שלום,
שילמתי עבור מספר טלפון בסין לפני כמה ימים והוא עדיין לא פעיל. ניסיתי להתקשר לכל אחד ממספרי הטלפון שמופיעים באתר שלכם (במדינות שונות, תוך התחשבות באזורי הזמן) ולא הצלחתי להשיג מענה מאף אחד.
קיבלתי אימייל לאחר פתיחת קריאה, שבו ביקשו ממני לספק מסמכים לאימות זהות והוכחת כתובת. שלחתי את כל המידע לגבי החברה שלי, אבל אני צריך לדעת מתי זה יהיה מוכן.
באמת, תהליך המענה איטי מדי, ואני חייב בדחיפות להגיש בקשה לרישיון ביום שני הקרוב, לפי שעון סין. אני צריך לספק את המספר הזה.
אעריך מאוד את תשובתכם המהירה.
תודה
היי
הכרטיס שלך עודכן בנושא זה, מאחר שאנו זקוקים למסמכים ומידע עבור המפעיל המקומי שלנו לגבי מספרי סין
תודה, ומצפים לשמוע ממך
תודה על המשוב שלך, עם זאת אינני מצליח למצוא דרך להעביר את השיחות מ־“China Flynumber” למספר הטלפון הנייד שלי בסין. הסיבה העיקרית שבגללה לקחתי את השירות היא כדי שלקוחות יוכלו תמיד להשיג אותי, מאחר שאני מבקר אצל ספקים כל הזמן. אני משתמש ב־PBXww.
ביצעתי בדיקה והעברתי את השיחות למספר בהונג קונג, ושם זה עובד היטב.
אנא ייעץ לי כיצד להעביר את השיחות למספר הנייד שלי בסין היבשתית.
תודה.
בהחלט, והעברה לשם לא אמורה להיות בעיה. ניסית בלי PBX, פשוט לבחור בהעברת שיחות ישירה למספר טלפון?
קודם כל עבור אל
My account > my flynumbers
לחץ על Details על ה־China FlyNumber, שנה את ההעברה ל־Phone number, והזן את מספר המובייל הסיני
תודה ותעדכן אותנו אם אתה נתקל במשהו
תודה על המשוב שלך. ניסיתי עכשיו לשנות את ההפניה ל"טלפון רגיל", אבל עדיין אותה הבעיה – השיחה לא מנותבת למכשיר הסלולרי שלי בסין. לכן החזרתי את ההגדרה ל‑PBX, שם אני יכול להשתמש כרגע במספר ההונג־קונגי של חבר שלי. אנא בדקו את הבעיה.
תודה.
בדקתי את זה היום וזה עובד עכשיו, אני יכול להעביר שיחות לטלפון נייד סיני, רק שלוקח יותר זמן לקבל אותן מאשר למספר ההונג־קונגי לקבל את השיחות.
תודה
שמח לשמוע
זה יכול להיות בגלל אחד המפעילים בשרשרת. אם תוכל לשלוח לנו את מספר הטלפון של המפעיל ששימש להתקשרות ל-flynumber ואת זמן השיחה באיכות הנמוכה לפי GMT, ייתכן שנוכל לצמצם את הבעיה. במקרה הגרוע נוכל גם לשנות את המסלול ולראות אם זה עוזר.
תודה, ואנחנו כאן אם תצטרך משהו.