היי
אני משתמש ב-Flynumber כבר 3 חודשים. עד עכשיו הייתי מעביר שיחות ל‑Blink SIP וזה עבד מצוין.
עכשיו הייתי צריך להעביר שיחות לטלפון הנייד שלי כי אני נוסע ולא יהיה לי גישה למחשב הנייד כל הזמן.
ביצעתי שינויים ב‑PBX כדי להעביר את השיחה לטלפון הנייד שלי.
עכשיו, כשניסיתי להתקשר ל‑Flynumber שלי מטלפון נייד אחר, לוקח 5 שניות עד ששומעים צלצול במכשיר המתקשר ואז אני לא מקבל שום שיחה בטלפון הנייד שלי במשך 20 שניות, ורק אחרי 20 שניות הטלפון הנייד שלי מתחיל לצלצל.
20 שניות זה זמן ארוך, ואני חושש שאאבד הרבה אנשים כי הסבלנות שלהם עלולה להיגמר בתוך 20 שניות בלי לקבל מענה מהצד השני.
מה אני עושה לא נכון? האם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה?
ה‑Flynumber שלי הוא מאוסטרליה ואני מקבל את השיחה בטלפון נייד בהודו.
אעריך מאוד כל עזרה בפתרון הבעיה הזו.
תודה
זה יכול לנבוע מגורמים רבים ושונים – מרחק, מספר ה־hops, ספק התקשורת והמפעילים, רק כדי לציין כמה.
אם אין השהיה כשאתה משתמש ב־SIP וב־Blink, זה מעיד שאין בעיה בצד הנכנס אצלנו, וסביר להניח שהבעיה היא בטלפון שמקבל את השיחה – ייתכן שכדאי לנסות מספר טלפון אחר להעברת השיחה.
הייתי גם מנסה להעביר את ה־FlyNumber ישירות לנייד מלוח הבקרה הראשי.
החשבון שלי > ה־FlyNumbers שלי
תודה על התשובה שלך.
ניסיתי לנתב את השיחה ישירות לטלפון הנייד, אך במקרה כזה זה בכלל לא עובד, אני לא מקבל שום שיחה.
נראה שזה עובד רק דרך ה‑PBX.
נכון לעכשיו ההבדל הוא 5 צלצולים, האם תוכל להציע משהו שיכול לעזור לקצר את זמן ההמתנה הזה?
אנא ודא שהקידומת מוגדרת כראוי ושיש כספים ביתרת הקדם־תשלום
אתה יכול גם לשלוח לי הודעה פרטית עם ה-FlyNumber ואנו נחקור את העניין לעומק
תודה
כן, הקידומת בסדר ויש כספים זמינים בחשבון.
אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית (PM). חיפשתי בפורום איך לעשות זאת אבל לא מצאתי שום הנחיות.
האם תוכל בבקשה להדריך אותי איך לשלוח לך הודעה פרטית כדי שאוכל לשלוח לך את המספר שלי?
שלחנו לך הודעה פרטית, אנא השב
היי, עניתי להודעה הפרטית שלך עם המספר שלי שלשום. האם תוכל בבקשה לבדוק זאת ולתת איזושהי המלצה?
אנחנו לא רואים את זה
אנא לחץ על “FlyNumber” בדף הנוכחי > הודעה פרטית