בעיה חמורה, כל שיחות הנכנסות נכשלות!

אנחנו משתמשים במספר מהונג קונג עם FlyNumber.com

החל מלפני כמה ימים, המספר שלנו אינו זמין וכל שיחה נכשלת כשמנסים לחייג אליו.

נשמעים רק שני צלילי “דו דו” לפני שהשיחה נכשלת.

כל הרשומות בהיסטוריית השיחות גם מסומנות כ-“Fail”.

מה קרה??? אנא עזרו לתקן זאת. זה משפיע מאוד לרעה על תדמית החברה שלנו כי אנחנו משתמשים בו כמספר מוקד שירות הלקוחות של החברה.

ניסיתי להגיש קריאת שירות אך עדיין לא קיבלתי תשובה.

היי סם

אתה מפנה את המספר שלך בהונג קונג למספר טלפון רגיל, פעולה זו דורשת שיהיו כספים בחשבון שלך.

נראה שנגמרו לך הכספים – אנא הוסף כספים וההפניה תעבוד מיד. אתה יכול גם להגדיר את החשבון שלך להפניה ל־SIP/‏VOIP, וזה יעבוד משום שעל הפניה ל־VOIP אין תעריף לדקה.

הגדרנו גם שהחשבון שלך ישלח לך התראה כשהיתרה תרד מתחת ל־1$, תוכל לשנות זאת בהחשבון שלי > הפרטים שלי.

אנא הודע לנו אם אתה צריך משהו נוסף.

נ.ב. דרך מצוינת לאבחן בעיות היא לבדוק את היסטוריית השיחות שלך, שם מופיעים השגיאות והתגובות השונות.

תודה על התשובה, אבל זה יהיה הרבה יותר טוב אם תהיה אזהרה בתוך ממשק האינטרנט של flynumber.com ו/או התראת אימייל על שיחה שנכשלה בגלל חוסר כספים.

זה באמת גורם לאנשים להרגיש נורא כשהשיחה פשוט נכשלת ולא מוצאים שום דבר “לא תקין / התראה” כשאנחנו מתחברים ל‑flynumber.com.

רק קצת פידבק.

תודה על המשוב, סם

החשבון שלך מוגדר להתריע כאשר היתרה נמוכה מדי, כך שלא אמורה להיות לך בעיה כזו בעתיד.

תוכל לראות את היתרה המוקדמת הנוכחית שלך בהחשבון שלי > לוח הבקרה ואז בלשונית הסיכום.

תודה שוב

היי,\nהיום שתי שיחות נכשלו והסיבה הייתה "forbidden". מה זה אומר? קיבלתי שיחות מאדם זה בעבר בלי בעיה.\nתודה

כנראה שהמספר שלך פג תוקף. בדוק אם יש כספים ביתרת הפריפייד שלך או שאולי כרטיס האשראי השמור במערכת פג תוקף. אנחנו עדיין יכולים לחדש אותו, אז אם יש לך בעיות שלח לי הודעה פרטית או אימייל עם שם המשתמש שלך.

שלום צוות FlyNumber,

אני מפנה את מספר ה-FlyNumber שלי למספר אנדורי, אך ההפניה הזו מאוד לא יציבה, משום שלעתים היא עובדת ולעתים לא. האם תוכלו בבקשה לכוון אותי ולהסביר מה קורה? הבעיה הופיעה רק לאחרונה. כרגע יש לי מספיק כספים בחשבון.

או שהשיחה כלל לא מתחברת, או שבצד המתקשר זה מצלצל פעם אחת ואז מושתק (כך שאנשים חושבים שאין חיבור), אבל בפועל זה כן מצלצל בצד השני…

תודה

האם ניסית לבצע העברה באמצעות PBX / מערכת טלפון וירטואלית או להפך?

האם אתה מקבל שגיאות כלשהן בהיסטוריית השיחות של FlyNumber?

אני מקבל הרבה שגיאות ברשימת היסטוריית השיחות, ואני חושד שזה קשור ל-FlyNummber שהוקצה לי, שבאיזושהי סיבה לא מעביר שיחות. לאשתי יש FlyNummber נוסף עם בדיוק אותה הגדרה כמוני (FlyNummber ספרדי שמפנה למספר טלפון באנדורה) ועבורה זה עובד מצוין.

