myslím, že jsi chtěl říct „mají žádnou“… ale já jsem měl také na mysli přesměrování na jeho běžné americké číslo… a existují VoIP služby, které na taková čísla volají zdarma, za nějaký opakovaný poplatek. Existuje u FlyNumber nějaký takový tarif, který mi unikl?
má příliš mnoho funkcí a nastavení… ale myslím, že žádný kodek G711 (jen G722 oddělený od uLaw – nemám tušení, co to všechno znamená) a nenašel jsem žádnou funkci, jak dostávat „pushed“ hovory. Zkoušel jsem několikrát kontaktovat jejich podporu. Tady je, co napsali poprvé, když reagovali na moji recenzi s 1 hvězdičkou:
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Ověřte prosím u svého poskytovatele, zda je podporován TCP transport. UDP obvykle mívá dobu expirace registrace kolem ~1 min, což povede k vyšší spotřebě baterie. S TCP transportem, pokud je podporován, může být expirace registrace ~10 min a spotřeba baterie bude výrazně nižší.
Tohle zopakovali dvakrát, v dalších e‑mailech, rozvláčněji a s (pro mě zbytečnými) instrukcemi, jak to nastavit. Ale na mou dlouhou odpověď už nikdy nereagovali (bohužel si nemyslím, že si uvědomují výhody fóra 2.0, které začalo s Discourse).
V poslední e‑mailové výměně jsem dostal i tenhle tip:
Případně můžete zkusit také Zoiper Beta a jeho novou možnost PUSH notifikací. PUSH notifikace by měly výrazně snížit spotřebu baterie.
takže možná se brzy zlepší. Nejsem si ale jistý, jestli jsem tentokrát ochotný jít do bety.
Ale to všechno je to, co ve mně vyvolalo dojem, který jsem už zmiňoval: příliš mnoho nastavení a vyladění dostupných uživateli dělá z nalezení správné konfigurace pro každou SIP potřebu něco mezi příliš složitým až doslova nemožným, například při používání Zoiperu s FlyNumber. Jinými slovy, opuštěný trh outsiderů.
Zoiper jsem si koupil příliš brzy, protože umožňuje automatické nahrávání hovorů (bohužel jen do nekomprimovaného WAVu), a to jen proto, abych ho používal spolu s MobileVoIP. Teď ho používám jen na tohle a po použití ho ukončím, aby se úplně zavřel.
Zvážím to, nejspíš to zkusím a dám vám vědět!