Sveiki,
negaliu skambinti naudodamas savo numerį. Netgi nusipirkau „Groundwire“ programėlę, kurią rekomendavote, ir įvedžiau informaciją, kurią man pateikėte. Vis tiek nesėkmingai. Negaliu atlikti jokių skambučių.
Tai skubu, prašau praneškite man.
Sveiki,
negaliu skambinti naudodamas savo numerį. Netgi nusipirkau „Groundwire“ programėlę, kurią rekomendavote, ir įvedžiau informaciją, kurią man pateikėte. Vis tiek nesėkmingai. Negaliu atlikti jokių skambučių.
Tai skubu, prašau praneškite man.
Sveiki, @brennowilliam
Atsiprašome tai girdėdami, paskyra atrodo tvarkinga – kokią klaidą gaunate, kai bandote skambinti?
Taip pat nematome bandymo jūsų skambučių istorijoje. Ar galite pabandyti persijungti į „Wi‑Fi“ arba 3G/4G ir patestuoti?
Ačiū, laukiame jūsų atsakymo
Taip pat įsitikinkite, kad skambindami naudojate teisingą rinkimo formatą / struktūrą
Ačiū, kad atsakėte.
Naudojant Groundwire, rodo tik skambučio būseną „Error“ (klaida). Naudoju jūsų minėtą formatą, tačiau vis tiek negaliu skambinti.
Nesvarbu, kokiu numeriu skambinu – gaunu tik klaidas ir matau, kad skambučiai neatsiranda skambučių istorijoje.
Taip pat turiu pakankamai kreditų.
Taip pat svarbu paminėti, kad jei įvedu jūsų pateiktą informaciją į Zoiper ir paspaudžiu „Register“, man neleidžia to padaryti.
Rodo pranešimą: „Registration failed due to STUN server (DNS resolving or connection) error (…“
Turiu labai stabilų „Wi‑Fi“ ryšį ir negaliu to padaryti nei per Groundwire, nei per Zoiper.
Sveiki vėl
Ar galite pabandyti išjungti STUN SIP kliente
Pirmiausia galite pabandyti tai padaryti „Groundwire“ programoje
Tai būtų SIP paskyros išplėstiniuose nustatymuose > NAT traversal
Ačiū, laukiu jūsų atsakymo
Sveiki,
Aš deaktyvavau „Groundwire“, tačiau vis tiek negaliu skambinti.
„Zoiper“ programoje išjungiau STUN, o kai paspaudžiu „Register“ (registruotis), rodo „Unauthorized (401)“.
Taip pat bandžiau ištrinti konfigūraciją PBX ir pridėti ją dar kartą, bet vis tiek neveikia.
Ką tik pastebėjau, kad viršutiniame kairiajame kampe programoje Groundwire vis dar rodo, jog vyksta registracija. Dėl to negaliu skambinti. Registracijos procesas niekada neįvyksta iki galo.
Prašau, padėkite.
Sveiki dar kartą
Dėl visa ko, ar bandėte prisijungti prie kito interneto ryšio, pavyzdžiui, naudodami savo telefono 4G ryšį?
Gali būti, kad jūsų IP adresas buvo užblokuotas sistemos dėl per daug nesėkmingų bandymų.
Taip pat tikrinu tai operatoriaus lygiu ir kuo greičiau pateiksiu atnaujinimą.
Sveiki,
taip, perjungiau į „WiFi“ ir taip pat į 4G ryšį, bet tai neveikė.
Prašau pranešti kuo greičiau.
Ačiū už atnaujinimą, @brennowilliam
Atsakysiu tau kuo greičiau
Sveiki dar kartą
Ar galite pabandyti pakeisti UDP/TCP interneto protokolus ir dar kartą pamėginti užregistruoti SIP paskyrą?
Taip pat įsitikinkite, kad SIP paskyroje įjungti išeinantys skambučiai.
Jei galite atsiųsti mums SIP paskyros konfigūraciją, tai taip pat galėtų padėti.
Ačiū, laukiame jūsų atsakymo.
Sveiki,
atsiunčiau SIP konfigūracijos ekrano nuotrauką.
Prašau praneškite man.
Ačiū už tai, ir matome, kad „Groundwire“ programoje NAT Traversal nustatytas į „auto“. Ar galite pabandyti jį išjungti?
Taip pat pabandykite pakeisti perdavimo protokolą į TCP (vietoj UDP).
Aš jį išjungiau ir taip pat pakeičiau atgal į TCP. Vis tiek neleis man skambinti.
Atsiprašau tai girdėjęs, patikrinsiu tai išsamiau ir kuo greičiau pateiksiu naujienas.
Tiesiog atnaujinant šią temą, mes neradome nieko blogo su numeriu
Atrodo, kad problema yra vietinė, greičiausiai programinė įranga ir (arba) internetas, bet labiau linkstame prie programinės įrangos konfigūracijos
Prašome pabandyti naudoti SIP prisijungimo duomenis kompiuteryje (PC/MAC), pavyzdžiui, su x-lite (nemokamas SIP klientas)
Gerai, taigi x-lite taip pat neveikia.
Bandžiau naudoti X-lite, Groundwire (nusipirkau šią programėlę) ir Zoip skirtinguose tinkluose, tačiau man nepavyko atlikti jokių skambučių.
Atidaręs savo PBX skydelį pastebiu, kad skiltyje „SIP Account“ įrenginio būsena rodo „Device is unreachable“ (įrenginys nepasiekiamas). Nesu tikras, ar tai kaip nors susiję su skambučių atlikimu.
Taigi, man pavyko priimti skambučius tuo numeriu per Groundwire be jokių problemų. Taip pat pavyko sėkmingai naudoti WhatsApp programėlę su tuo numeriu, kas yra puiku.
Tačiau vis dar negaliu atlikti jokių skambučių tiesiogiai iš to numerio.
Ačiū