Sveiki,
esu naujas flynumber ir visų rūšių VOIP paskyrų naudotojas.
Mano situacija tokia:
mano klientai yra Singapūre, bet aš gyvenu Australijoje. Norėčiau susikurti vietinį Singapūro numerį (+65-xxxx-xxxx), tačiau nukreipti visus gaunamus skambučius į savo telefoną / kompiuterį Australijoje. Kai klientas skambina mano numeriu, tai atrodys taip, lyg jis skambintų vietiniu numeriu su vietinio skambučio tarifu. Man taip pat kartais reikės skambinti klientams, todėl norėčiau, kad išlaidos būtų kuo mažesnės.
Naudoju Samsung S4, būčiau dėkingas, jei kas nors patartų dėl šių dalykų:
kaip susikurti flynumber paskyrą? Kai bandau užsiregistruoti flynumber paskyrai, yra parinktys GTALK, VOIP ir xxxx, kurią turėčiau pasirinkti?
kokią programėlę turėčiau naudoti Android OS? Ar yra programėlė ir Windows 7 sistemai? Kadangi tai skambučiai iš klientų, labai svarbi gera garso kokybė. Daugiausia naudoju 4G / „wifi“.
Užsiregistruokite čia ir mes jums padėsime visame SIP nustatymo jūsų išmaniajame telefone procese
Tai visada galėsite pakeisti vėliau, bet pasirinkite PBX, nes tai virtuali telefono sistema ir ji vis tiek turi visas skambučių peradresavimo parinktis.
Nemokama yra zoiper, bet mums labai patinka groundwire. Taip, ji labai patikima ir mes didžiuojamės galėdami sužavėti savo klientus aukštos kokybės SIP skambučiais per 3G/4G tinklus
Atsisiunčiau ir įdiegiau Groundwire į savo mobilųjį telefoną. Kai 2-asis žingsnis bus baigtas, ar yra kokių nors gairių, kaip nustatyti FlyNumber paskyrą programėlėje Groundwire?
Svarbiausia yra tarifas. Kai visi aukščiau išvardyti žingsniai bus atlikti, kiek kainuos skambučių priėmimas iš Singapūro Groundwire programėle mano mobiliajame telefone? Koks tarifas, jei skambinsiu į Singapūro vietinį numerį per Groundwire, naudodamas FlyNumber SIP?
2 žingsnyje tame įraše bus parodyta, kaip gauti SIP prisijungimo duomenis; mes galime juos atsiųsti, taip pat PBX viduje rasite vadovą, kai tik prisijungsite
Tai bus gana paprasta, jūs tiesiog naudosite mūsų pateiktus SIP prisijungimo duomenis ir jums jų daugiau nereikės įvesti (Vartotojas, Slaptažodis, Serveris)
Naudojant šį metodą skambučių priėmimui nebus jokio mokesčio už minutę. Tai kainuoja 5,95 $ per mėnesį už neribotą skaičių įeinančių skambučių (nesvarbu, kas skambina). Jei skambinate iš programėlės, taikomas nedidelis tarifas už minutę, priklausomai nuo šalies, į kurią skambinate, tarifai pateikti čia