Phone.systems programėlės Android nustatymas

Negaliu priversti veikti „phone.systems“ programėlės.
Vykdžiau visus nurodymus iš pasveikinimo el. laiško,
paspaudžiau aktyvavimo nuorodą el. laiške ir programėlė rodė „setting up and activating“, bet negaliu skambinti. Matai tik nustatymų puslapį. Nėra rinkimo klaviatūros, kontaktų ar nieko panašaus.
Pašalinau ir vėl įdiegiau – tas pats.

Prisijungiau prie svetainės, paspaudžiau „launch phone“ ar kaip ten,
išnaršiau begalę nustatymų,
pridėjau daugiau pinigų.

Ar galiu naudoti kitą programėlę, galbūt „Zoiper“?

Ar galėtumėte padaryti ekrano nuotrauką ir įkelti ją čia?

Ar programėlės viršuje matote žalią indikatorių, rodantį, kad esate prisijungęs ir įėjęs į paskyrą?

Ką tik dar kartą išsiuntėme jums kvietimą programėlei (tą patį galite padaryti iš naudotojų meniu).

https://www.flynumber.com/docs/phone-system-guide/main-menu/users#sending-app-invitations

Galite ją naudoti, tiesiog nustatykite SIP paskyrą kaip kontaktinį metodą.

Tada pridėkite ją prie skambinimo grupės (ring group) skydelyje (kurią jau ten turite).

Naudokite SIP paskyros prisijungimo duomenis iš „Contact Method“ Zoiper ar bet kurioje kitoje SIP kliento programėlėje.

Ačiū, laukiame jūsų atsakymo.

Tai BUVO pasveikinimo ekranas (įdiegus)
Ar tai teisinga?
Kur yra rinkiklis, kontaktai ir visa kita?

Dabar tai yra pasveikinimo ekranas paleidus programą.
Bakstelėjus „Settings“ tiesiog parodoma tai

jokių kitų parinkčių

taip, aš panaudojau kodą programai užregistruoti po įdiegimo

:Ar programos viršuje matote žalią indikatorių, rodantį, kad esate prisijungęs prie tinklo ir įėjęs į paskyrą?

NE!

Kur rasti SIP paskyrą?
Praėjo daugiau nei metai, kai paskutinį kartą tuo užsiėmiau, ir nebeatsimenu visų šių detalių.

Negaliu prisijungti prie „Zoiper“ telefone su Android (jis prašo prisijungimo duomenų, kurių neatsimenu), todėl negaliu nueiti į „Contact Method“ programoje „Zoiper“.

Prašau pranešti, kokiomis valandomis esate pasiekiami telefonu. Tai per daug skausminga daryti po vieną žingsnį per kelias savaites el. paštu :confused:

Atrodo, kad viskas nustatyta, bet kas nutinka, kai vėl atidarote programėlę po to, kai buvo atidaryti nustatymai?

Taip pat galime sukonfigūruoti SIP iš čia ir atsiųsti jums SIP prisijungimo duomenis tiesiogiai. Praneškite man, ir galėsiu juos atsiųsti tiesiogiai per paskyrą.

TAIP, prašau, sutvarkykite, kad tai veiktų. Esu labai nusivylęs.
Kada atsakote savo pagalbos telefonu?

Sveiki, @Linguini,

atsiprašau už šio klausimo sprendimo vėlavimą.

Dėl programėlės ekrano nuotraukų atnaujinimas buvo išsiųstas el. paštu.

Ar galėtumėte tai peržiūrėti ir pateikti atsiliepimą?

Atsiunčiau jums kelis ekrano vaizdus.
Kaip nustatyti „Zoiper“?
Kur rasti mano „Zoiper“ paskyros prisijungimo duomenis?
Bandžiau laikiną paskyrą, kurią sukūrėte (ačiū), bet rodo, kad nėra ryšio.

Jei kas nors užtiks šią temą, ta informacija bus skiltyje Kontaktiniai metodai, SIP paskyros.