Sveiki,
įsigijau brazilų numerį ir rodoma, kad jis yra aktyvus, tačiau negaliu priimti jokių skambučių.
Keli žmonės bando skambinti šiuo numeriu, bet jis neveikia.
Man reikia, kad numeris veiktų.
Sveiki,
įsigijau brazilų numerį ir rodoma, kad jis yra aktyvus, tačiau negaliu priimti jokių skambučių.
Keli žmonės bando skambinti šiuo numeriu, bet jis neveikia.
Man reikia, kad numeris veiktų.
Atsiprašome tai girdėti
Jūsų numeris yra tvarkoje, tačiau atrodo, kad girdimas skambučio tonas
Jūsų skambučiai yra peradresuojami, Mano paskyra > skambučių istorija
Mes tai nustatėme per PBX, todėl tai yra naujesnė technologija, Mano paskyra > PBX skydelis
Prašome dar kartą išbandyti ir pranešti mums, jei problema išliks
Tai vis dar neveikia!
Negaliu priimti jokių skambučių iš Brazilijos. Žmonės bando skambinti į mano numerį, bet jis tiesiog neskamba.
Prašau išnagrinėti šią problemą, nes sumokėjau už dienas, kuriomis negaliu juo naudotis.
Apgailestaujame dėl šios situacijos. Ar tai vis dar kartojasi?
Matome neseniai sėkmingai įvykdytus skambučius skambučių istorijoje. Jei yra konkretus skambutis iš Brazilijos, kuris neprasiskverbia, prašome atsiųsti mums telefono numerį, operatorių ir nesėkmingo skambučio laiką pagal GMT, kad galėtume tiesiogiai kreiptis į operatorių Brazilijoje, nes tai gali būti vietinio operatoriaus problema.
Taigi, kur jūs matote neseniai vykdytus skambučius?
Jei einu į Mano paskyra > Skambučių istorija, matau tik vieną trumpą skambutį, kuris, tikėtina, buvo atliktas jūsų testavimo tikslais. Nėra jokių nesenų GERŲ skambučių, tik tas vienas.
Nėra jokio konkretaus skambučio iš Brazilijos. Penki skirtingi žmonės bandė man skambinti iš Brazilijos, ir telefonas neskamba nei mano pusėje, nei skambinančiųjų pusėje.
Taigi, prašau, kur jūs matote visus tuos neseniai vykdytus skambučius, kuriuos paminėjote? Jų tikrai nėra mano Skambučių istorijoje.
Jau beveik savaitė, kai negaliu priimti skambučių numeriu, už kurį sumokėjau. Ar man bus grąžinti pinigai už laikotarpį, kai jis neveikia, kai tik jis pradės veikti?
Atsiprašome tai girdėdami, ir jeigu skambučio nėra skambučių istorijoje, tai reikštų, kad problema yra susijusi su Brazilijos operatoriumi – esame priklausomi nuo jų infrastruktūros.
Paprastai mums pavyksta priversti juos tai sutvarkyti, tačiau ar galite atsiųsti mums telefono numerį, operatorių ir nesėkmingo skambučio (-ių) GMT laiką – tai būtų asmens, skambinusio į flynumber, informacija.
Galite parašyti asmeninę žinutę arba atidaryti pagalbos užklausą su šia informacija, kad galėtume atlikti išsamesnį tyrimą.
Ir taip, dėl patirtų nepatogumų mes pridėsime kredito į jūsų paskyrą (vienas mėnuo nemokamai).
Ką tik paprašiau 3 skirtingų žmonių man paskambinti, kai rezultatai sutaps!
Mano telefonas neskamba, ir jų pusėje taip pat nėra skambučio.
Tai ar man reikės atsiųsti kiekvieną galimą numerį, iš kurio man gali būti skambinama? Iš anksto to nežinosiu.
Visi skambinantys iš Brazilijos iš skirtingų telefonų?
Visai ne, bet buvo manyta, kad tai susiję su vienu konkrečiu numeriu, šiuo metu tai toliau tikriname ir atnaujinsime informaciją kuo greičiau.
Taip, ką tik paklausiau kito žmogaus, turinčio kitą operatorių („Oi“), ir šį kartą sakoma, kad šiuo metu numeris nepriima skambučių.
Aš atsiųsiu tau kitą numerį asmenine žinute.
