Jūs peradresuojate savo Honkongo numerį į įprastą telefono numerį, tam reikalingos lėšos jūsų paskyroje.
Panašu, kad jūsų lėšos baigėsi – prašome papildyti sąskaitą ir peradresavimas iškart vėl veiks. Taip pat galite nustatyti savo paskyrą peradresuoti į SIP/VOIP, ir tai veiks, nes peradresavimas į VOIP neturi mokesčio už minutę.
Taip pat nustatėme, kad jūsų paskyra jums siųstų pranešimą, kai joje lieka mažiau nei 1 $, tai galite pakeisti skiltyje Mano paskyra > Mano duomenys.
Praneškite, jei dar ko nors prireiktų.
P. S. Puikus būdas diagnozuoti problemas – patikrinti jūsų skambučių istoriją, joje rodomos klaidos ir įvairūs atsakai.
ačiū už atsakymą, bet būtų daug geriau, jei flynumber.com žiniatinklio sąsajoje ir (arba) el. paštu būtų įspėjimas apie nepavykusį skambutį dėl pasibaigusių lėšų.
Žmonėms tikrai labai nemalonu, kai skambutis tiesiog nutrūksta ir, prisijungus prie flynumber.com, nerandama jokios „klaidos / įspėjimo“.
Sveiki,
šiandien 2 skambučiai nepavyko, o priežastis buvo „forbidden“ (uždrausta). Ką tai reiškia? Anksčiau esu gavęs skambučių iš šio asmens be jokių problemų.
Ačiū
Jūsų numeris tikriausiai nebegalioja, patikrinkite, ar jūsų išankstinio mokėjimo sąskaitoje yra lėšų, arba galbūt pasibaigė jūsų registruotos kredito kortelės galiojimas. Mes vis dar galime jį atnaujinti, todėl jei kyla problemų, parašykite asmeninę žinutę (PM) arba atsiųskite el. laišką su savo naudotojo vardu.
Aš nukreipiu savo FlyNumber į Andoros numerį, tačiau šis nukreipimas yra labai nestabilus, nes kartais jis veikia, o kartais – ne. Ar galite paaiškinti, kas vyksta? Ši problema atsirado visai neseniai. Šiuo metu mano paskyroje yra pakankamai lėšų.
Kartais ryšys visai neužsimezga, o kartais skambinančiajam suskamba vieną kartą ir nutila (todėl žmonės mano, kad ryšio nėra), nors iš tikrųjų kitame gale telefonas skamba…
Gavau daug klaidų skambučių istorijos sąraše ir įtariu, kad tai susiję su man priskirtu FlyNummber (FlyNummber), kuris dėl kažkokios priežasties nepersiunčia skambučių. Mano žmona turi kitą FlyNummber (FlyNummber) su lygiai tokia pačia konfigūracija kaip mano (ispaniškas FlyNummber (FlyNummber), nukreipiantis į Andoros telefono numerį), ir pas ją viskas veikia puikiai.
Ar jums reikia mano FlyNummber (FlyNummber), ar galite tai patikrinti mano paskyroje?
Ar galite priskirti man naują FlyNummber (FlyNummber) ir atsisakyti dabartinio su gedimu? Ar tai išspręstų problemą?
Ar nukreipiate skambučius į 2 skirtingus numerius? Priežastis gali būti ir įrenginys, į kurį nukreipiate. Pabandykite nukreipti į jos telefono numerį ir pažiūrėkite, ar gausite tą patį rezultatą.
Prašome parašyti el. laišką arba atidaryti pagalbos užklausą (ticket), kad galėtume tai detaliau išnagrinėti.
Turiu panašią problemą – skambinantys arba girdi užimtos linijos signalą, arba tiesiog tylą. Ar jiems pavyko išspręsti tavo problemą? Klientų aptarnavimas forume reaguoja, bet sprendimo nepateikia.
Turėsite pateikti šiek tiek konkretesnės informacijos: kaip atsakinėjate į skambučius? Kuriuo tinklu naudojatės? Pavyzdžiui, ar tai išmanusis telefonas su 4G, ar VOIP stalinio telefono aparatas, naudojantis įmonės internetą…
Ar bandėte persiųsti skambučius į įprastą telefono numerį, kad išbandytumėte?
Jei kokybė geresnė, kai persiunčiate į įprastą telefono numerį, tuomet vertėtų patikrinti savo tinklą arba programinę įrangą / įrenginį – praneškite mums ir galėsime pateikti pasiūlymų.
Sveiki, šiuo metu bandau įvairius jūsų siūlomus dalykus – vis dar susiduriu su ta pačia anksčiau aprašyta problema. Bandau PBXww metodą, tačiau Andoros numeriai (376-XXX-XXX) yra per trumpi ir sistema jų nepriima. Ką turėčiau daryti?
Aš pridėjau papildomą 0 gale (376-XXX-XXX-0) ir sistema dabar priėmė Andoros numerį. Jis iš tikrųjų veikia ir, atrodo, dabar per PBXww skambučiai persiunčiami greičiau. Tačiau dabar CallerID visada rodomas su šalies kodu 34 (Ispanija), kadangi mano FlyNumber yra ispaniškas (34…), nors skambinu iš už Ispanijos ribų. Ar turite idėją, kaip pašalinti pridėtą 34 CallerID pradžioje?
Šiuo metu negalime pakeisti skambintojo ID formato, nes yra daug veiksnių, turinčių įtakos Caller ID rodymui. Tarp jų yra operatorius, įrenginys ir programinė įranga.
Ar bandėte tai su kitu SIP klientu?
Daugelis VOIP telefonų ir SOIP klientų leidžia pakeisti skambintojo ID (pašalinti ir pridėti skaitmenis).
Šiandien bandau naudoti FlyNumber (+34937379315), tačiau jis vėl neveikia. Kai patikrinu paskyrą, pateikiama tokia priežastis: „Server Internal Error“ (vidinė serverio klaida). Taip pat dėl vieno skambučio į šį numerį skambučių istorijos sąraše kas 1–2 sekundes rodomi keli įrašai, tarsi sistema vis bandytų rinkti numerį kilpoje – ir visuose nurodoma ta pati „Server Internal Error“.
Būčiau dėkingas už bet kokią pagalbą, nes tai sukelia rimtų sutrikimų. Ačiū.
Jūs nustatėte peradresavimo numerį į neegzistuojantį numerį, atrodo, kad jame per mažai skaitmenų – įvedėte numerį su 5 skaitmenimis (neskaitant miesto kodo).
Persiunčiu skambučius į savo Andoros mobilųjį telefoną. Andoros mobiliojo telefono numeriai sudaromi iš šių skaičių:
376 (šalies kodas) ir XXX-XXX (6 skaitmenys). Būtent taip numeris ir yra nustatytas mano paskyroje.
Tačiau peradresavimo nustatymuose jūs siūlote parinktį:
3766 – taigi čia man reikia pridėti tik 5 skaitmenis pagal šabloną: 376 6XX XXX.