Zoiper sąranka su FlyNumber SIP

Čia reikia įvesti SIP prisijungimo duomenis iš mūsų PBX / Phone System pateikiant tai vaizdų seka

Sveiki!

Vakar ką tik užsiregistravau „flynumber“ ir man skubiai reikia, kad jis veiktų bent jau nemokamiems gaunamiems skambučiams. Atsisiunčiau „Zoiper“, paieškojau informacijos ir radau šią nuorodą, bet nesu tikras, kokius duomenis turiu suvesti į registracijos nustatymų puslapį „Zoiper“ programoje. Esu tikras, kad taip pat turėčiau viską nustatyti ir per „PBXww“, ar ne?

Prašau pranešti kuo greičiau! Ačiū!

Iš tikrųjų jau išsiunčiau užklausą per „flynumber“ paskyros sistemą, bet jie neatsakė jau 10 valandų, o man labai skubu, todėl kreipiuosi visur, kur tik galiu rasti pagalbos.

Apgailestaujame tai girdėdami ir prašome atsiųsti mums savo vartotojo vardą arba el. pašto adresą, esantį mūsų sistemoje (tas, kuris naudojamas šiame forume, mūsų svetainėje neregistruotas).

Jei į užklausą dar nebuvo atsakyta, taip pat praneškite man.

labas. Vakar gavau naudotojo vardą, slaptažodį ir domeną registracijai Zoiper, bet instrukcijos tuo ir baigiasi.

Atrodo, kad Zoiper programėlės registracija pavyko sėkmingai, nes po autentifikavimo klaidų nėra.

Taigi pabandžiau paskambinti į flynumber, kad išbandyčiau – girdėjau skambėjimo toną.

BET pati Zoiper programėlė, kuri turėtų priimti skambutį, išlieka tyli. Apie tai jau paklausiau pagalbos sistemoje (ticket support), bet kol kas negavau atsakymo.

jei galėtumėte padėti, mano naudotojo vardas yra cathrinelau

Sveiki, jau beveik 24 valandas nesulaukiau atsakymo į pateiktą užklausą. Ar galite man padėti?

Apgailestaujame tai išgirdę ir mes atnaujinome bilietą

Taip pat patikrinkite, ar tinkle nėra ugniasienės (firewall) problemų

Pabandykite programėlėje naudoti g711 ulaw kodeką ir praneškite mums, ar problema išlieka

kur yra ta dalis, kur aš „naudoju“ g711 kodeką?

taip pat, taip, ką tik išbandžiau skambinimą į išorę ir tai veikė. tiesiog NE įeinantys skambučiai.

Apgailestaujame dėl šios situacijos ir būsime su jumis, kol ji bus išspręsta

Tai būtų SIP kliento nustatymuose, programėlėje, kurią naudojate (zoiper, groundwire ir pan.)

Programėlė taip pat sukuria žurnalą (logą) – jei galite pabandyti priimti įeinantį skambutį ir tada atsiųsti mums tą žurnalą, tai gali labai padėti

Laukiame jūsų atsakymo

ar galite mane mygtukas po mygtuko nukreipti, kaip rasti žurnalą (log)?

taip pat nustatymų puslapį, kuriame galima rasti g711 kodeką – bandžiau ieškoti, bet nerandu g711 kodeko Zoiper programėlės mygtukuose.

iOS sistemoje tai yra nustatymai > išplėstiniai > įjungti žurnalą

Tai turėtumėte rasti nuėję į nustatymai > paskyros > spustelėkite savo paskyrą

Lauksiu jūsų atsakymo

Sveiki, įjungus žurnalą (log), pats žurnalas nepasirodo. Tai tik jungiklis, skirtas jį įjungti.

O paskyros puslapyje paspaudžiau viską – nuo funkcijų iki numerių perrašymo – ir vis tiek neradau g711 kodeko.

Šio žurnalo gavimas gali būti šiek tiek sudėtingesnis, čia yra nuoroda iš zoiper, susijusi su žurnalo peržiūra

Ar taip pat galite pabandyti x-lite (PC / Mac) arba kitą SIP klientą?

Čia yra ekrano nuotrauka iš iOS įrenginio su ziper, paspaudėme paskyrą ir ten pateikiama parinktis „audio codecs“ – tai būtų ten

Ačiū ir prašome informuoti mus apie rezultatus

labas, jei iš tikrųjų bandytumėte pasiekti garso kodeką, pamatytumėte, kad g711 nerandamas.

taip pat aš sekiau Zoiper svetainės nuorodą, kad pabandyčiau gauti žurnalo (log) failus, bet… tai nesutampa: užstrigau ties žurnalo failų paieška, slinkau ir slinkau savo iOS nustatymų analizės puslapyje ir negalėjau rasti jokių Zoiper žurnalo failų, viskas surašyta abėcėlės tvarka, todėl nebuvo nieko, kas prasidėtų raide Z.

dėl jūsų komentaro apie x-lite, aš negaliu jo naudoti kompiuteryje, turiu naudoti savo iPhone, ar turite kitą nemokamą Zoiper alternatyvą?

praneškite man greitai, ačiū

labas, ar esi čia? prašau, padėk.

Sveiki,

Jis pažymėtas kaip ULAW (atsiprašau už tai)

Pabandykime dar kartą, jei įmanoma, prašau pašalinti SIP paskyrą Zoiper įrenginyje ir naudoti naują informaciją, kurią ką tik jums atsiuntėme. Įsitikinkite, kad ji yra „registered“ ir pabandykite paskambinti dar kartą.

Sveiki, pateikiau užklausą, nes neveikia skambučio peradresavimas, ir man buvo pasakyta vietoje to naudoti VoIP. Tačiau nėra aiškių instrukcijų, kaip jį nustatyti. Pasidomėjęs radau Zoiper, bet nesu labai pažengęs technologijose, todėl nežinau, ką įrašyti į domeno, naudotojo vardo ir slaptažodžio laukus. Ar galėtumėte pateikti išsamesnes instrukcijas?

Sveiki, @Jordi_Cuadrado,

Nenaudojant debesinės telefono sistemos, geriausias būdas yra naudoti SIP2SIP skambučiams priimti. Šiame tinklaraščio įraše viskas nuosekliai paaiškinta:

Praneškite, jei kas nors kiltų ar susidurtumėte su sunkumais.

Patiriu visokiausių problemų ir tai vis tiek neveikia. Ar būtų kitaip, jei bandyčiau tai nustatyti iPhone telefone?

Sveiki, @Jordi_Cuadrado,

norint vykdyti išeinančius skambučius su „Zoiper“, jums reikėtų mūsų telefono sistemos. Naudodamiesi „Sip2Sip“, išeinantiems skambučiams naudojatės jų paslaugomis.