„Softphone Android“ įeinančių skambučių diegimo instrukcijos

Kur galiu rasti aiškias nuoseklias instrukcijas, kaip nustatyti softfoną „Android“ įrenginyje su „Flynumber“?\nBandžiau „Zoiper“, bet programa, atrodo, stringa.\nBandžiau „Linphone“, tačiau neturiu aiškaus supratimo, kaip tai nustatyti, nes nerandu instrukcijų.

1 patinka

Šis įrašas gali padėti, ar naudojate mūsų PBX?

Ar naudojate naujausią versiją?

Galiu su tuo padėti, jei neprieštaraujate paskelbti nustatymų ekrano nuotrauką – tada galėsiu pateikti aiškesnes instrukcijas, kokius prisijungimo duomenis kur įvesti.

Ar svarstėte naudoti „Groudwire“ (Groundwire)? Aš asmeniškai naudoju ją jau daugelį metų ir ji gerai veikia. Tai mokama programa (vienkartinis mokestis), bet, mano nuomone, verta.

Ačiū, laukiu jūsų atsakymo

Aš visiškai suprantu nusivylimą, kai bandote rasti aiškias instrukcijas, kaip nustatyti softfoną („softphone“) „Android“ įrenginyje su „Flynumber“. Tai gali būti tikras iššūkis!

1 patinka

Sveiki, @JackGraves

Ačiū, kad parašėte.

Apgailestaujame tai girdėdami, produkto dokumentacija kartu su tam tikra žinių baze turėtų netrukus būti pasiekiama – tai tiesiogiai dabar rengiama.

Tinklaraštyje yra keli paprasti naudojimo vadovai.

Jei naudojate „Android“ arba bet kurį išmanųjį telefoną (be mūsų PBX)

Jei naudojate mūsų telefono sistemą, turėtumėte peržiūrėti šį įrašą

Praneškite mums, jei jums ko nors prireiktų.

Ačiū! Nors pats nesu naudojęs Zoiper ar Linphone, savo paieškų metu, ieškodamas panašios informacijos, užtikau Acrobits tinklalapį. Jie pateikia daug naudingų įžvalgų ir diegimo instrukcijų, kurios gali būti būtent tai, ko jums reikia, kad jūsų softfonas sklandžiai veiktų.
Siūlau išbandyti Acrobits. Galite pasižiūrėti, ar jų instrukcijos jums tinka. Visada palengvėjimas rasti aiškias nuoseklias instrukcijas, kurios supaprastina nustatymo procesą.

1 patinka

Supratau, Acrobits kuria puikias VoIP programėles, vienas iš tų gidų apėmė Acrobits „Groundwire“ programėlę, jei tai padėtų.

Kadangi jau kalbame apie naudotojo vadovus, ši trečioji šalis yra parengusi aprašą, kaip nustatyti FlyNumber be PBX.

Labai dėkoju, peržiūrėsiu tai.