Rinkimo formatas išeinantiems skambučiams naudojant SIP arba VOIP telefoną

Vienas iš dažniausiai užduodamų klausimų – kaip skambinti į išorę naudojant savo FlyNumber SIP paskyrą.

Jūsų paskyroje turi būti teigiamas balansas, todėl įsitikinkite, kad joje yra bent 1 USD (turėtų veikti ir su mažesne suma, bet dėl visa ko).

Norėdami patikrinti išankstinio apmokėjimo balansą, eikite į Mano paskyra > valdymo skydelis ir spustelėkite skirtuką „Summary“ (Santrauka).

Skambinant į išorę naudokite E.164 formatą, Šalis + miestas + numeris.

Prieš numerį nenaudokite 011/00 ar +

Pavyzdžiui, JAV numeris būtų 19176282411, o JK – 442036031157

1 patinka

Ši tema dabar prisegta. Ji bus rodoma savo kategorijos viršuje tol, kol moderatorius jos neatsegs arba nebus paspaustas mygtukas „Clear Pin“.

Aš savo iPhone įdiegiau „Zoiper“ ir jis puikiai priima skambučius, taip pat be problemų galima skambinti į išorę. Problema yra numerio formatas: visi mano kontaktai telefone yra su „+“, nurodančiu tarptautinį numerį, nes to reikia, kai skambinama per įprastą mobiliojo ryšio sistemą. Tačiau kai bandau skambinti naudodamas kontaktų duomenis, skambutis nepavyksta, tikriausiai dėl to, kad yra „+“ ženklas. Tai reiškia, kad negaliu naudoti savo kontaktų, kas yra nelogiška – taip išeina, kad iškvietimo funkcionalumas tampa bevertis, nebent eičiau ir nedubliuočiau visų savo kontaktų. Ar negalima sukonfigūruoti „FlyNumber“ sistemos taip, kad ji leistų skambučius su „+“ ženklu? Juk ne tik man vienam kyla ši problema.

Aš tai išsprendžiau: nustatymuose yra nustatymas, vadinamas „number rewriting“, ir jame yra žodžiai „strip dialing character“. Įvedžiau „+“ ir dabar galiu skambinti savo kontaktams, o „+“ yra pašalinamas Zoiper programėlės prieš siunčiant į serverį. Dabar viskas veikia gerai – tikiuosi, tai kam nors pravers.

1 patinka

Mano balanse yra 7 doleriai. Tai veikia skambinant į Kanadą.

Taip. Esu beveik tikras, kad viską tai išbandžiau.

Darau prielaidą, kad Vokietijos šalies kodas būtų „49“ pradžioje. Aš tai bandžiau, taip pat 049, 0049, +49. Taip pat daug kartų bandžiau tik „49“.

Žr. ekrano nuotrauką žemiau“

Su Kanada ir tiesiog 1 pradžioje viskas veikia gerai.

REDAGUOTA: Dabar veikia. Tas vienas numeris, su kuriuo išbandžiau visus variantus, jau nebuvo naudojamas. Štai kodėl, kai įvedžiau teisingą žymėjimą, gavau 500 klaidą vietoj 480 klaidos.

Dabar viskas gerai.

Dar kartą ačiū. Atsiprašau už sumaištį.

1 patinka

Ačiū už atnaujinimą

Kitiems – jis buvo teisus iš pirmo karto su tuo 49 :slightly_smiling_face:

Turiu panašią problemą – jokie skambučiai nepraeina. Galbūt senoji pbxww sistema vis dar aktyvi? Ką tik įdiegiau naują sistemą, bet negaliu prisijungti prie senosios, kad ją išjungčiau :(.

Sveiki, @jabbaworks

Atnaujinome jūsų užklausą šiuo klausimu ir dabar viskas gerai. (Nustatymas nebuvo perjungtas į naują telefono sistemą)

Prašome pabandyti dabar ir parašykite čia, jei ko nors prireiktų

Taip pat turėkite omenyje, kad STUN ir sRTP turi būti išjungti. (abu nustatymai yra prieinami Zoiper programėlėje)