האם אתם צריכים את ה-FlyNummber שלי או שאתם יכולים לבדוק בחשבון שלי?

האם תוכלו להקצות לי FlyNummber חדש ולבטל את הנוכחי עם התקלה? האם זה יפתור את הבעיה?

תודה

האם אתם מעבירים שיחות לשני מספרים שונים? זה גם יכול להיות המכשיר שאליו אתם מעבירים. הייתי מנסה להעביר לשיחות למספר הטלפון שלה כדי לראות אם מתקבלים אותם התוצאות.

אנא שלחו אימייל או פתחו קריאה (טיקט) כדי שנוכל לבדוק זאת לעומק.

יש לי בעיה דומה, המתקשרים מקבלים או אות תפוס או פשוט קו מת. האם הם הצליחו לפתור את הבעיה שלך? שירות הלקוחות בפורום מגיב, אבל בלי פתרון.

תצטרך לתת לנו כמה פרטים ספציפיים: איך אתה עונה לשיחות? באיזו רשת אתה משתמש? למשל, סמארטפון עם 4G או טלפון שולחני VOIP שמשתמש באינטרנט הארגוני…

האם ניסית לבצע העברה למספר טלפון רגיל כדי לבדוק?

אם האיכות טובה יותר כשמנתבים למספר טלפון רגיל, ייתכן שכדאי לבדוק את הרשת או את התוכנה/המכשיר שלך – עדכן אותנו ונוכל להציע המלצות.

היי, אני מנסה כרגע דברים שונים כפי שהצעת – עדיין נתקל באותה הבעיה שתיארתי קודם. אני מנסה את שיטת PBXww אבל מספרים אנדוריים (376-XXX-XXX) קצרים מדי והמערכת לא מקבלת אותם. מה עליי לעשות?

הוספתי אפס נוסף בסוף (376-XXX-XXX-0) והמערכת קיבלה עכשיו את המספר האנדרורי. זה באמת עובד ונראה שההפניית השיחות מהירה יותר עכשיו באמצעות PBXww. עם זאת, ה-CallerID מופיע עכשיו כל הזמן עם קידומת המדינה 34 (ספרד), מכיוון שה-FlyNumber שלי הוא ספרדי (34…), למרות שאני מחייג מחוץ לספרד. יש רעיון איך להסיר את ה־34 שנוסף בתחילת ה-CallerID?

כרגע איננו יכולים לשנות את פורמט זיהוי המתקשר (Caller ID), מכיוון שישנם גורמים רבים שמשפיעים על אופן הצגת ה-Caller ID. ספק התקשורת, המכשיר והתוכנה הם חלק מהם.

האם ניסית זאת בלקוח SIP אחר?

רבים מטלפוני ה-VOIP ולקוחות ה-SOIP מאפשרים לך לשנות את ה-Caller ID (להסיר ולהוסיף ספרות).

היי שוב,

היום אני מנסה להשתמש ב־FlyNumber (+34937379315) אבל הוא שוב לא עובד. כשאני בודק בחשבון מופיעה הסיבה הבאה: ‘Server Internal Error’. בנוסף, עבור שיחה אחת שביצעתי למספר הזה, רשימת היסטוריית השיחות מציגה מספר מופעים כל שנייה או שתיים, כאילו המערכת ממשיכה לנסות לחייג בלולאה – וכולן מדווחות על אותה שגיאת Server Internal Error.

כל עזרה שתוכלו לספק תוערך, שכן הדבר גורם לשיבוש משמעותי. תודה.

הגדרת את מספר ההפניה למספר שלא קיים, נראה שיש בו מעט מדי ספרות – הזנת מספר עם 5 ספרות (לא כולל קידומת אזור).

אני מפנה לשיחת הטלפון הניידת שלי באנדורה. מספרי טלפון ניידים באנדורה מורכבים מהמספרים הבאים:
376 (קידומת מדינה) ועוד XXX-XXX (6 ספרות). זה מה שהגדרתי בחשבון שלי.

עם זאת, בפרטי ההפניה אתם נותנים את האפשרות:
3766 - כך שכאן אני צריך להוסיף רק 5 ספרות בהתאם לתבנית: 376 6XX XXX.

תודה על הטיפול בנושא.