שלום,
נרשמתי לשירות שלכם לפני מספר ימים. אני מנסה לקבל מספר טלפון גרמני. סיפקתי תעודת זהות גרמנית וחשבונית מחברת שירותים גרמנית, ומאז — יום לאחר מכן קיבלתי הודעה שהמספר הוקצה ונמצא בתהליך אימות. לאחר מכן קיבלתי הודעה שעליי לספק אישורי עסק? זה מיועד לאדם פרטי, וסיפקתי את האישורים שלי וחשבונית שירות.
אני מחכה מאז יותר מ־יומיים, ושלחתי לכם הודעות, ולא עניתם. גם ביקשתם תשלום מראש ואז חייבתם אותי על ההרשמה, כך שיש לי קרדיט כפול עבור השירות הזה.
אנא הגיבו להודעות שלי ותנו לי עדכונים. עברו כבר כמה ימים.
היי @wflanagan,
מתנצל על העיכוב כאן, וגרמניה היא אחת המדינות המחמירות יותר בכל הנוגע לעמידה בדרישות.
https://www.flynumber.com/products/virtual-phone-number/germany#registration-requirements
במקרה שלך, נראה שיש בלבול לגבי השאלה אם זה נרשם כאישי או כעסקי. חשוב לזכור שהוכחת הכתובת צריכה להתאים לתעודה עם תמונה או לתעודת ההתאגדות של החברה, בהתאם על שם מי זה נרשם. נראה גם שיש מספר שמות שונים במסמכים הרלוונטיים.
קיבלת עדכון ישירות בנושא זה.
תודה
כן, וסיפקתי את זה לפני כמה ימים. אנחנו משתמשים בפרטים האישיים שסיפקתי. אם תוכלו בבקשה לעדכן אותי במצב, אעריך זאת.
היי @wflanagan,
עודכנת על כך מיד, כיוון שהשותפים המקומיים שלנו צריכים מידע נוסף כדי לרשום את המספר הגרמני שלך. אנא בדוק את תיבת האימייל שלך (וליתר ביטחון, גם את תיקיית הספאם/דואר זבל).
עניתי, אבל לא שמעתי שום דבר.
מתנצלים על העיכוב, ואמור להיות לנו משהו כאן בתוך פחות מ-12 שעות.
נעדכן בהקדם האפשרי.
אז, קיבלתי ממכם תגובה (לפני בערך שעה).
אנחנו מקווים שהכול בסדר אצלך. אנחנו פונים אליך לגבי אימות FlyNumber עבור מספר הטלפון המופיע למטה.
מה קרה
חלון הזמן להשלמת אימות משתמש הקצה פג לפני שהמידע הנדרש הושלם. כאשר זה קורה, הספק שלנו סוגר אוטומטית את הבקשה הממתינה. אנו מתנצלים על אי הנוחות—לוחות הזמנים האלה נקבעים על ידי תקנות התקשורת המקומיות.
מה נדרש כדי להתקדם
אנא שלח/י מחדש את האימות שלך כדי שנוכל להפעיל את המספר שלך. ניתן לבחור באחת מהאפשרויות הבאות:
הנתונים שלי נמצאים אצלכם כבר ימים (הנקודה של ההודעה למעלה הייתה ששאלתי מה הסטטוס כי לא שמעתי מכם כלום).
שום דבר שאשלח מחדש לא יהיה שונה.
אתם מבקשים ממני לבצע הזמנה נוספת, עם חיוב נוסף?
אני אעביר אליכם את אותה אינפורמציה שנמצאת ממש בשרשור האימייל. אבל עכשיו עבר עוד שבוע בלי מספר, ובכל זאת נראה שחייבתם אותי על החודש הבא כאילו השירות שלי פעיל?
שלחתי מחדש את הכול אליכם גם בדוא״ל וגם דרך הזמנה חדשה.
שילמתי את החיובים הנוספים עבור ההזמנה החדשה שלכם.
כעת יש לך 2 הזמנות ממתינות. האם אני צריך לבטל את ההזמנה הישנה שלא סופקה מעולם כדי שלא ימשיכו לחייב אותי עליה?
כן, אנו רואים את הבעיה – ההזמנה הישנה בוטלה, וזיכוי הונפק לכרטיס הנטען עבור זה.
יש לזכור שמספר החשבון הוא תמיד מספר זמני בתחילה כשמדובר בגרמניה. גם עודכנת ישירות.
יש עדכון כלשהו? עברו כמה ימים. אני מודאג/ת שממש כמו בפעם הקודמת לא שמעתי כלום כמה ימים, ואז ביטלת את זה או שאמרת שזה ארוך מדי.
היי @wflanagan,
למרבה הצער, הבקשה נדחתה על ידי השותפים שלנו בגרמניה; אנחנו תלויים בהם בכל הנוגע להפעלת מספרים גרמניים.
ניסינו לנהל מולם דיון הלוך ושוב לגבי אופן השימוש שלך, אך לאחר שכל הראיות הוצגו, הם כנראה פשוט לא השתכנעו. התשלומים שלך הוחזרו במלואם, ואנחנו מצטערים מאוד שלא הצלחנו לעזור במקרה הזה.