Įeinantys skambučiai neprisijungia – reikalinga pagalba

Gerbiama „FlyNumber“ palaikymo komanda,

Šiuo metu susiduriu su problema dėl įeinančių skambučių į mano Australijos numerius.

Kai mano draugas skambina į mano Australijos mobiliojo ryšio numerį arba į Melburno fiksuotojo ryšio numerį (abu nustatyti peradresuoti į mano Taivano mobiliojo ryšio numerį), skambutis neprasijungia. Vietoj to, skambinantysis girdi tik pranešimą „linija užimta“.

Ar galėtumėte patarti, kaip išspręsti šią problemą?

Ar tai galėtų būti susiję su VoIP konfigūracijos problema? Anksčiau naudojau nemokamą „Zoiper“ versiją, tačiau ji nebeveikia. Ar turiu aktyvuoti „Cloud Phone System Panel“ funkciją savo paskyroje, kad galėčiau tinkamai priimti skambučius?

Prašau pranešti, kokie nustatymai ar paslaugos turi būti įjungti, kad būtų užtikrintas sėkmingas skambučių peradresavimas ir ryšio veikimas.

Ačiū už jūsų pagalbą.

Sveiki, @Jansen,

Panašu, kad telefono sistema buvo pašalinta iš jūsų paskyros (susiję su atsiskaitymu).

Galite pakeisti peradresavimą į VOIP – peržiūrėkite šią nuorodą:

Arba peradresuoti tiesiai į Taivano telefono numerį – daugiau informacijos rasite čia:

Gerbiama „FlyNumber“ palaikymo komanda,

Tikiuosi, kad jums viskas gerai.

Rašau norėdamas paprašyti jūsų profesionalios pagalbos atnaujinant mano paskyrą į „Cloud Phone System“ (PBX). Nepaisant visų mano pastangų, man nepavyko nukreipti skambučių į mano iPhone naudojant dabartinę SIP2SIP konfigūraciją.

Šiuo metu abu mano numeriai neveikia mano mobiliajame įrenginyje nei gaunamiems, nei siunčiamiems skambučiams.

Vienas pagrindinių techninių sunkumų, su kuriais susidūriau, buvo sudėtinga STUN/tinklo konfigūracija iPhone programėlėje „Zoiper“, kurios man nepavyko sėkmingai užbaigti. Kadangi šie numeriai yra kritiškai svarbūs mano neatidėliotinai veiklai, norėčiau pereiti prie jūsų vietinės „Cloud Phone System“, kad ryšys būtų sklandesnis ir patikimesnis.

Būčiau labai dėkingas, jei galėtumėte prioritetą suteikti šiems punktams:

1. „Cloud Phone System“ įjungimas: Prašau kuo greičiau aktyvuoti PBX funkciją mano paskyrai.

2. Supaprastintas nustatymas: Prašau padėti prijungti abu aukščiau minėtus numerius prie sistemos. Mano pagrindinis tikslas – turėti kuo paprastesnį būdą sėkmingai skambinti ir priimti skambučius mano iPhone naudojant šiuos du numerius.

3. Ilgalaikė partnerystė ir nuolaida: Kadangi ketinu tai naudoti kaip ilgalaikį sprendimą kelioms verslo linijoms, būčiau labai dėkingas, jei galėtumėte pasiūlyti kokias nors prenumeratos nuolaidas ar paslaugų paketų planus šiam jungtiniam sprendimui.

Dėl mobiliosios programėlės konfigūracijos:

Šiuo metu turiu įdiegtą „Zoiper“ programėlę (anksčiau sukonfigūruotą SIP2SIP). Kadangi pereinu prie jūsų „Cloud Phone System“ (PBX), prašau paaiškinti šiuos dalykus:

1. Programėlės būtinybė: Ar turiu išlaikyti „Zoiper“ programėlę savo iPhone, kad galėčiau priimti skambučius per jūsų PBX, ar rekomenduojate kitą programėlę geresniam stabilumui?

2. Nustatymo instrukcijos: Nepriklausomai nuo naudojamos programėlės, prašau pateikti nuoseklias žingsnis po žingsnio instrukcijas ir reikalingus SIP prisijungimo duomenis (Domain, Username, Password ir Proxy), kad galėčiau sėkmingai prijungti savo iPhone prie „FlyNumber“ PBX.

Labai dėkoju už jūsų laiką ir už puikias paslaugas, kurias teikiate. Laukiu jūsų greito atsakymo.**

Sveiki, @Jansen,

apgailestaujame dėl jūsų patirtų nesklandumų ir mes perjungėme jus į telefono sistemą.

Joje nustatėme pavyzdinę konfigūraciją, kad padėtume jums pradėti. Taip pat turėjote gauti atskirą el. laišką su trumpa pradžios informacija.

Ačiū, ir aš esu čia, jei jums ko nors prireiktų.