tikiu, turėjote omenyje „neturi“… bet aš taip pat turėjau omenyje nukreipimą į jo įprastą JAV numerį… ir yra VoIP paslaugų, kurios skambina į tokius numerius nemokamai, už tam tikrą pasikartojantį mokėjimą. ar yra koks nors toks planas FlyNumber, kurio nepastebėjau?
jis turi per daug funkcijų ir nustatymų… bet, manau, nėra G711 kodeko (tik G722 atskirtas nuo uLaw – neturiu supratimo, ką tai reiškia) ir neradau jokios tokios funkcijos, kad gaučiau „pushed“ skambučius. kelis kartus bandžiau susisiekti su jų palaikymu. štai ką jie pasakė pirmą kartą, atsakydami į mano 1 žvaigždutės atsiliepimą:
Ačiū už jūsų atsiliepimą. Pasitikrinkite pas savo tiekėją, ar palaikomas TCP transportas. UDP paprastai turi ~1 min registracijos galiojimo laiką, dėl ko baterija bus labiau eikvojama. Naudojant TCP transportą, jei jis palaikomas, registracijos galiojimo laikas gali būti ~10 min, ir baterija bus eikvojama gerokai mažiau.
jie tai pakartojo du kartus, kituose el. laiškų apsikeitimuose, išsamiau išdėstydami (man nenaudingi) nurodymus, kaip tai padaryti. bet niekada neatsakė į mano ilgą atsakymą į tai (gaila, nemanau, kad jie suvokia forumo 2.0, prasidėjusio nuo Discourse, privalumus).
paskutinėje el. laiškų iteracijoje taip pat gavau tokią užuominą:
Galiausiai galite pabandyti ir Zoiper Beta bei jo naują PUSH pranešimų parinktį. PUSH pranešimai turėtų gerokai sumažinti baterijos naudojimą.
taigi galbūt jie netrukus taps geresni. nesu tikras, ar šįkart noriu ten eiti į beta.
bet visa tai ir sudarė man anksčiau minėtą įspūdį: per daug nustatymų ir derinimų, prieinamų vartotojui, daro tai nuo pernelyg sudėtingo iki tiesiog neįmanomo rasti tinkamą konfigūraciją kiekvienam SIP poreikiui, pavyzdžiui, naudojant Zoiper su FlyNumber. kitaip tariant, „underdog“ apleista rinka.
Zoiper nusipirkau per anksti, nes jis leidžia automatizuotą skambučių įrašymą (deja, tik į nesuspaustą wav), kad galėčiau jį naudoti kartu su MobileVoip. dabar jį naudoju tik tam ir po naudojimo išeinu iš jo, kad visiškai jį uždaryčiau.
apsvarstysiu, tikriausiai pabandysiu ir pranešiu jums!