Verze PBXww HTML 5

Ahoj, používám FlyNumber už mnoho let (služba je skvělá). Kdy bude k dispozici nová HTML verze panelu PBXww? Prohlížeč Chrome přestane během několika měsíců podporovat Flash.

Prosím o informaci.

Díky,

Wes

1 Líbí se

Ahoj @wesstraub

Děkujeme, vážíme si toho, že u nás využíváte naše služby.

Na tom se pracuje a mělo by to být povoleno velmi brzy. Doufáme, že v následujících týdnech a rozhodně ještě předtím, než Chrome přestane podporovat Flash.

Ještě jednou děkujeme a vážíme si vaší trpělivosti.

Ahoj, je nějaká novinka ohledně postupu prací na novém HTML panelu PBXww?

Ahoj

Stále na tom hodně pracujeme, v tuto chvíli nemáme pevné datum vydání, ale jakmile ho budeme znát, určitě ho zveřejníme.

Díky

Ahoj,

chápu, že plánování a odhadování je vždycky náročné, ale konec podpory pro Flash (v prosinci) se už docela blíží a mám obavy, že ztratíme přístup k našemu panelu PBXww. Mohli bychom dostat nějakou aktualizaci ohledně postupu prací?

Díky,

Frances.

1 Líbí se

Ahoj @frances

Naprosto chápu vaše obavy a do té doby to bude hotové.

Možnosti flash budou k dispozici i po prosinci, jen nebudou tak pohodlně dostupné. Do příštího týdne bychom měli mít pevnější časový plán, kdy k tomu dojde.

Děkuji vám a vážím si vaší trpělivosti.

Ahoj FlyNumber,

je polovina října a opravdu bych ocenila nějakou informaci o tom, jaký je v tomhle pokrok. Teď už mám nastavenou týdenní připomínku v kalendáři, abych se sem vracela, a brzy budu muset začít zvažovat jiné možnosti. Mám FlyNumber ráda a pro náš tým funguje dobře, ale nemohu po všech chtít, aby instalovali nebo povolovali zastaralé a nezabezpečené zásuvné moduly prohlížeče, jen aby měli přístup k rozhraní PBXww. Chápu, že je nepříjemné, když výrobci prohlížečů zakazují Flash, ale tohle se chystalo už dlouho.

Díky,

Frances.

Ahoj @frances

Vážíme si tvého zájmu a v tuto chvíli je to pro nás nejvyšší priorita.

V uplynulém týdnu jsme dosáhli velkého pokroku a doufáme, že brzy budeme moci sdílet nějaké screenshoty. Chceme to spustit co nejdříve, už je to opravdu dlouho očekávané. Vážíme si tvé trpělivosti a těšíme se, že ti velmi brzy poskytneme další novinky.

1 Líbí se

Mám také zájem být informován, až/jestli FlyNumber dokončí beta testování (pokud se tak předpokládá) nové (HTML?) verze PBXww.

Prosím, přidejte mě na seznam pro zasílání oznámení.

Děkuji.

AK

1 Líbí se

Jistě, @MIGSAA, pokud bude beta verze nebo až ji plně spustíme, dáme ti vědět.

Také mám o to stejný zájem a rád bych byl informován o beta verzi, jiném přístupu nebo spuštění. Děkuji!

Toto je téměř připravené ke spuštění a vážíme si trpělivosti všech

Brzy očekávejte další aktualizace

Ahoj FlyNumber,

tohle je docela zklamání. Z mého pohledu už vám moc nedůvěřuji. 1. května jste napsali „velmi brzy. Doufáme v následujících týdnech“. O 2 měsíce později, 1. července (po dotazu), se to zhoršilo na „nemáme pevné ETA, ale jakmile ho budeme znát, určitě ho zveřejníme“. Uplynuly další dva měsíce a 16. září jste napsali „do příštího týdne bychom měli mít pevnější časový plán“. O 4 týdny později, 14. října, „doufáme, že brzy nasdílíme nějaké screenshoty“. Uplyne další měsíc a 16. listopadu je jediná informace „téměř připraveno ke spuštění“. Prosinec končí a Flash opravdu bude v lednu odstraněn, tohle nikdy nebyl volitelný termín.

Nesplnili jste ani jeden z těchto plánů a také jste nikdy neposkytli žádnou aktualizaci, aniž byste byli dotázáni. Na začátku jsem s vámi soucítil, ale tím, že se vyhýbáte poskytnutí jakýchkoli dalších podrobností, mě nutíte předpokládat to nejhorší – že za flashovou verzi nebude žádná náhrada – takže nyní naléhavě hledám alternativy.

Ahoj @frances

Rozhodně chápeme, jak to myslíte, a nás to také velmi mrzí. Jsme ve fázi, kdy to funguje, a v následujících dnech vám budeme moci zajistit beta přístup pro vaše čísla.

Hlavní příčinou zpoždění byly úpravy, které bylo potřeba provést v oblasti zabezpečení účtu a webu. Je v tom spousta pohyblivých částí a potřebovali jsme mít vše aktuální a zabezpečené, než jsme mohli skutečně nasadit telefonní systém nové generace.

Při žádosti o beta přístup přidáme na účet měsíční kredit jako projev zdvořilosti a malé poděkování za vaši trpělivost.

Jsme si také jisti, že si nový systém zamilujete. Je mnohem robustnější a přináší mnoho nových funkcí.

Brzy dáme vědět více

Lidi,

už se opravdu blížíme do finále. Opravdu se těším na HTML verzi panelu – 1. ledna se blíží velmi rychle a máme workflow postavené na dostupnosti panelu.

Prosím, přidejte tento účet na seznam pro oznámení/beta verzi.

Díky!

1 Líbí se

Můžete prosím přidat mé jméno / účet (XXXXXXX) na seznam pro beta verzi HTML?

Děkuji,

1 Líbí se

stejný problém i tady, zkusil jsem skoro všechna řešení, která jsem našel na internetu. Všechna nastavení ve všech webových prohlížečích, dokonce i ta skrytá, bez úspěchu. Pro mě nastal čas zrušit předplatné. Poslední 4 týdny byly jen otrava, v 98 případech ze 110 dostanu „unable fetch sso data“. Takže je prostě nemožné změnit nastavení a směrování.

Je mi líto, že se to děje. Zkusili jste Safari? Běžte do předvoleb a zrušte zaškrtnutí „prevent cross site tracking“ („zabraňovat sledování mezi weby“).

Brzy přineseme novinky o novém systému, pracujeme na tom nepřetržitě.

Právě jsem otevřel vaše PBX v prohlížeči Chrome (poslali jsme vám e‑mailem snímek obrazovky).

Možná bude potřeba vymazat mezipaměť a cookies. Můžete to udělat pro konkrétní webové stránky místo mazání všech údajů o prohlížení v prohlížeči. Vymažte je pro flynumber.com (a pbxww.com).

Tento odkaz by měl pomoci, aby to fungovalo v prohlížeči Chrome:

Jen pro informaci, zítra je 1. ledna 2021 :slight_smile:

Je to docela zklamání. Teď se vůbec nemohu dostat na PBXww, ani s tvým tipem na Google Chrome výše.

Zkus se dostat na PBXww na úplně novém počítači. Příklad: čerstvě nainstalovaný MacBook.

Ahoj

Šťastný nový rok!

Rozumíme vám a beta přístup bude v následujících dnech určitě spuštěn. Mějte na paměti, že Chrome se neaktualizuje dříve než v polovině ledna