přesměrováváš své hongkongské číslo na běžné telefonní číslo, což vyžaduje prostředky na tvém účtu.
Zdá se, že ti došly prostředky – prosím doplň kredit a přesměrování začne hned fungovat. Můžeš si také nastavit účet na přesměrování na SIP/VOIP, které bude fungovat, protože přesměrování na VOIP nemá žádnou minutovou sazbu.
Také jsme ti v účtu nastavili upozornění, když zůstatek klesne pod 1 $, toto můžeš změnit v Můj účet > Moje údaje.
Dej nám vědět, pokud budeš potřebovat něco dalšího.
P. S. Skvělý způsob, jak diagnostikovat problémy, je zkontrolovat historii hovorů, kde se zobrazují chyby a různé odpovědi.
díky za odpověď, ale bylo by mnohem lepší, kdyby ve webovém rozhraní flynumber.com a/nebo e‑mailové upozornění byla výstraha na neúspěšné volání z důvodu vyčerpání kreditu.
Opravdu to lidem způsobí hrozný pocit, když hovor prostě selže a po přihlášení na flynumber.com nenajdou nic „špatně / žádné upozornění“.
Vaše číslo pravděpodobně vypršelo, podívejte se, zda máte prostředky na předplaceném zůstatku, nebo zda vám nevypršela platební karta uložená v systému. Pořád ho můžeme obnovit, takže pokud máte potíže, pošlete mi soukromou zprávu (PM) nebo e‑mail s vaším uživatelským jménem.
přesměrovávám své číslo FlyNumber na andorrské číslo, ale toto přesměrování je velmi nestabilní, protože někdy funguje a někdy ne. Můžete mi prosím poradit, co se děje? Tento problém se objevil teprve nedávno. V současné době mám na účtu dostatek prostředků.
Buď se hovor vůbec nespojí, nebo to na straně volajícího jednou zazvoní a ztichne (takže si lidé myslí, že se spojení neuskutečnilo), ale na druhé straně to ve skutečnosti zvoní…
V seznamu historie hovorů dostávám spoustu chyb a mám podezření, že to souvisí s FlyNummberem, který mi byl přidělen a který z nějakého důvodu nepřesměrovává. Moje žena má jiný FlyNummber se zcela stejným nastavením jako já (španělský FlyNummber přesměrovávající na andorrské telefonní číslo) a jí to funguje perfektně.
Potřebujete můj FlyNummber, nebo to můžete zkontrolovat v mém účtu?
Můžete mi přidělit nový FlyNummber a ten současný s chybou zrušit? Vyřešilo by to problém?
Přesměrováváte hovory na dvě různá čísla? Mohlo by to být také zařízením, na které přesměrováváte. Zkusil bych přesměrovat na její telefonní číslo, abyste zjistili, zda dostanete stejné výsledky.
Prosím, napište e‑mail nebo otevřete ticket, abychom se na to mohli podívat podrobněji.
mám podobný problém, volajícím se buď ozve obsazovací tón, nebo jen ticho. podařilo se jim váš problém vyřešit? zákaznický servis na fóru reaguje, ale bez řešení
Budeme od vás potřebovat nějaké podrobnosti – jak hovory přijímáte? Jakou síť používáte? Například chytrý telefon s 4G nebo stolní VOIP telefon využívající firemní internet…
Zkoušeli jste přesměrovat hovor na běžné telefonní číslo pro otestování?
Pokud je kvalita lepší při přesměrování na běžné telefonní číslo, možná bude potřeba zkontrolovat vaši síť nebo software/zařízení – dejte nám vědět a můžeme navrhnout možná řešení.
Ahoj, momentálně zkouším různé věci, jak navrhuješ – stále mám ale stejný problém jako dříve. Zkouším metodu PBXww, ale andorrská čísla (376-XXX-XXX) jsou příliš krátká a systém je neakceptuje. Co mám dělat?
Na konec jsem přidal další 0 (376-XXX-XXX-0) a systém nyní andorrské číslo přijal. Ve skutečnosti to funguje a přes PBXww se zdá, že přesměrování je teď rychlejší. CallerID ale nyní pořád přichází s předvolbou země 34 (Španělsko), protože moje FlyNumber je španělské (34…), i když volám ze zahraničí mimo Španělsko. Máte nějaký nápad, jak odstranit přidanou 34 na začátku CallerID?
V tuto chvíli nemůžeme změnit formát identifikace volajícího (Caller ID), protože při zobrazování Caller ID hraje roli mnoho faktorů. Patří mezi ně například operátor, zařízení a software.
Zkoušel jste to na jiném SIP klientovi?
Mnoho VoIP telefonů a SIP klientů vám umožňuje změnit Caller ID (odebrat a přidat číslice).
dnes se snažím používat FlyNumber (+34937379315), ale opět nefunguje. Když to zkontroluji v účtu, zobrazuje se následující důvod: „Server Internal Error“. Také u jednoho hovoru, který na toto číslo uskutečním, zobrazuje Seznam historie hovorů několik záznamů každou 1 až 2 sekundy, jako by se systém neustále pokoušel vytáčet v smyčce – a všechny uvádějí stejnou chybu Server Internal Error.
Jakákoli pomoc, kterou můžete poskytnout, bude oceněna, protože to způsobuje zásadní narušení. Děkuji.
Přesměrovávám na svůj andorrský mobilní telefon. Andorrská mobilní čísla se skládají z následujících čísel:\n376 (kód země) plus XXX-XXX (6 číslic). To mám nastavené ve svém účtu.\n\nNicméně v detailech přesměrování nabízíte možnost:\n3766 – takže zde musím zadat jen 5 čísel podle vzoru: 376 6XX XXX.\n\nDěkuji, že se na to podíváte.