Paprašė slaptažodžio

Sveiki,
ruošiuosi kitai kelionei ir naudojuosi pačia paprasčiausia sąranka, t. y. skambinu į Flynumber, ir jis turėtų nukreipti skambutį į mobilųjį telefoną, tačiau vietoj to manęs prašoma įvesti slaptažodį, kuris, akivaizdu, yra neteisingas.
Ar galėtumėte man paaiškinti, ką daryti?
Skubu dėl kelionės ir man reikia kuo greičiau (ASAP) susikonfigūruoti Flynumber.
Ačiū,
Israel

Sveiki

Ką tik prisijungėme prie jūsų PBX ir pastebėjome, kad telefono numerio ir asmens moduliai nebuvo sujungti, aš ką tik tai sutvarkiau jums

Prašome dar kartą išbandyti, ir dabar skambutis turėtų veikti tinkamai

Praneškite mums, jei susidursite su kitomis problemomis

Sveiki,
per visus mano bandymus numeris ir asmens mobilusis buvo sujungti. Galbūt aš kažką pakeičiau ir atjungiau tai prieš pat išsiųsdamas jums el. laišką, bet tai nesvarbu, nes ir dabar, kai skambinu „Flying“ numeriu, man vis tiek prašoma slaptažodžio.
Įtariu, kad dėl kažkokios priežasties sistema užstrigo rinkimo tono nustatyme.
Prašau sutvarkyti tai, kad galėčiau kuo greičiau tuo naudotis.
Ačiū,
Israel

Sveiki,

Po bandymų ir pokalbių telefonu su Mike vakar vakare dabar veikia tik pats pagrindas ir aš nežinau, ar tai veikia per PBX, ar ne.
Tačiau man iš tikrųjų reikia šito:
Palieku savo mobilųjį telefoną Izraelyje ir esu nustatęs „Follow me“ (sek paskui mane) savo mobiliajam (kuris lieka Izraelyje) į savo Flynumber, kuris savo ruožtu turėtų peradresuoti skambutį, tarkime, į vokišką mobilųjį telefoną Vokietijoje.
Taip būtų užtikrinta, kad visi galėtų man skambinti į mano įprastą mobilųjį ir aš gaučiau skambutį, kad ir kur būčiau.
Kaip minėjau, skambinant tiesiai į Flynumber, skambutis yra peradresuojamas.
Tačiau mano mobiliojo „Follow me“ į Flynumber NEVEIKIA ir būtent to man labai reikia!!!
Kaip sakiau, labai greitai išvykstu ir man to reikia.
Prašau pranešti, ar galite tai sutvarkyti, nes priešingu atveju turėsiu keisti savo planą – pasiimti mobilųjį su savimi ir nenaudoti Flynumber.

Ačiū,
Israel

Sveiki, Israeliau,

Tai veiks puikiai, daugelis naudotojų daro būtent taip.

Gali būti, kad peradresuojate savo Izraelio mobilųjį numerį į „FlyNumber“, kuris šiuo metu nukreiptas į tą patį mobiliojo telefono numerį – tai gali sukelti problemų.

Atrodo, kad jūsų PBX vakar naktį turėjo problemų, tačiau ji buvo išspręsta ir dabar jūsų peradresavimas per PBX veikia gerai.

Turime suplanuotą skambutį jums maždaug po 10 minučių, mes tai išbandysime ir įsitikinsime, kad jūsų sąranka veikia tinkamai.