Nepavyksta gauti SMS patvirtinimo kodo Flynumber numeriui

Sveiki. Įsigijau JAV telefono numerį ir planuoju skambinti naudodamas „Mobilevoip“ programėlę iPhone telefone. Naudoju „Cheapvoip“ kaip VOIP paslaugų teikėją, kuris yra „Mobilevoip“ programėlėje. Problema ta, kad bandydamas patvirtinti savo „flynumber“ numerį, negaunu jokių SMS žinučių. Taip pat nepavyksta atlikti patvirtinimo skambučiu.

Savo „flynumber“ paskyros nustatymuose esu įjungęs persiuntimą el. paštu ir „Gmail“ pašto dėžutėje žinučių nerandu. Patikrinau ir šlamšto / nepageidaujamų laiškų aplankus – ten taip pat nieko nėra.

Taigi, ar yra būdas, kaip galiu patvirtinti savo telefoną?

Patikrinome mūsų sistemą ir savo žurnaluose nematome jokių SMS žinučių, siunčiamų į jūsų numerį. Tai greičiausiai reiškia, kad patvirtinimo žinutės iš MobileVoIP/CheapVoIP mūsų tinklo iš viso nepasiekia.

JAV numeriai iš FlyNumber palaiko gaunamas SMS žinutes, tačiau vis tiek nuo siuntėjo priklauso, ar jis iš tikrųjų išsiųs žinutę.

Keletas dalykų, kuriuos galite išbandyti:

1. Susisiekite su MobileVoIP/CheapVoIP pagalba ir paklauskite, ar jie leidžia patvirtinimą naudojant virtualius/VoIP numerius.
  2. Patikrinkite, ar jie siūlo alternatyvų patvirtinimo būdą, pavyzdžiui, el. paštu arba „Patvirtinti telefono skambučiu“.
  3. Pabandykite naudoti kitą paslaugą, kuri yra žinoma kaip suderinama su virtualiais numeriais.

Gerai, supratau. Susisieksiu su jais ir pažiūrėsiu, ar jie padės išspręsti problemą. Tuo tarpu gal žinote kitų paslaugų, kurios tikrai veikia su SMS žinutėmis?

1 patinka

Gerai, gavau atsakymą iš Voipcheap ir štai ką jie parašė:

Gerbiamas kliente,

Jūs turite asmeniškai ir tiesiogiai priimti patvirtinimo skambutį/žinutę, kitaip numeris negali būti patvirtintas. Atrodo, kad patvirtinimo skambučiai baigiasi užimta linija, mes negalime į tai įtakoti ir jūs turite tai išspręsti su savo paslaugų teikėju.

Iš esmės jie negali padėti išspręsti problemos, kas iš jų pusės labai nuvilia.

Bandžiau ieškoti alternatyvių paslaugų teikėjų ir radau Zoiper. Perskaičiau šį vadovą ir panašu, kad jei noriu gauti SIP prisijungimo duomenis, turiu mokėti už Phone System, kuris kainuoja 14,95 $ per mėnesį, ko aš negaliu sau leisti.

Ar tai reiškia, kad jei noriu naudoti Zoiper, man taip pat reikia mokėti už Phone System?

Ne, galite naudoti tokią „Zoiper“ sprendimą nenaudodami telefono sistemos.

1 patinka

Gerai, štai mano situacijos atnaujinimas:

Vykdžiau tavo pateiktą gidą apie Zoiper programėlės ir SIP2SIP nustatymą. Nors man pavyko susikurti paskyrą, susidūriau su problema.

Zoiper tinklo nustatymuose registracijos būsena nepavyksta, jei pakeičiu „Transports“ į TCP ir išjungiu STUN. O jei „Transports“ vėl pakeičiu į UDP, registracija pavyksta, tačiau tuomet negaliu skambinti.

Ekrano nuotraukos:

Ar turi idėjų, kaip apeiti šią problemą?

Tokiu atveju turėtumėte susisiekti su sip2sip, nes išeinančius skambučius vykdote per juos. Mūsų telefono sistemą galite naudoti kaip paprastą būdą vykdyti išeinančius skambučius.

Palauk, ką tik pastebėjau, kad mano išankstinio apmokėjimo balansas Flynumber yra 0,00 USD. Taip pat paaiškėjo, kad dabar galiu priimti įeinančius skambučius Zoiper programėlėje, bet negaliu skambinti į išorę. Ar tai reiškia, kad turiu papildyti išankstinio apmokėjimo balansą Flynumber?

Išankstinis balansas yra 0, nes jūsų pridėtos lėšos (2,95 USD) buvo panaudotos pirmajam mėnesiui šiam numeriui apmokėti.

Sveiki. Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad man pagaliau pavyko išspręsti problemą. Pasirodo, kad patvirtinimo kodą iš „Mobilevoip“ gavau garso įrašo pavidalu el. paštu. Jį radau šlamšto aplanke ir, įvedęs kodą, sėkmingai patvirtinau paskyrą, o programėlė dabar gali vykdyti išeinančius skambučius.

Įdomiausia tai, kad negaliu priimti įeinančių skambučių per „Mobilevoip“, todėl turiu naudoti „Zoiper“ įeinantiems skambučiams ir „Mobilevoip“ išeinantiems skambučiams. Nors tai šiek tiek nepatogu, bet veikia, todėl esu patenkintas.

Ačiū „Flynumber“ už jūsų pagalbą. Jūsų atsakymai ir pamokos mane atvedė prie sprendimo. Naudosiuosi jūsų paslaugomis dar daugelį metų.

1 patinka

Ačiū už malonius žodžius, vertiname, kad naudojatės mūsų paslaugomis.

Dėl to, kad negaunate skambučių per MobileVoIP, gali būti, jog FlyNumber nėra nustatytas peradresuoti ten ir vietoje to siunčia skambučius į SIP adresą, kurį esate nurodę Zoiper programai.

Bet kuriuo atveju džiaugiuosi girdėdamas, kad viskas veikia, ir jei ko nors prireiktų, praneškite mums.

1 patinka