[ išspręsta ] telefonas negauna / nepriima skambučių

sveiki, palaikymo komanda,

tai iš tiesų labai panašu į 'Forbidden' Failures and Phone Not Receiving/Accepting Calls

prieš kelias savaites papildžiau savo paskyrą (po to, kai palaikymas sutvarkė panašias problemas) ir turiu „aktyvų“ DID numerį. kai tik skambinu į nukreipiamą numerį, jis neveikia. telefonas skamba ir galiausiai persijungia į balso paštą. kartais gaunu apie tai el. laišką, kartais ne, bet pats telefonas niekada neskamba.

viskas veikė pirmą kartą, vasarį. ir aš nepastebėjau, kada tai nustojo veikti. paskutinis dalykas, kurį dariau, buvo PBX perkonfigūravimas, bet tai irgi nepadėjo. man nereikia PBX, jei galite padaryti, kad viskas veiktų ir be jo.

bandžiau šiais būdais su jumis susisiekti:

• skambinau į Niujorko palaikymo numerį
  • siunčiau el. laišką adresu [email protected]
  • išsiunčiau užklausą per savo prisijungimą

ar galite tai išspręsti?

Sveiki, @cregox

Panašu, kad problema buvo išspręsta, nes jūsų skambučių istorijoje matome sėkmingus skambučius

Mano paskyra > skambučių istorija

Nematyti, kur buvo problema, nes, panašu, pakeitėte telefono sistemos/PBX konfigūracijas

Jei tai vis dar kartojasi, prašome mums pranešti

vakar atsakiau į savo el. laišką, bet panašu, kad žinutė nenusiuntė. todėl nukopijuosiu ją čia:

jei pažiūrėsi toliau žemyn tą pačią istoriją, pamatysi daug „ok“. nė vienas iš jų nepraskambino į mano telefoną nė karto, mėnesių mėnesiais!

ką tik vėl tai išbandžiau – vis dar ta pati problema. ir ką tik dar kartą patikrinau telefono nustatymus. dar kartą. skiltyje „sip accounts“ parašyta „receiving calls“. ir jei pakeičiu nustatymą į bet kokią neteisingą konfigūraciją, išmeta klaidos pranešimą. tada vėl nustatau teisingai – pereina į „registering“, tada į „receiving calls“. vėl. ir vėl.

šį kartą, tačiau, kai bandžiau, netgi nesuteikė skambėjimo tono. 3 kartus. tada viskas grįžo prie tos pačios problemos: iš bet kurio testinio telefono, iš kurio skambinu, girdisi, lyg kažkam skambintų, bet mano registruotas telefonas, tas pats, kuris anksčiau veikė su tais pačiais nustatymais, niekada neskamba ir negauna jokių pranešimų apie skambučius.

kokie bebūtų pbx/sistemos nustatymai, man nesvarbu. galite juos keisti kaip norite. tiesiog priverskite tai veikti, prašau!

nusivylęs. :frowning:

galiausiai man pavyko tai priversti veikti, atsitiktinai, po dar daugiau nustatymų maigymo pirmyn ir atgal. man akivaizdu, kad šis „Android“ gimtasis SIP palaikymas dabar yra siaubingas. nors telefonas pradėjo skambėti, nė vienas skambutis nebuvo sėkmingai užbaigtas, kai jį atsiliepdavau.

taigi, štai sprendimas:

susiraskite normalią SIP programėlę.

šiuo metu esu patenkintas Zoiper, bet nesu tikras, ar yra viena didelė programėlė, kuri viską išspręstų visiems. deja. bent jau yra kelios galimybės. tiesiog venkite numatytosios!

beprotiška tai, kad turiu „Google Pixel“. tokia elementari funkcija turėtų veikti iš karto, ar ne? aš tikrai taip maniau pernelyg ilgai. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 patinka

Ačiū, @cregox, už atsiliepimą – mes tai vertiname ir esame tikri, kad daugelis mūsų naudotojų taip pat įvertins.

Praneškite mums, jei jums ko nors prireiktų.

zoiper galiausiai naudojo gerokai per daug baterijos ir vis tiek buvo pernelyg nepatikimas. galbūt jis galėtų veikti tinkamai gerai pakoregavus nustatymus ir/arba tiesiog paliekant jį įjungtą tik tada, kai telefonas prijungtas prie maitinimo ar pan., bet tada dar ir…

galiausiai kažkas keisto nutiko ir su mano prenumerata, o kadangi turiu alternatyvų įprastą atsarginį numerį (kurio dėl daugybės priežasčių nekenčiu, bet bent jau jis nepriekaištingai veikia skambučiams priimti), galiausiai iki šiol apleidau visų šitų reikalų sprendimą. labai liūdna, nes tikrai tikėjausi, kad viskas pasiseks! :frowning:

dabar noriu pabandyti dar kartą.

