Nastavení Zoiper s FlyNumber SIP

Zde je místo, kam zadat SIP přihlašovací údaje z naší ústředny / Phone System v sérii obrázků

Ahoj!

Včera jsem se právě zaregistroval na flynumber a naléhavě potřebuji, aby to fungovalo alespoň pro příchozí hovory zdarma. Stáhl jsem si Zoiper, hledal informace a našel tento odkaz, ale nejsem si jistý, jaké údaje mám zadat na registrační stránce nastavení v Zoiperu. Jsem si jistý, že to mám také nastavit přes PBXww, že?

Dejte mi prosím vědět co nejdříve! Díky!

Ve skutečnosti jsem už odeslal ticket v systému účtu flynumber, ale za posledních 10 hodin mi neodpověděli a já to opravdu nutně potřebuji, takže svůj dotaz posílám všude, kde jen můžu.

Je mi líto, že to slyším, a prosím pošlete nám své uživatelské jméno nebo e‑mail uvedený v našem systému (ten, který používáte na tomto fóru, na našem webu vedený není).

Pokud na tiket ještě nebylo odpovězeno, dejte mi prosím také vědět…

ahoj. Včera jsem dostala uživatelské jméno, heslo a doménu pro registraci do Zoiperu, ale instrukce tam končí.

Registrace v aplikaci Zoiper vypadá úspěšně, protože po ověření se neobjeví žádná chyba.

Tak jsem zkusila zavolat na flynumber, abych to otestovala, a slyšela jsem vyzváněcí tón.

ALE samotná aplikace Zoiper, která má hovor přijmout, zůstává tichá. Na tohle jsem se už ptala v ticket podpoře, ale zatím žádná odpověď.

Kdybyste mohli pomoct, moje uživatelské jméno je cathrinelau

Ahoj, už téměř 24 hodin jsem nedostal odpověď na ticket, který jsem odeslal. Můžete mi prosím pomoci?

Je nám líto, že se to děje, a tiket jsme aktualizovali.

Prosím také zkontrolujte, zda na síti nejsou žádné problémy s firewallem.

Zkuste v aplikaci také kodek g711 ulaw a dejte nám vědět, pokud problém přetrvá.

kde je ta část, kde „používám“ kodek g711?

také ano, právě jsem zkusil volat ven a fungovalo to. jen NE příchozí.

Je mi líto, že se tohle děje, a budeme s vámi, dokud se to nevyřeší.

Tohle by bylo v nastavení SIP klienta, tedy v aplikaci, kterou používáte (Zoiper, Groundwire atd.).

Aplikace také vytváří log; pokud můžete zkusit příchozí hovor a pak nám ten log poslat, může to opravdu hodně pomoci.

Těšíme se na vaši odpověď.

můžete mě tlačítko po tlačítku navést, jak najít log?

stejně tak stránku s nastavením, kde najdu kodek G711. Zkoušel jsem hledat, ale v aplikaci Zoiper nemohu mezi tlačítky kodek G711 najít.

v iOS je to nastavení > pokročilé > povolit log

Měl bys to najít, když půjdeš do nastavení > účty > klikni na svůj účet

Těším se na tvoji odpověď

Ahoj, poté co zapnu logování, se žádný log nezobrazí. Je to jen přepínač pro zapnutí.

A na stránce účtů jsem ťuknul na všechno – od funkcí až po přepisování čísel – a pořád jsem nemohl najít kodek G.711 (g711).

Získání tohoto logu může být trochu složitější, zde je odkaz od Zoiperu týkající se zobrazení logu

Můžete také vyzkoušet x-lite (na PC / Mac) nebo jiného SIP klienta?

Zde je screenshot z iOS zařízení se Zoiperem, klikli jsme na účet a zobrazí se možnost „audio codecs“ – mělo by to být tam.

Díky a prosím dejte nám vědět, jak to dopadlo.

Ahoj, pokud byste se skutečně pokusil podívat do audio kodeku, uvidíte, že g711 nelze najít.

Také jsem následoval odkaz na webu Zoiper, abych se pokusil získat soubory protokolu, ale… nefunguje to podle návodu, zasekl jsem se u hledání log souborů. Projížděl jsem a projížděl stránku Analýza v nastavení iOS a žádné log soubory Zoiper jsem nenašel, je to v abecedním pořadí, takže tam nic nezačínalo na Z.

Co se týče vaší poznámky o X-Lite, nemohu ho používat na PC, musím ho používat na svém iPhonu. Máte nějakou jinou bezplatnou alternativu k Zoiperu?

Dejte mi prosím brzy vědět, děkuji.

ahoj, jsi tam? prosím, pomoz mi.

Ahoj,

Je označený jako ULAW (omlouvám se za to).

Zkusme to ještě jednou, pokud je to možné. Prosím, odstraň SIP účet v zařízení Zoiper a použij nové údaje, které jsme ti právě poslali. Ujisti se, že je „registrován“, a zkus hovor ještě jednou.

Dobrý den, podal jsem tiket, protože přesměrování nefunguje, a bylo mi řečeno, abych místo toho použil VoIP. Nejsou ale k dispozici žádné jasné pokyny, jak ho nastavit. Po nějakém hledání jsem našel Zoiper, ale nejsem moc technicky zdatný, takže nevím, co mám zadat do polí doména, uživatelské jméno a heslo. Mohl byste mi prosím poskytnout podrobnější návod?

Ahoj @Jordi_Cuadrado,

bez použití cloudového telefonního systému je nejlepší způsob, jak přijímat hovory, použít SIP2SIP. Tento blogový příspěvek tě tím provede krok za krokem:

Dej mi vědět, pokud na něco narazíš.

Zažívám nejrůznější problémy a pořád to nefunguje. Je to jiné, když se to pokusím nastavit na iPhonu?

Ahoj @Jordi_Cuadrado,

pro odchozí hovory přes Zoiper bys potřeboval náš telefonní systém. Se Sip2Sip používáš pro odchozí hovory jejich službu.