Aš savo iPhone įdiegiau „Zoiper“ ir jis puikiai priima skambučius, taip pat be problemų galima skambinti į išorę. Problema yra numerio formatas: visi mano kontaktai telefone yra su „+“, nurodančiu tarptautinį numerį, nes to reikia, kai skambinama per įprastą mobiliojo ryšio sistemą. Tačiau kai bandau skambinti naudodamas kontaktų duomenis, skambutis nepavyksta, tikriausiai dėl to, kad yra „+“ ženklas. Tai reiškia, kad negaliu naudoti savo kontaktų, kas yra nelogiška – taip išeina, kad iškvietimo funkcionalumas tampa bevertis, nebent eičiau ir nedubliuočiau visų savo kontaktų. Ar negalima sukonfigūruoti „FlyNumber“ sistemos taip, kad ji leistų skambučius su „+“ ženklu? Juk ne tik man vienam kyla ši problema.
Aš tai išsprendžiau: nustatymuose yra nustatymas, vadinamas „number rewriting“, ir jame yra žodžiai „strip dialing character“. Įvedžiau „+“ ir dabar galiu skambinti savo kontaktams, o „+“ yra pašalinamas Zoiper programėlės prieš siunčiant į serverį. Dabar viskas veikia gerai – tikiuosi, tai kam nors pravers.
Mano balanse yra 7 doleriai. Tai veikia skambinant į Kanadą.
Taip. Esu beveik tikras, kad viską tai išbandžiau.
Darau prielaidą, kad Vokietijos šalies kodas būtų „49“ pradžioje. Aš tai bandžiau, taip pat 049, 0049, +49. Taip pat daug kartų bandžiau tik „49“.
Žr. ekrano nuotrauką žemiau“
Su Kanada ir tiesiog 1 pradžioje viskas veikia gerai.
REDAGUOTA: Dabar veikia. Tas vienas numeris, su kuriuo išbandžiau visus variantus, jau nebuvo naudojamas. Štai kodėl, kai įvedžiau teisingą žymėjimą, gavau 500 klaidą vietoj 480 klaidos.
Turiu panašią problemą – jokie skambučiai nepraeina. Galbūt senoji pbxww sistema vis dar aktyvi? Ką tik įdiegiau naują sistemą, bet negaliu prisijungti prie senosios, kad ją išjungčiau :(.