tačiau aš visiškai nuleidau rankas ir praradau viltį dėl voip/itsp/did naudojimo mobiliajame telefone mano atveju. tai labai nuvertinta ir neįvertinta rinka, kuriai iš tiesų niekam nerūpi, todėl viskas tiesiog tragiškai tvarkoma, nes, mano nuomone, visi pinigai ir paskatos sutelkti į tradicines telefono kompanijas.

spėčiau, kad prireiks daugybės aiškinimo ir/arba standartizavimo darbo per daugelį metų, kol tai taps patikima.

taigi mano naujas (ir paskutinis) bandymas bus sutelktas į nemokamą did nukreipimą į mano Google Voice (kuris susietas su mano Google Hangout)

suprantu, kad tai neturi nieko bendra su Google Talk, ir kad jūsų palaikymo jam iš esmės nebėra (ir tikriausiai turėtų būti pašalintas iš jūsų svetainės).

prašau, pasakykite man atvirai: ar, jūsų manymu, verta dabar tęsti mano paieškas? su jumis? ar gal turite kokių nors kitų rekomendacijų?

sėkmės! :wink:

Ar svarstėte groundwire programėlę (Groundwire) iš Acrobits? Ji gali būti visiškai išjungta ir vis tiek priimti skambučius

Daugeliu atžvilgių ji tikrai neįvertinta, taip, tikimės tai smarkiai pagerinti – laikas parodys, ir mes to labai laukiame

Deja, Google Voice ar Talk neturi atviros API tipo integracijos

Labai norėčiau, kad išbandytumėte kitą programėlę ir galbūt G711 Ulaw kodeką nustatymuose

Zoiper taip pat gali turėti funkciją, kai SIP skambučiai yra „pushed through“ ir programėlė gali būti išjungta

Ačiū ir linkiu viso ko geriausio

tikiu, turėjote omenyje „neturi“… bet aš taip pat turėjau omenyje nukreipimą į jo įprastą JAV numerį… ir yra VoIP paslaugų, kurios skambina į tokius numerius nemokamai, už tam tikrą pasikartojantį mokėjimą. ar yra koks nors toks planas FlyNumber, kurio nepastebėjau?

jis turi per daug funkcijų ir nustatymų… bet, manau, nėra G711 kodeko (tik G722 atskirtas nuo uLaw – neturiu supratimo, ką tai reiškia) ir neradau jokios tokios funkcijos, kad gaučiau „pushed“ skambučius. kelis kartus bandžiau susisiekti su jų palaikymu. štai ką jie pasakė pirmą kartą, atsakydami į mano 1 žvaigždutės atsiliepimą:

Ačiū už jūsų atsiliepimą. Pasitikrinkite pas savo tiekėją, ar palaikomas TCP transportas. UDP paprastai turi ~1 min registracijos galiojimo laiką, dėl ko baterija bus labiau eikvojama. Naudojant TCP transportą, jei jis palaikomas, registracijos galiojimo laikas gali būti ~10 min, ir baterija bus eikvojama gerokai mažiau.

jie tai pakartojo du kartus, kituose el. laiškų apsikeitimuose, išsamiau išdėstydami (man nenaudingi) nurodymus, kaip tai padaryti. bet niekada neatsakė į mano ilgą atsakymą į tai (gaila, nemanau, kad jie suvokia forumo 2.0, prasidėjusio nuo Discourse, privalumus).

paskutinėje el. laiškų iteracijoje taip pat gavau tokią užuominą:

Galiausiai galite pabandyti ir Zoiper Beta bei jo naują PUSH pranešimų parinktį. PUSH pranešimai turėtų gerokai sumažinti baterijos naudojimą.

taigi galbūt jie netrukus taps geresni. nesu tikras, ar šįkart noriu ten eiti į beta.

bet visa tai ir sudarė man anksčiau minėtą įspūdį: per daug nustatymų ir derinimų, prieinamų vartotojui, daro tai nuo pernelyg sudėtingo iki tiesiog neįmanomo rasti tinkamą konfigūraciją kiekvienam SIP poreikiui, pavyzdžiui, naudojant Zoiper su FlyNumber. kitaip tariant, „underdog“ apleista rinka.

Zoiper nusipirkau per anksti, nes jis leidžia automatizuotą skambučių įrašymą (deja, tik į nesuspaustą wav), kad galėčiau jį naudoti kartu su MobileVoip. dabar jį naudoju tik tam ir po naudojimo išeinu iš jo, kad visiškai jį uždaryčiau.

apsvarstysiu, tikriausiai pabandysiu ir pranešiu jums!