שיחות נכנסות אינן מתחברות – דרושה עזרה

צוות התמיכה של FlyNumber היקר,

אני נתקל כעת בבעיה עם שיחות נכנסות למספרים האוסטרליים שלי.

כאשר חבר שלי מתקשר או למספר הנייד האוסטרלי שלי או למספר הקווי במלבורן (שניהם מוגדרים להעברה למספר הנייד שלי בטייוואן), השיחה אינה עוברת. במקום זאת, המתקשר שומע רק הודעה שאומרת “הקו תפוס”.

האם תוכלו לייעץ לי כיצד לפתור את הבעיה הזו?

האם ייתכן שזה קשור לבעיה בהגדרת VoIP? בעבר השתמשתי בגרסה החינמית של Zoiper, אך היא כבר לא עובדת. האם עליי להפעיל את פונקציית Cloud Phone System Panel בחשבון שלי כדי לקבל שיחות כראוי?

אנא הודיעו לי אילו הגדרות או שירותים צריכים להיות מופעלים כדי להבטיח העברת שיחות וקישוריות תקינה.

תודה על העזרה.

היי @Jansen,

נראה שמערכת הטלפון הוסרה מהחשבון שלך (קשור לחיוב).

אתה יכול לשנות את ההפניה ל-VOIP – עיין בקישור הזה:

או להפנות ישירות למספר הטלפון הטייוואני – מידע נוסף תוכל למצוא כאן:

צוות התמיכה של FlyNumber היקר,

אני מקווה שהודעה זו מוצאת אתכם בטוב.

אני פונה אליכם בבקשה לסיוע מקצועי בשדרוג החשבון שלי ל־Cloud Phone System (PBX). למרות ניסיונותיי הרבים, לא הצלחתי להעביר שיחות לאייפון שלי באמצעות הגדרת SIP2SIP הנוכחית.

נכון לעכשיו, שני המספרים שלי אינם פעילים במכשיר הנייד, לא לשיחות נכנסות ולא לשיחות יוצאות.

אחד הקשיים הטכניים העיקריים שנתקלתי בהם היה הגדרת STUN/Network המורכבת באפליקציית Zoiper באייפון, שלא הצלחתי להשלים בהצלחה. מכיוון שמספרים אלה קריטיים לפעילות המיידית שלי, ברצוני לעבור למערכת ה־Cloud Phone System (PBX) המקורית שלכם, לצורך חיבור יציב וחלק יותר.

אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת עדיפות לנושאים הבאים:

1. הפעלת Cloud Phone System: אנא הפעילו את אפשרות ה־PBX בחשבון שלי בהקדם האפשרי.

2. הגדרה פשוטה: אנא סייעו לי לקשר את שני המספרים הנ״ל למערכת. המטרה האידיאלית שלי היא לקבל את הדרך הפשוטה ביותר לבצע ולקבל שיחות באייפון שלי באמצעות שני מספרים אלה.

3. שותפות ארוכת טווח והנחה: מאחר שאני מתכוון להשתמש בפתרון זה לטווח ארוך עבור מספר קווי עסקים, אעריך מאוד אם תוכלו להציע הנחות מנוי או חבילות משולבות עבור שירות מאוחד זה.

לגבי הגדרת האפליקציה במובייל:

כרגע מותקנת אצלי אפליקציית Zoiper (שהוגדרה בעבר עבור SIP2SIP). מאחר שאני עובר למערכת ה־Cloud Phone System (PBX) שלכם, אשמח להבהרות הבאות:

1. דרישת אפליקציה: האם עליי להשאיר את אפליקציית Zoiper באייפון כדי לקבל שיחות דרך ה־PBX שלכם, או שאתם ממליצים על אפליקציה אחרת ליציבות טובה יותר?

2. הוראות הגדרה: ללא קשר לאפליקציה שתומלץ, אנא ספקו הוראות צעד־אחר־צעד ואת פרטי ה־SIP הדרושים (Domain, Username, Password ו־Proxy) כדי לחבר בהצלחה את האייפון שלי ל־FlyNumber PBX.

תודה רבה על זמנכם ועל השירות המצוין שאתם מעניקים. אני מצפה לתגובתכם המהירה.**

היי @Jansen,

מצטערים לשמוע על הבעיות שלך, והעברנו אותך למערכת הטלפונים.

הגדרנו שם תצורת דוגמה כדי לעזור לך להתחיל. אתה אמור גם לקבל אימייל נפרד עם מידע להתחלה מהירה.

תודה, ואני כאן אם תצטרך משהו.