Sveiki,
prieš kelias dienas sumokėjau už Kinijos telefono numerį, tačiau jis vis dar neaktyvuotas. Bandžiau skambinti visais jūsų svetainėje nurodytais telefono numeriais (įvairiose šalyse, atsižvelgdamas į laiko juostas), tačiau man nepavyko su niekuo susisiekti.
Pateikęs užklausą gavau el. laišką, kuriame manęs paprašė pateikti tapatybę ir gyvenamosios vietos adresą patvirtinančius dokumentus. Pateikiau visą informaciją apie savo įmonę, tačiau man reikia žinoti, kada numeris bus paruoštas.
Atsiliepimų teikimo procesas iš tiesų yra pernelyg lėtas, o man skubiai reikia pirmadienį, pagal Kinijos laiką, pateikti paraišką leidimui gauti. Man būtina nurodyti tą numerį.
Būčiau dėkingas už skubų atsakymą.
Ačiū
Sveiki
Jūsų užklausa šiuo klausimu buvo atnaujinta, nes mums reikia dokumentų ir informacijos mūsų vietiniam operatoriui dėl Kinijos numerių
Ačiū ir lauksime jūsų atsakymo
Ačiū už jūsų atsiliepimą, tačiau nerandu būdo, kaip peradresuoti skambučius iš savo „China Flynumber“ į savo Kinijos mobiliojo telefono numerį. Pagrindinė priežastis, dėl kurios įsigijau šią paslaugą, yra ta, kad klientai visada galėtų su manimi susisiekti, nes nuolat lankausi pas tiekėjus. Naudoju PBXww.
Atlikau bandymą, peradresuodamas skambučius į Honkongo numerį, ir ten tai gerai veikia.
Prašau patarti, kaip peradresuoti skambučius į mano žemyninės Kinijos mobiliojo ryšio numerį.
Ačiū.
Žinoma, ir peradresavimas ten neturėtų kelti problemų, ar bandėte be PBX, tiesiog pasirinkdami tiesioginį skambučių peradresavimą į telefono numerį
Pirmiausia eikite į
My account > my flynumbers
Spustelėkite „details“ prie China FlyNumber, pakeiskite peradresavimą į Phone number, įveskite Kinijos mobiliojo telefono numerį
Ačiū ir praneškite mums, jei kas nors iškiltų
Ačiū už jūsų atsiliepimą. Ką tik bandžiau pakeisti peradresavimą į „Įprastas telefonas“, bet problema išliko – skambutis vis tiek nenukreipiamas į mano Kinijos mobilųjį telefoną. Todėl vėl pakeičiau į PBX, kur kol kas galiu naudoti savo draugo Honkongo numerį. Prašau, išnagrinėkite šią problemą.
Ačiū.
Šiandien tai išbandžiau ir dabar veikia, galiu peradresuoti skambučius į Kinijos mobilųjį telefoną, tik kad juos priimti užtrunka ilgiau nei HK numeriui priimti skambučius.
Ačiū
Smagu girdėti
Tai gali būti dėl vieno iš operatorių grandinėje. Jei galite atsiųsti mums operatoriaus, kuriuo buvo skambinta į flynumber, telefono numerį ir žemos kokybės skambučio GMT laiką, galėsime susiaurinti paiešką. Blogiausiu atveju galime taip pat pakeisti maršrutą ir pažiūrėti, ar tai padės
Ačiū ir kreipkitės, jei ko nors prireiktų