Sveiki
Jau 3 mėnesius naudojuosi „Flynumber“. Skambučius nukreipdavau į „Blink SIP“ ir tai veikė labai gerai.
Dabar man prireikė nukreipti skambučius į savo mobilųjį telefoną, nes keliausiu ir ne visada turėsiu prieigą prie nešiojamojo kompiuterio.
PBX nustatymuose pakeičiau maršrutizavimą, kad skambučiai būtų nukreipiami į mano mobilųjį telefoną.
Dabar, kai bandau paskambinti į savo „flynumber“ iš kito mobiliojo telefono, praeina 5 sekundės, kol skambinantis įrenginys pradeda girdėti skambėjimą, o mano mobilusis telefonas 20 sekundžių visai negauna skambučio; po 20 sekundžių mano mobilusis telefonas pradeda skambėti.
20 sekundžių yra ilgas laikas ir bijau, kad galiu prarasti daug žmonių, nes jų kantrybė gali išsekti per 20 sekundžių negavus atsakymo iš kitos pusės.
Ką darau ne taip, gal kas nors susidūrė su panašia problema ir ją išsprendė?
Mano „Flynumber“ yra iš Australijos, o skambutį priimu mobiliuoju telefonu Indijoje.
Būčiau labai dėkingas už bet kokią pagalbą sprendžiant šią problemą.
Ačiū
Tai gali būti dėl daugelio skirtingų veiksnių – atstumo, šuolių (hops), tiekėjo ir operatorių, tai tik keli pavyzdžiai
Jei, naudojant SIP ir Blink, delsos nėra, tai reikštų, kad iš mūsų pusės su įeinančiais skambučiais viskas gerai; tikriausiai problema yra telefone, kuris priima skambutį – pabandykite naudoti kitą peradresavimo telefono numerį
Taip pat pabandyčiau peradresuoti FlyNumber tiesiai į mobilųjį telefoną iš pagrindinio valdymo skydelio
Mano paskyra > mano FlyNumbers (mano flynumbers)
Ačiū už jūsų atsakymą.
Bandžiau nukreipti skambutį tiesiai į mobilųjį telefoną, tačiau tokiu atveju tai visiškai neveikia – iš viso negaunu jokio skambučio.
Atrodo, kad tai veikia tik per PBX.
Šiuo metu skirtumas yra 5 skambučio signalai, ar galite ką nors pasiūlyti, kas padėtų sutrumpinti šį laukimą?
Prašome įsitikinti, kad priešdėlis nustatytas teisingai ir kad išankstinio apmokėjimo balanse yra lėšų
Taip pat galite parašyti asmeninę žinutę su FlyNumber ir mes atliksime išsamesnį tyrimą
Ačiū
Taip, priešdėlis tinka ir sąskaitoje yra lėšų.
Negaliu jums išsiųsti asmeninės žinutės (PM). Ieškojau šiame forume, kaip tai padaryti, bet neradau jokių nuorodų.
Ar galite, prašau, mane pakonsultuoti, kaip jums išsiųsti asmeninę žinutę, kad galėčiau atsiųsti jums savo numerį?
Mes jums išsiuntėme asmeninę žinutę, prašome atsakyti
Sveiki, užvakar atsakiau į jūsų asmeninę žinutę su savo numeriu. Ar galėtumėte tai peržiūrėti ir pateikti kokių nors rekomendacijų?
Mes to nematome
Prašome dabartiniame puslapyje spustelėti „FlyNumber“ > Asmeninė žinutė