Gerai, ačiū tau už tai ir tikiuosi, kad tai bus išspręsta kuo greičiau.
Ačiū. Aš taip pat nekantrauju, nes man reikia galėti priimti skambučius.
Yra kokių nors naujienų? Šį kartą savo skambučių istorijoje matau krūvą nepavykusių skambučių.
Taip pat bandžiau paskambinti, nes į šį numerį įnešiau tam tikrų lėšų.
Deja, aš taip pat negaliu skambinti.
Atsiprašome už tai, kol mūsų techninis personalas tai tikrina
Apskritai kalbant, tai yra gera žinia – kai skambutis ten pasirodo, tai reiškia, kad skambutis pasiekė FlyNumber (flynumber) ir buvo bandymas jums jį perduoti
Vietinis operatorius paprašė daugiau informacijos ir mes ją išsiuntėme jums asmenine žinute
Tikimės tai visiškai išspręsti kaip įmanoma greičiau
Gerai, atsakiau asmenine žinute.
Skambučiai, kurie pasirodė mano skambučių istorijoje, tikriausiai buvo jūsų atlikti bandomieji skambučiai.
Nė vienas numeris iš Brazilijos, kuris man skambina, negali sėkmingai prisiskambinti ir skambučiai neatsiranda mano skambučių sąraše.
Ar yra kokių nors naujienų dėl problemos, kai nepavyksta priimti skambučių?
Sveiki vėl
Ačiū už atsiliepimą, mes dėl to nuolat bendraujame su operatoriumi.
Štai jų atsakymas, turėkite omenyje, kad ši informacija gaunama iš siuntėjo Brazilijoje.
Mūsų vietinis partneris patikrino DID [55XXXXXXXX] ir nerado klaidos, pasak jų, numeris turėtų veikti tinkamai, o minėti skambučiai nepasiekė jų tinklo.
Gali būti, kad skambintojai neteisingai surenka numerį. Skambintojai iš Belo Horizonte (55-31) turėtų
galėti prisiskambinti rinkdami 976011742.
Skambintojai už 55-31 zonos ribų turėtų rinkti 0 + tarpmiestinio operatoriaus kodą + miesto kodą + numerį.
Jei problema nėra rinkimo formate, norėtume jums pasiūlyti naują numerį iš kito vietinio partnerio (tiesiog praneškite man ir mes jį pakeisime kuo greičiau – nemokamai).
Jei ir tai nepadės, pateikite mums informaciją apie nepavykusius skambučius į numerius. Štai ko jie paprašė:
Skambinančiojo numeris:
Skambinančiojo operatoriaus pavadinimas:
Data ir laikas (su laiko juosta):
FlyNumber:
Aukščiau pateikta informacija yra labai svarbi, kad būtų galima identifikuoti problemą ir eskaluoti ją pradiniam operatoriui.
Klaida gali būti eskaluota pradiniam operatoriui „Oi“, o tai, kad ji ateitų iš jūsų pusės, taip pat gali padėti ją išspręsti.
Ačiū ir prašome pranešti mums.
Sveiki,
Taip, šiuo numeriu niekas negali man paskambinti.
Kaip minėjau, man pavyko sukonfigūruoti „Zoiper“ ir paskambinti. Tačiau aš negaliu priimti jokių skambučių.
Įsitikinau, kad jie rinko teisingą numerį, tačiau skambučiai nebuvo užbaigti.
Manau, kad šiuo metu būtų geriau gauti naują numerį, nes atrodo, kad šis neveikia.
Taigi, pabandykime naują numerį ir partnerį ir pažiūrėkime, ar galėsiu priimti skambučius.
Prašau pranešti, kada galėsiu išbandyti naują numerį, ir aš per asmeninę žinutę pateiksiu išsamų žurnalą apie visus, kurie bandė man paskambinti.
Ačiū.
Ar jums pavyko gauti man naują numerį?
PBX skydelyje ar bet kurioje kitoje sistemos vietoje nematau jokio kito numerio.
Šis numeris bus pakeistas operatoriaus ir tai bus atlikta labai greitai (turėtų užtrukti kelias valandas).
Į paskyrą taip pat bus pritaikyta kredito suma, atitinkanti visą mėnesį paslaugų.
Ačiū, informuosiu jus kuo greičiau.