Ahoj, systém PBX mi nefunguje a nemohu ho otevřít v žádném prohlížeči. Nutně ho potřebuji používat k nastavení svých hovorů.
Mohl(a) byste mě prosím přidat do nového systému?
Ahoj, systém PBX mi nefunguje a nemohu ho otevřít v žádném prohlížeči. Nutně ho potřebuji používat k nastavení svých hovorů.
Mohl(a) byste mě prosím přidat do nového systému?
Ahoj @brennowilliam
Doufám, že je vše v pořádku.
Nový PBX stojí 14,95 $ měsíčně, je to paušální poplatek za celý účet.
Aktualizovali jsme vás také prostřednictvím tiketu – dejte nám vědět, zda to pro vás máme aktivovat.
Ahoj, jsem dlouholetý zákazník. Kde najdu sekci, kde lze zakoupit PBX za 14,95 $/měsíc?
Nemohu ji nikde najít a Phone System V2 nezobrazuje žádná z mých čísel.
Uvítal bych jakékoli nasměrování.
Díky
Ahoj @universalsafety
Váš účet byl tímto přímo aktualizován, váš účet je starší, takže proces je trochu odlišný. Nyní by mělo vše fungovat správně a FlyNumbers jsou v panelu povoleny.
Děkujeme a dejte nám vědět, pokud na něco narazíte.
Ahoj. Mám problém s tím, že nedostávám odpovědi na své tikety na podporu, trvá to několik dní mezi jednotlivými zprávami. Po hovoru s podporou před pár dny by už měla být na našem účtu aktivovaná nová ústředna (PBX), ale nefunguje, nebo se pořád používá stará stránka, která hlásí chybu. Můžete ji prosím aktivovat? Náš účet je starý více než 10 let, takže je možná potřeba ho aktivovat jiným způsobem?
Omlouváme se za zpoždění s tímto
Nejprve mi dovolte říct, že si vážíme vaší dlouhodobé spolupráce s námi.
Bylo FlyNumber vždy nastavené na starou ústřednu PBX? V1?
Pokud nebylo, mohlo by to být důvodem, proč ho nevidíme v seznamu starých účtů, které byly zahrnuty do starší nabídky.
Každopádně jsme ji nyní povolili a nabídli mnohem nižší cenu pro tento konkrétní případ (viz prosím ticket).
Moc vám děkuji, všechno už funguje.