nemohu ze svého čísla uskutečnit žádné hovory. Dokonce jsem si zakoupil aplikaci Groundwire, kterou jste doporučili, a zadal jsem do ní údaje, které jste mi dali. Bez úspěchu. Nemohu uskutečnit žádné hovory.
Také je důležité poznamenat, že když zadám informace, které jste mi poskytl, do Zoiperu a kliknu na Registrovat, nedovolí mi to.\nPíše to, že „Registrace selhala kvůli chybě STUN serveru (DNS resolving nebo připojení)“ (…)\n\nMám velmi stabilní připojení k Wi‑Fi a nemohu to udělat ani z Groundwire, ani ze Zoiperu.
Právě jsem si všiml, že v levém horním rohu v Groundwire se stále zobrazuje, že se registruje. Proto nemohu uskutečnit žádné hovory. Proces registrace se nikdy nedokončí.
Zkoušel jsem používat X-lite, Groundwire (aplikaci jsem si koupil) a Zoip na různých sítích a nebyl jsem schopen uskutečnit žádné hovory.
Když otevřu svůj PBX panel, všiml jsem si, že na kartě SIP Account je ve sloupci stav zařízení napsáno „Device is unreachable“ (Zařízení je nedostupné). Nejsem si jistý, jestli to má něco společného s možností volat.
Přes Groundwire jsem ale byl schopen na toto číslo hovory přijímat bez problémů. Také se mi podařilo zprovoznit aplikaci WhatsApp s tímto číslem, což je skvělé.