ביקש סיסמה

היי,
אני מתאמן לקראת הנסיעה הבאה שלי והשתמשתי בהגדרה הפשוטה ביותר, כלומר התקשרות ל-Flynumber והוא אמור להעביר את השיחה לנייד, אבל במקום זאת אני מתבקש להזין סיסמה שהיא כמובן שגויה.
האם תוכלו בבקשה להנחות אותי מה לעשות?
אני ממהר עם הנסיעה שלי ואני צריך להגדיר את ה-Flynumber בדחיפות.
תודה,
ישראל

היי

הרגע נכנסנו למרכזיית ה‑PBX שלך ושמנו לב שמודולי מספר הטלפון והאיש קשר לא היו מחוברים, חיברתי אותם עבורך עכשיו

אנא בדוק שוב, והשיחה אמורה להיכנס כראוי עכשיו

עדכן אותנו אם אתה נתקל בבעיות נוספות

היי,
בכל הניסיונות שלי המספר ומספר הנייד של האדם היו מחוברים. אולי שיחקתי עם זה וניתקתי את זה ממש לפני ששלחתי לך את האימייל, אבל זה לא משנה כי גם עכשיו כשאני מחייג למספר של Flying עדיין מבקשים ממני סיסמה.
אני חושד שזה תקוע מסיבה כלשהי בהגדרת צליל החיוג.
אנא תקנו את זה כדי שאוכל להשתמש בזה בהקדם האפשרי.
תודה,
ישראל

היי,

אחרי הניסיונות והשיחות עם מייק אתמול בלילה, עכשיו רק הדברים הכי בסיסיים עובדים ואני לא יודע אם זה עובד דרך ה-PBX או לא.
אבל מה שאני באמת צריך זה את הדבר הבא:
אני משאיר את המובייל שלי בישראל ועשיתי Follow me מהמובייל שלי (שנשאר בישראל) ל-Flynumber שלי, שאמור בתורו להעביר את השיחה, נגיד, למובייל גרמני בגרמניה.
זה אמור להבטיח שכולם יוכלו להתקשר אליי למספר המובייל הרגיל שלי, ואני אקבל את השיחה בכל מקום שאהיה.
כפי שאמרתי, חיוג ישיר ל-Flynumber מעביר את השיחה.
אבל ה-Follow me מהמובייל שלי ל-Flynumber לא עובד וזה מה שאני באמת צריך!!!
כפי שאמרתי, אני יוצא מאוד בקרוב ואני צריך שזה יעבוד.
אנא הודיעו לי אם אתם יכולים לתקן את זה, כי אחרת אני אצטרך לשנות את התוכנית שלי – לקחת איתי את המובייל ולא להשתמש ב-Flynumber.

תודה,
ישראל

היי ישראל

זה יעבוד מצוין, הרבה משתמשים עושים בדיוק כך

יכול להיות שאתה מפנה את המוביל הישראלי שלך ל־FlyNumber שמכוון כרגע לאותו מספר מוביל, זה עלול לגרום לבעיות

נראה שהייתה בעיה ב־PBX שלך אתמול בלילה, טיפלנו בזה וההפניה שלך עובדת כעת כמו שצריך עם ה־PBX.

יש לנו שיחה מתוזמנת אליך בעוד כ־10 דקות, נבדוק את זה ונוודא שההגדרות שלך עובדות היטב