SMS persiuntimo numeris

Bandžiau peradresuoti šį naują numerį į savo fiksuoto ryšio (VoIP) telefoną ir gavau pranešimą „neteisinga užklausa“.

Man reikia paskambinti į savo banką, o niekas neatsakė į tai mano kitoje temoje. Ar galite, prašau, atsakyti?

Ačiū

Sveiki, @OurFreeSociety

Atnaujinta.

Taip, iš pradžių, kai viską nustatinėjau, aš laikiausi jūsų nurodymų, bet tada, kadangi turiu tai pateikti savo bankui, o jie leidžia nurodyti tik vieną numerį, ne mano namų telefono, man teks nukreipti skambučius į mano namų telefoną, todėl maniau, kad taip ir padariau.

Ar sakote, kad dabar nebegaliu pakeisti nukreipimo į savo namų telefoną?

Jūs tikrai galite pakeisti nukreipimą į savo fiksuoto ryšio numerį.

Taip pat pridėjome mandagumo kreditą į paskyrą, nes, nukreipiant skambučius į įprastą telefono numerį, jūsų išankstinio apmokėjimo sąskaitoje turi būti lėšų.

Gerai, jūs nepaaiškinote, KODĖL gavau tą klaidą.

Aš išsiaiškinau, kad tai turbūt buvo dėl to, jog nebuvo lėšų, bet jūsų klaidos pranešime turėjo tai būti parašyta ir jūs turėjote tai nurodyti.

Dėl to iššvaisčiau 2 dienas.

Jei tai nebuvo klaidos priežastis, tuomet jūs turite problemą, nes aš padariau tai, ką jūs sakėte padaryti praeitą kartą.

Neturiu kito telefono, su kuriuo galėčiau testuoti, todėl bandžiau iš savo linijos (į kurią skambučiai yra peradresuojami), ir vis tiek turėjo veikti (nes turiu skambučio laukimo paslaugą), bet neveikė.

Bandysiu rasti kažką kitą, bet nežinau, kaip greitai man pavyks ką nors rasti.

Taigi, aš tai išbandžiau ir tai veikia, bet vis tiek – kodėl skambutis nepersijungė, net jei aš kalbėjau telefonu ir mano pusėje įjungtas skambučių laukimas?

Taip pat, kaip man atsikratyti prie numerio pririšto vardo?

Ir ar man tai kainuoja pinigų, jei neatsiliepiu į skambutį?

Ačiū

Ačiū už atnaujinimą.

Skambučių istorijoje turėjo būti parodyta „Nepakanka lėšų“.

Kas nutiko, kai paskambinai ir tuo metu kalbėjai telefonu? Ar skambutis perėjo į telefono balso paštą? Jei taip, tai reikštų, kad skambučių nukreipimo tikslinis telefonas neteisingai apdoroja skambutį. Būtinai išbandyk ir iš kito operatoriaus, nei tas, į kurį nukreipiami skambučiai.

Kur tu matai šį vardą? Greičiausiai tai nėra tai, ką mes galime kontroliuoti, bet galėtume pasidomėti, priklausomai nuo to, kur tu matai tą „vardą“.

Ne, bet jei prisijungia balso paštas ir priima skambutį, nuo to momento ten pradės skaičiuotis mokesčiai.

Ne, turiu omenyje, kai bandžiau peradresuoti kitą dieną, gavau klaidą, kurią jums pateikiau. Jei tai nebuvo klaidos priežastis, tuomet nežinau, kodėl ją gavau.

Ne, aš niekada neleisdavau jam pereiti į balso paštą, nes žinau, kad tada man būtų taikomas mokestis.

Galiausiai išbandžiau iš kito telefono numerio, bet jis vis tiek neskambėjo, kai skambinau iš linijos, į kurią jis yra peradresuotas.

Mano skambučių ekrane (Caller ID).

Ačiū

Ačiū už atnaujinimą.

Tai gali sukelti kilpą. Paprastai visada reikėtų skambinti į FlyNumber iš kito telefono, nei tas, į kurį peradresuojami skambučiai.

Gali būti, kad numeris jūsų kontaktuose išsaugotas tam tikru būdu. Tai nėra kažkas, ką galėtume valdyti iš čia.

