URGENTNÍ – Nemohu přijímat ani uskutečňovat hovory – dokonce jsem si koupil Groundwire

Ahoj,

nemohu ze svého čísla uskutečnit žádné hovory. Dokonce jsem si zakoupil aplikaci Groundwire, kterou jste doporučili, a zadal jsem do ní údaje, které jste mi dali. Bez úspěchu. Nemohu uskutečnit žádné hovory.

Je to naléhavé, prosím dejte mi vědět.

Ahoj @brennowilliam

Je mi líto, že to slyším, a účet vypadá v pořádku. Jakou chybu dostáváš, když se pokoušíš volat?

V tvé historii hovorů také nevidíme žádný pokus. Můžeš zkusit přepnout na Wi‑Fi nebo 3G/4G a otestovat to?

Díky, jsme připraveni čekat.

Také se prosím ujistěte, že při volání používáte správný formát/strukturu vytáčení

Děkuji, že jste se mi ozval.

Když používám Groundwire, zobrazuje se pouze stav hovoru „Error“. Používám formát, který jste zmínil, a stále nemohu volat.

Nezáleží na tom, na jaké číslo volám, vždy dostanu chyby a vidím, že se hovor ani neobjeví v historii hovorů.

Kreditů mám také dost.

Také je důležité poznamenat, že když zadám informace, které jste mi poskytl, do Zoiperu a kliknu na Registrovat, nedovolí mi to.\nPíše to, že „Registrace selhala kvůli chybě STUN serveru (DNS resolving nebo připojení)“ (…)\n\nMám velmi stabilní připojení k Wi‑Fi a nemohu to udělat ani z Groundwire, ani ze Zoiperu.

Ahoj znovu

Můžeš prosím zkusit vypnout STUN v SIP klientovi?

Možná to budeš chtít nejdříve vyzkoušet v Groundwire.

Najdeš to v pokročilém nastavení SIP účtu > NAT traversal.

Díky, jsem k dispozici.

Ahoj,

deaktivoval jsem Groundwire, ale stále nemohu volat.

V Zoiperu jsem vypnul STUN a když kliknu na „Register“, zobrazí se „Unauthorized (401)“.

Také jsem zkusil smazat konfiguraci v PBX a znovu ji přidat, ale stále to nefunguje.

Právě jsem si všiml, že v levém horním rohu v Groundwire se stále zobrazuje, že se registruje. Proto nemohu uskutečnit žádné hovory. Proces registrace se nikdy nedokončí.

Prosím, pomozte mi s tím.

Ahoj znovu

Jen pro jistotu, zkoušel jsi přepnout na jiné internetové připojení, například na 4G připojení v telefonu?

Možná byl tvůj IP adresou systémem zablokován kvůli příliš mnoha neúspěšným pokusům.

Také to ověřuji na úrovni poskytovatele a dám vědět co nejdříve.

Ahoj,

ano, přešel jsem na Wi‑Fi a také na 4G připojení a nefungovalo to.

Dejte mi prosím vědět co nejdříve.

1 Líbí se

Díky za aktualizaci, @brennowilliam

Dám ti vědět co nejdříve.

Ahoj znovu

Můžeš prosím zkusit změnit internetové protokoly UDP/TCP a znovu se pokusit zaregistrovat SIP účet?

Také se ujisti, že jsou u SIP účtu povolány odchozí hovory.

Pokud nám můžeš poslat konfiguraci SIP účtu, mohlo by to také pomoci.

Díky, čekáme na odpověď.

Ahoj,

poslal jsem snímek obrazovky s konfigurací SIP.

Dej mi prosím vědět.

Děkujeme za to a vidíme, že NAT Traversal je v Groundwire nastaveno na „auto“. Můžete zkusit tuto volbu vypnout?

Také zkuste změnit transportní protokol na TCP (místo UDP).

Vypnul jsem to a také jsem to změnil zpět na TCP. Pořád mi to ale nedovolí volat.

1 Líbí se

Je mi líto, že to slyším, a prověřuji to podrobněji, dám vědět co nejdříve.

Jen pro aktualizaci tohoto vlákna: nenašli jsme na tom čísle nic špatného.

Zdá se, že problém je lokální, s největší pravděpodobností software a/nebo internet, ale spíše to vypadá na konfiguraci softwaru.

Prosím, vyzkoušejte SIP přihlašovací údaje na PC/MAC, něco jako x-lite (bezplatný SIP klient).

Dobře, takže x-lite také nefunguje.

Zkoušel jsem používat X-lite, Groundwire (aplikaci jsem si koupil) a Zoip na různých sítích a nebyl jsem schopen uskutečnit žádné hovory.

Když otevřu svůj PBX panel, všiml jsem si, že na kartě SIP Account je ve sloupci stav zařízení napsáno „Device is unreachable“ (Zařízení je nedostupné). Nejsem si jistý, jestli to má něco společného s možností volat.

Přes Groundwire jsem ale byl schopen na toto číslo hovory přijímat bez problémů. Také se mi podařilo zprovoznit aplikaci WhatsApp s tímto číslem, což je skvělé.

Stále však nemohu z tohoto čísla přímo volat.

Děkuji