צוות התמיכה של Fly היקר,
אנו מקווים שכולכם בריאים ומרגישים טוב,
לפני כמה ימים קיבלתי מספר Flynumber כפתרון לניהול השיחות העסקיות והאישיות שלנו. לאחר שהחלטנו להצטרף, ביצענו את התשלום דרך PayPal, וביום הראשון השירותים לא היו פעילים, אך ביום שלמחרת קיבלנו את מספר ה‑DDI: 5078510279. עד כאן הכול נראה טוב, אבל…
לאחר שנכנסנו לפאנל, יצרנו את המשתמשים והחיבורים, עקבנו אחרי כמה פורומים כאן והורדנו את X-lite ואת Blink, עקבנו אחרי השלבים, אבל התוכנות לא מתחברות לפאנל ה‑PBX, למרות שהכנסנו את פרטי ה‑SIP שקיבלנו מה‑PBX, ולכן אני לא זמין לקבלת שיחות… בבקשה עזרו לנו…
בנוסף, הייתי רוצה לקבל כמה הבהרות נוספות.
1 - אם מספר ה‑DID הוא ממדינה X, כאשר צד שלישי מתקשר למספר הזה, הוא יחויב לפי תעריפי השיחה המקומיים של מדינה X?
2 - אם אני מפנה שיחה ממספרי Fly למדינה Y למספר נייד… אז אני צריך שיהיו לי קרדיטים, כיוון שהשיחה תחויב לפי התעריפים של מדינה Y?
3 - אם השיחות הנכנסות מנותבות ל‑SIP או לתוכנת VoIP, אז מדובר בשיחות נכנסות חינמיות ללא הגבלה, נכון?
4 - כדי לבצע שיחה אני צריך להיות מחובר דרך תוכנה כלשהי, כמו Acrobits באנדרואיד או X-lite ו‑Blink במחשב, כדי להיות זמין לשיחות, נכון? מהפאנל של PBX אני לא יכול לבצע חיוג או לקבל שיחות אם זה לא דרך ספק VoIP צד שלישי, נכון?
5 - כמה מספרי Fly אני יכול להחזיק? האם אני יכול לנתב שיחה ממספר Fly אחד למספר Fly אחר ואז ל‑SIP או למובייל?
ייתכן שיש לי עוד שאלות, אבל קודם אני צריך להיות זמין לקבלת שיחות ולהעברתן ל‑SIP שלנו, כלומר קודם אנחנו צריכים עזרה כדי לגרום למספר לעבוד.
תודה על זמנכם, ואחכה לתגובתכם האדיבה, תודה.