Toto téma je nyní připnuto. Bude se zobrazovat nahoře ve své kategorii, dokud je moderátor neodepne nebo dokud nebude stisknuto tlačítko Vymazat připnutí.
Na svém iPhonu jsem si nastavil Zoiper a příchozí hovory fungují v pořádku, stejně tak bez problémů uskutečňuje odchozí hovory. Problém mám s formátem čísla – všechny kontakty v telefonu mám uložené se znakem +, aby označovaly mezinárodní číslo, protože je to vyžadováno při volání přes běžnou mobilní síť. Když se ale pokusím volat pomocí těchto kontaktních údajů, hovor selže, pravděpodobně kvůli tomu znaku +. To znamená, že nemohu používat své kontakty, což nedává smysl – odchozí funkce je tím pádem k ničemu, pokud nepůjdu a všechny kontakty nezdvojím. Nemůžete systém FlyNumber nastavit tak, aby umožňoval volání s použitím znaku +? Nemůže to být problém jen u mě.
Vyřešil jsem to. V nastavení je volba nazvaná „number rewriting“ a když ji zvolíte, je tam možnost „strip dialing character“. Dopsal jsem tam „+“ a teď můžu volat své kontakty a aplikace Zoiper před odesláním na server znak + odstraní. Teď už všechno funguje v pořádku – doufám, že to někomu dalšímu pomůže.
Mám zůstatek 7 dolarů. Funguje to při volání do Kanady.
Ano. Jsem si docela jistý, že jsem to všechno zkusil.
Předpokládám, že Německo má jako předvolbu „49“ na začátku. Zkoušel jsem to. Stejně tak 049, 0049, +49. Hodněkrát jsem zkoušel i jen „49“.
Viz screenshot níže“
Do Kanady to funguje v pohodě jen s 1 na začátku.
EDIT: Teď už to funguje. To jedno číslo, u kterého jsem zkoušel všechny možnosti, už nebylo v provozu. Proto mi po zadání správného zápisu začalo házet chybu 500 místo chyby 480.
Mám podobný problém, kdy žádné hovory neprojdou. Nějakým způsobem může být starý pbxww stále aktivní? Právě jsem nastavil nový systém, ale nemám přístup ke starému, abych ho deaktivoval :(.