Aktivace čísla

Ahoj, moje uživatelské jméno na FlyNumber je tjguirim, objednal jsem si francouzskou linku 09. Od 20. června vidím své číslo 09 zeleně v seznamu svých čísel. U technické podpory jsem přes ticket (agent Nader) ověřoval, zda je linka aktivní, protože když číslo vytáčím, nefunguje, ale od 21. června jsem nedostal žádnou odpověď. Objednal jsem si také kanadské číslo a je to stejné, čekám na aktivaci. Trvá to příliš dlouho, děkuji, že uděláte, co je nutné.

Zdá se, že s tímto účtem je problém, brzy vás soukromě informuji o novinkách.

Ahoj

Děkuji za vaši podporu, ale problém je v tom, že nyní už nemohu používat telefonní systém PBX, a proto už nemám žádné funkční linky. Prosím, udělejte vše potřebné k aktivaci francouzského čísla a co nejrychlejšímu obnovení PBX.

Bohužel se vyskytly problémy s tímto účtem a se způsobem, jakým je/jdou číslo(a) používáno(a).

Omlouváme se za zpoždění, aktualizaci jsme zaslali e‑mailem/tiketem.

Ahoj,
co myslíte tím, že je na mém účtu problém? Pokud není možné získat francouzské číslo, chápu to, už to není nutné. Na druhou stranu potřebuji kanadské číslo, ale když se pokusím přihlásit ke svému účtu, už se mi to nedaří. Prosím, obnovte mi přístup.

Děkuji