Ahoj,
zakoupil jsem brazilské číslo a zobrazuje se jako aktivní, ale nemohu přijímat žádné hovory.
Více lidí se snažilo na toto číslo volat, ale nefunguje.
Potřebuji, aby číslo fungovalo.
Ahoj,
zakoupil jsem brazilské číslo a zobrazuje se jako aktivní, ale nemohu přijímat žádné hovory.
Více lidí se snažilo na toto číslo volat, ale nefunguje.
Potřebuji, aby číslo fungovalo.
Je mi líto, že to slyším
Vaše číslo je v pořádku, ale vypadá to na vyzváněcí tón
Vaše hovory jsou přesměrovávány, Můj účet > historie hovorů
Nastavili jsme to pomocí PBX, takže jde o novější technologii, Můj účet > PBX panel
Otestujte to prosím znovu a dejte nám vědět, pokud to přetrvá
Pořád to nefunguje!
Nemohu přijímat žádné hovory z Brazílie. Lidé se snaží volat na moje číslo, ale vůbec mi to nezvoní.
Prosím, prověřte tento problém, protože jsem zaplatil za dny, kdy to nemohu používat.
Je mi líto, že se to děje. Stále k tomu dochází?
V historii hovorů také vidíme nedávné úspěšné hovory. Pokud je nějaký konkrétní hovor z Brazílie, který neprochází, pošlete nám prosím telefonní číslo, operátora a čas neúspěšného hovoru v GMT, abychom to mohli předat přímo operátorovi v Brazílii, protože se může jednat o problém místního operátora.
Tak kde tedy vidíte nedávné hovory?
Když jdu na Můj účet > Historie hovorů, vidím jen jeden krátký hovor, který byl pravděpodobně uskutečněn vámi pro testovací účely. Není tam žádný nedávný OK hovor, jen ten jeden.
Není tam žádný konkrétní hovor z Brazílie. Pět různých lidí se mi z Brazílie pokoušelo volat a telefon nezvoní ani na mé straně, ani na straně volajících.
Takže prosím, kde vidíte všechny ty nedávné hovory, o kterých jste mluvili? Rozhodně nejsou v mé Historii hovorů.
Je to už skoro týden, co nemohu přijímat hovory na číslo, za které platím. Budu za toto období, kdy to nefunguje, po zprovoznění vrácen peníz?
Je nám líto, že se to stalo, a pokud se hovor neobjevuje v historii hovorů, znamená to, že problém je specifický pro brazilského operátora – jsme odkázáni na jejich infrastrukturu.
Obvykle se nám ale podaří je přimět, aby to opravili. Můžete nám prosím poslat telefonní číslo, operátora a čas neúspěšného hovoru (v GMT)? Jedná se o údaje osoby, která volala na flynumber.
Tyto informace nám můžete poslat soukromou zprávou nebo otevřít ticket, abychom to mohli dále prošetřit.
A ano, vzhledem k vzniklým nepříjemnostem vám připíšeme kredit na účet (jeden měsíc zdarma).
Právě jsem požádal 3 různé lidi, aby mi zavolali, když budou výsledky stejné!
Můj telefon nezvoní a ani na jejich straně to nezvoní.
Takže budu muset poslat každé jedno číslo, ze kterého mi případně budou volat? Nebudu to předem vědět.
Všichni volající z Brazílie z různých telefonů?
Vůbec ne, ale předpokládal jsem, že se to týká jednoho konkrétního čísla, právě to dál prověřujeme a co nejdříve dám vědět.
Ano, právě jsem se zeptal jiné osoby s jiným operátorem (Oi) a tentokrát to říká, že číslo momentálně nepřijímá hovory.“
Pošlu ti druhé číslo soukromou zprávou.
Dobře, díky za to a těším se, že to vyřešíme co nejdříve.
Děkuji. Také se těším, protože potřebuji být schopen přijímat hovory.
Nějaké novinky? Vidím v historii hovorů spoustu neúspěšných hovorů v tuto dobu.
Také jsem se snažil zjistit, zda mohu z tohoto čísla volat, protože jsem na něj dobil nějaké prostředky.
Bohužel také nemohu volat.
Omlouváme se za to, zatímco náš technický tým to prověřuje
Obecně vzato je to dobrá zpráva – když se hovor objeví tam, znamená to, že hovor dosáhl FlyNumber a došlo k pokusu vám hovory doručit.
Místní operátor požádal o více informací a my jsme vám je poslali přes soukromou zprávu (PM).
Těšíme se, až to budeme mít co nejdříve úplně vyřešené.
Ok, odpověděl jsem přes soukromou zprávu.
Hovory, které se objevily v mém seznamu hovorů, byly pravděpodobně uskutečněny vámi pro účely testování.
Žádné z čísel, která mi volají z Brazílie, nedokážou hovor dokončit a vůbec se neobjeví v mém seznamu hovorů.
Jsou nějaké novinky ohledně problému s nemožností přijímat hovory?
Ahoj znovu
Díky za zpětnou vazbu, ohledně tohoto případu si už nějakou dobu píšeme s operátorem tam a zpět.
Tady je jejich odpověď, mějte prosím na paměti, že tyto informace pocházejí z místa původu v Brazílii.
Náš lokální partner prověřil DID [55XXXXXXXX] a nenašel žádnou chybu, podle nich by číslo mělo fungovat správně a uvedené hovory se do jejich sítě vůbec nedostaly.
Je možné, že volající zadávají číslo nesprávným způsobem. Volající z Belo Horizonte (55-31) by měli
být schopni volat vytočením 976011742.
Volající mimo oblast 55-31 by měli volit 0 + kód dálkového operátora + směrové číslo oblasti + číslo.
Případně, pokud problém nespočívá ve formátu vytáčení, rádi bychom vám nabídli nové číslo od jiného lokálního partnera (jen mi dejte vědět a můžeme ho co nejrychleji zdarma vyměnit).
Pokud ani to nepomůže, prosíme o informace o neúspěšných hovorech na tato čísla. Toto je to, co požadovali:
Číslo volajícího:
Název operátora volajícího:
Datum a čas (s časovým pásmem):
FlyNumber:
Výše uvedené údaje jsou zásadní pro identifikaci problému a jeho eskalaci na stranu původního operátora.
Chybu lze eskalovat k operátorovi původní strany „Oi“ a pokud to přijde od vás, může to také pomoci tento problém vyřešit.
Děkujeme a dejte nám prosím vědět.
Ahoj,
ano, na toto číslo nemůže volat nikdo.
Jak jsem zmínil, podařilo se mi nakonfigurovat Zoiper a uskutečnit hovor. Nemohu však přijímat žádné hovory.
Ujistil jsem se, že vytáčeli správné číslo, ale hovory nebyly dokončeny.
Myslím, že v tuto chvíli by bylo lepší získat nové číslo, protože se zdá, že toto nefunguje.
Takže zkusme nové číslo a partnera a uvidíme, jestli budu schopen hovory přijímat.
Dejte mi prosím vědět, kdy mohu nové číslo vyzkoušet, a já pak přes PM poskytnu podrobný log všech, kteří se mi pokoušeli dovolat.
Děkuji.
Podařilo se vám pro mě získat nové číslo?
Nevidím žádné jiné číslo v panelu ústředny (PBX) ani nikde v systému.
Toto číslo bude operátorem nahrazeno a velmi brzy to bude hotové (mělo by to trvat pár hodin).
Na účet bude také připsán kredit za celý měsíc služby.
Děkuji a dám vám vědět co nejdříve.