Aš esu veterinaras ir gana dažnai budiu. Gyvenu vietovėje, kur mobiliojo ryšio signalas yra nepatikimas ir neturiu prieigos prie fiksuoto telefono. Tačiau turiu „wifi“. Ne kartą nerimavau, kai mobiliojo ryšio tiekėjo signalas tiesiog nukrenta iki nulio. Kaip mano klientai, turintys skubią situaciją, galės su manimi susisiekti? Radau sprendimą su „FlyNumber“ ir atskiru VoIP tiekėju – tam galėjau naudoti ir patį „FlyNumber“.
Iš esmės aš susikūriau naują JK numerį (kadangi čia gyvenu). Nustatiau numerį taip, kad visi skambučiai būtų peradresuojami į ITSP – jau turėjau susikūręs paskyrą „Sip2Sip“, kurią rekomendavo „FlyNumber“. Turiu „Samsung“ išmanųjį telefoną, į kurį įdiegiau „Zopier“ ir susiejau jį su savo „Sip2Sip“ paskyra. Tačiau po neseniai atlikto „JellyBean“ atnaujinimo, atrodo, pavyko padaryti taip, kad telefonas priimtų įeinančius VoIP skambučius per „Sip2Sip“.
Šioje klinikoje dirbsiu 2 mėnesius, todėl pasirinkau trijų mėnesių „FlyNumber“ planą, bet be automatinio pratęsimo.
Taip pat nustatiau savo telefoną taip, kad visi skambučiai, kai esu nepasiekiamas, būtų peradresuojami į mano įsigytą „FlyNumber“ numerį.
Taigi, kol esu prisijungęs prie „wifi“ savo būste – ar bet kur kitur – ir jei mobilusis signalas dingsta, mano skambučiai keliaus per VoIP į mano mobilųjį telefoną. Puiku.