Gerbiamas palaikymas,
turime 3 FlyNumber numerius, ir 2 iš jų, atrodo, negali peradresuoti skambučio, o vietoj to skamba be galo ilgai.
Ar galėtumėte patikrinti, ar su šiais numeriais nėra problemos?
Ačiū.
Gerbiamas palaikymas,
turime 3 FlyNumber numerius, ir 2 iš jų, atrodo, negali peradresuoti skambučio, o vietoj to skamba be galo ilgai.
Ar galėtumėte patikrinti, ar su šiais numeriais nėra problemos?
Ačiū.
Gaila tai girdėti, kol kas jūsų duomenys atrodo tvarkingi
Ar esame tikri, kad problema ne perskambinimo (nukreipimo) numeriuose?
Skambučių istorija taip pat rodo, kad skambučiai ateina ir yra nukreipiami į jūsų nustatytus telefono numerius
Mes nustatėme nukreipimą į PBX/Phone.system, nes tai yra naujesnė technologija. Eikite į Mano paskyra > PBX skydelis, kad pamatytumėte konfigūraciją ir, jei reikia, ją pakoreguotumėte
Ačiū ir praneškite, jei jums ko nors prireiktų
Praėjusį mėnesį užsisakiau aktyvų „Flynumber“ Kanados vietai. Nustatiau skambučių peradresavimą į savo Indijos mobiliojo ryšio numerį iš šio numerio. Kai bandau skambinti į virtualų „Flynumber“, negaunu skambučio į savo Indijos numerį – vietoj to telefonas tiesiog skamba, o anksčiau kartą skambutis buvo sujungtas su kažkuo kitu. Jau atlikau 2 mokėjimus, bet visai negalėjau naudotis šiuo numeriu.
+1647XXXXXXXXXX
Jūsų numeris yra tvarkoje, tačiau atrodo, kad tai skambėjimo tonas
Jūsų skambučiai yra peradresuojami, Mano paskyra > skambučių istorija
Mes tai nustatėme per PBX, tad tai yra naujesnė technologija, Mano paskyra > PBX skydelis
Prašome dar kartą išbandyti ir pranešti mums, jei problema išliks