LOL, ką tik gavau numerį. Nieko niekur nesaugojau. SMH

Gal tai TruCaller programėlė arba kita programėlė, kuri rodo informaciją?

Ar galėtumėte patikslinti, kur matote vardą? Jūs peradresuojate FlyNumber į įprastą telefono numerį, teisingai?

Ar vardas rodomas telefone, į kurį skambučiai yra peradresuojami? Tai reikštų, kad tai yra asmens, skambinančio į FlyNumber, vardas.

Atsiprašau, jūs teisus. Mano skambučių ekrane rodėsi kitas numeris, nes aš paskambinau į fly number ir jis perskambino į mano liniją.

Nesu pratusi prie skambučių peradresavimo numerių. LOL To nedariau jau 30 metų.

Ačiū

1 patinka

Visiškai nėra dėl ko jaudintis – taip nutinka net ir geriausiems iš mūsų.

Skambučių peradresavimas kartais gali būti painus, ypač kai peradresuojama į įprastus telefono numerius.

Jei dar ko nors prireiktų, praneškite mums.

Sveiki,

Man reikia galėti siųsti SMS iš savo numerio, bet nematau instrukcijų, kaip tai padaryti.

Aš gausiu pranešimą el. paštu, kai jie man atrašys, tiesa? Aš taip tai nustatiau.

Praneškite man.

Ačiū

Sveiki, @OurFreeSociety

Tikiuosi, kad viskas gerai.

Šiuo metu išsiunčiamų SMS nėra, tačiau šiuo metu aktyviai kuriamas naujas skydelis, kuriame netrukus atsiras galimybė siųsti SMS iš SMS palaikančių numerių.

Naujajame skydelyje bus sąsaja, kurioje tame pačiame ekrane matysite gaunamas ir siunčiamas SMS žinutes.

Šiuo metu visi į jūsų Flynumber numerį siunčiami SMS tekstai yra nukreipiami tiesiai į jūsų el. paštą.

O, to nežinojau.

Ar tai reiškia, kad kiekvieną kartą, kai noriu kam nors parašyti žinutę, turiu mokėti tuos 9,95 $ per mėnesį? Tikiuosi, kad ne.

Iš pradžių tai turėjo būti tik gaunamiems pranešimams, bet štai neseniai norėjau kam nors parašyti žinutę.

Visai ne, tačiau už siunčiamas SMS bus taikomas mokestis už kiekvieną SMS (žinutės siuntimas į JAV numerius bus labai pigus, mes tikimės, kad tai bus maždaug 0,01–0,03 ribose).

Visiškai suprantama. Tai viena iš dažniausiai prašomų mūsų funkcijų. Džiaugiamės galėdami ją paleisti ir tikimės, kad greičiau, o ne vėliau.

Sveiki,

Neseniai gavau el. laišką apie 8 ct mokestį ir į jį parašiau.

Aš niekam nerašiau žinučių, todėl nežinau, už ką yra šie mokesčiai.

Ar galite, prašau, atsakyti į mano el. laišką?

Taip pat ar turite būdą, kaip galėčiau paskambinti vieną kartą iš savo kompiuterio?

Ačiū

Sveiki, @OurFreeSociety

Turėjote gauti el. laišką šiuo klausimu, tačiau JAV numeriams taikomas mokestis už gaunamus SMS.

Daugiau informacijos čia:

Mes LABAI arti naujosios valdymo skydelio versijos paleidimo, tai tik kelių dienų klausimas. Ten galėsite skambinti už minutės kainą – nereikės telefono sistemos (kaip yra šiuo metu).

Sveiki,

Kodėl kiekvieną kartą, kai naudoju el. paštą, net jei tai dėl šios temos, jūs niekada neatsakote?

Ką turite omenyje sakydami, kad mums nereikės sistemos? Ar mums reikės telefono, kad galėtume ją naudoti?

Aš neturiu papildomo telefono. Man reikia naudoti kompiuterį, kad galėčiau skambinti.

Kada tai bus paleista?

Man to reikia trumpam skambučiui.

Aš tiesiog noriu turėti galimybę naudoti tai, kai man reikia kito numerio.

Ar tai skirta ir išeinantiems SMS ir skambučiams, ar tik skambučiams?

Prašau sutvarkyti el. paštą.

Ačiū