שיחות אינן מועברות – SIP ונייד

צוות התמיכה של Fly היקר,

אנו מקווים שכולכם בריאים ומרגישים טוב,

לפני כמה ימים קיבלתי מספר Flynumber כפתרון לניהול השיחות העסקיות והאישיות שלנו. לאחר שהחלטנו להצטרף, ביצענו את התשלום דרך PayPal, וביום הראשון השירותים לא היו פעילים, אך ביום שלמחרת קיבלנו את מספר ה‑DDI: ‎5078510279. עד כאן הכול נראה טוב, אבל…

לאחר שנכנסנו לפאנל, יצרנו את המשתמשים והחיבורים, עקבנו אחרי כמה פורומים כאן והורדנו את X-lite ואת Blink, עקבנו אחרי השלבים, אבל התוכנות לא מתחברות לפאנל ה‑PBX, למרות שהכנסנו את פרטי ה‑SIP שקיבלנו מה‑PBX, ולכן אני לא זמין לקבלת שיחות… בבקשה עזרו לנו…

בנוסף, הייתי רוצה לקבל כמה הבהרות נוספות.

1 - אם מספר ה‑DID הוא ממדינה X, כאשר צד שלישי מתקשר למספר הזה, הוא יחויב לפי תעריפי השיחה המקומיים של מדינה X?

2 - אם אני מפנה שיחה ממספרי Fly למדינה Y למספר נייד… אז אני צריך שיהיו לי קרדיטים, כיוון שהשיחה תחויב לפי התעריפים של מדינה Y?

3 - אם השיחות הנכנסות מנותבות ל‑SIP או לתוכנת VoIP, אז מדובר בשיחות נכנסות חינמיות ללא הגבלה, נכון?

4 - כדי לבצע שיחה אני צריך להיות מחובר דרך תוכנה כלשהי, כמו Acrobits באנדרואיד או X-lite ו‑Blink במחשב, כדי להיות זמין לשיחות, נכון? מהפאנל של PBX אני לא יכול לבצע חיוג או לקבל שיחות אם זה לא דרך ספק VoIP צד שלישי, נכון?

5 - כמה מספרי Fly אני יכול להחזיק? האם אני יכול לנתב שיחה ממספר Fly אחד למספר Fly אחר ואז ל‑SIP או למובייל?

ייתכן שיש לי עוד שאלות, אבל קודם אני צריך להיות זמין לקבלת שיחות ולהעברתן ל‑SIP שלנו, כלומר קודם אנחנו צריכים עזרה כדי לגרום למספר לעבוד.

תודה על זמנכם, ואחכה לתגובתכם האדיבה, תודה.

היי,

מצטערים לשמוע על הבעיות, בטוחים שנוכל לעזור לך להפעיל את הכול כמה שיותר מהר.

אנא נסה לבצע ping לכתובת שרת ה‑SIP מהמיקום ברשת שלך. אם אתה מקבל שגיאת “unreachable” ה‑IP שלך נחסם בגלל יותר מדי ניסיונות כושלים. בבקשה שלח לנו את כתובת ה‑IP שלך אם זה המצב.

המתקשר משלם את מה שהוא בדרך כלל משלם כדי להתקשר אל המספר המקומי. במקרה הזה, מתקשר מכל מקום בעולם ישלם את מה שהוא בדרך כלל משלם כדי להתקשר למספר טלפון בפנמה.

יש לזכור שמדינות מסוימות כמו תאילנד, קוסטה ריקה, פנמה ואל סלבדור עדיף לבדוק מקומית מתוך המדינה עצמה. זו לא מגבלה של FlyNumber, זה נובע מכך שהמפעיל המקומי שם לא מעודכן בתוכניות החיוג (dial plans) ברחבי העולם.

נכון, תשלם את התעריף לדקה עבור המספר שאליו אתה מפנה את ה‑FlyNumber (אתה נמנע מתעריף לדקה עבור שיחות נכנסות אם אתה עונה עם SIP/VOIP במקום מספר טלפון רגיל).

כן, זה נכון.

אפליקציית Groundwire/Acrobits עובדת טוב עם SIP. אפשר שהאפליקציה תהיה כבויה לגמרי והיא עדיין תעביר אליך את השיחות (כך חוסכים סוללה). אחרת, כן – לקוח ה‑SIP או טלפון VOIP צריך להיות מחובר כדי לקבל את השיחות.

אתה יכול להחזיק כמה שתרצה, אתה יכול להפנות אותם כרצונך, כן.

בשמחה, אם יש לך שאלות או חששות כלשהם פשוט תיידע אותנו.

תמיכת Fly היקרה,

תודה רבה על תשומת הלב האדיבה והשירות הטוב שלכם, אנא ראו את הערותינו להלן:

ציטוט:
Please try to ping the SIP server address from your network location. If you get an unreachable error your IP address was banned for too many failed attempts. Please send us your IP address if that’s the case

סוף ציטוט:
אנחנו לא מבינים הרבה ברשתות או בשרתי SIP, רק יודעים שבדקנו את לוח הבקרה ונראה שה‑SIP עם Xlite עובד, אנחנו מניחים שאתם תיקנתם את זה, תודה על כך.

עם זאת ניסינו לבצע כמה שיחות מבחן ורק פעם אחת שמענו תא קולי ממספר הנמען, שאר השיחות היוצאות אינן עוברות. בדקנו את היסטוריית השיחות והיתרה שהוספנו לא חויבה בגלל שהשיחות לא התחברו, אבל הכול מופיע במצב FAIL עם הסיבות “server internal failure” ו‑“service unavailable”, מה זה אומר?

כל שאר הנקודות הובהרו היטב בהערותיכם, רק רצינו לדעת:

1- כאשר אנו מבצעים שיחות יוצאות, העלות לדקה היא לפי תעריפי מדינת היעד מבלי להתחשב במדינת המוצא או במדינה שממנה יוצאת השיחה?

נמתין להערותיכם האדיבות, שיהיה לכם זמן נעים שם, תודה.

היי

כן, שיחות יוצאות אמורות לעבוד כשורה

אנא ודא שאתה משתמש בפורמט החיוג הנכון (בלי # או 00 כשמחייגים החוצה), מידע נוסף כאן

ה‑PBX שלך נראה מוגדר כשורה, שגיאת השרת הפנימית יכולה להגיע ממכשיר ה‑SIP או מהרשת

אולי נסה לנקות את פרטי ה‑SIP ולהירשם מחדש, ייתכן שגם זה יפתור את הבעיה

עדכן אותנו אם זה נמשך

היי חבר,

תודה על התשובה שלך. כעת הבעיה שלנו היא ש‑X Lite לא מתחבר לשרת ה‑SIP שסופק על ידי ה‑PBX. יצרנו רישום SIP חדש וזה עדיין לא עובד. אנא הדריך אותנו כיצד לגרום לזה לעבוד, תודה.

האם אתה יכול לבצע פינג לכתובת שרת ה‑SIP מהמחשב שלך (אותו מחשב שבו אתה מבצע רישום עם ‎-xlite)‏?

אם הפינגים הם „unreachable” שלח לנו במייל את כתובת ה‑IP הציבורית שלך