Ahoj, Flynumber používám už mnoho let. Ani během tří let Covidu-19 jsem službu nepřestal využívat a nadále jsem pravidelně platil. Zůstatek je nyní 36 USD.
Teď, když ji chci používat, nefunguje bez ohledu na to, co dělám, včetně:
Změny oprávnění na URL
Použití různých prohlížečů
Smazání historie a cookies
Použití dvou různých notebooků
Teď ji nutně potřebuji, protože brzy cestuji.
Na notebooku používám Windows 10.
Prosím o radu co nejdříve!!
S pozdravem,
Israel
Děkuji za vaši rychlou odpověď. Prohledal(a) jsem vše, ale žádnou poznámku od vás nevidím. V jaké kategorii na mém účtu bych měl(a) poznámku hledat?
díky
snažíme se vás kontaktovat už týdny, ale neodpovídáte na naše e-maily ani na naše hovory. stále ještě podnikáte, nebo jste v bankrotu?
1/ nemáme přístup k PBX kvůli Flashi, přesto je odkaz stále na dashboardu a nikdy jste neposlali žádné informace, jak máme postupovat, abychom získali přístup k našemu nastavení. proč tomu tak je? jak můžete nabízet tak hrozný zákaznický servis?
2/ jsme také vašimi klienty už roky a nikdy jste nám nenabídli žádnou bezplatnou službu
3/ naše číslo už není přesměrováno podle nastavení, takže máme důvod se domnívat, že byl systém napaden, a proto potřebujeme urgentní přístup
4/ zvažujeme jiné možnosti, jak nahradit flynumber, protože nám naši klienti momentálně nemohou volat.
pokud problém nevyřešíte, odcházíme.