v současné době mám problém s příchozími hovory na své australské číslo.
Když můj přítel volá buď na mé australské mobilní číslo, nebo na mé pevné číslo v Melbourne (obě jsou nastavená na přesměrování na mé tchajwanské mobilní číslo), hovor se nepropojí. Volající místo toho slyší pouze hlášení „linka je obsazená“.
Můžete mi prosím poradit, jak tento problém vyřešit?
Je možné, že to souvisí s problémem v konfiguraci VoIP? Dříve jsem používal bezplatnou verzi Zoiperu, ale ta už nefunguje. Musím si na svém účtu aktivovat funkci Cloud Phone System Panel, abych mohl hovory správně přijímat?
Dejte mi prosím vědět, jaká nastavení nebo služby je třeba aktivovat, aby bylo zajištěno úspěšné přesměrování hovorů a konektivita.
Píši vám, abych požádal o vaši odbornou pomoc s upgrade mého účtu na Cloud Phone System (PBX). Navzdory veškerému úsilí se mi dlouhodobě nedaří přesměrovat hovory na můj iPhone pomocí stávajícího nastavení SIP2SIP.
V současné době mi na mobilním zařízení nefunguje ani jedno z mých čísel – ani pro příchozí, ani pro odchozí hovory.
Jednou z hlavních technických překážek byla složitá konfigurace STUN/sítě v aplikaci Zoiper na iPhonu, kterou se mi nepodařilo úspěšně dokončit. Protože jsou tato čísla kritická pro mé okamžité fungování, rád bych přešel na váš vlastní Cloud Phone System, který by měl zajistit plynulejší a spolehlivější připojení.
Byl bych vám velmi vděčný, kdybyste mohli upřednostnit následující:
Aktivace Cloud Phone System: Prosím, aktivujte co nejdříve funkci PBX pro můj účet.
Zjednodušené nastavení: Prosím, pomozte mi připojit obě výše uvedená čísla do systému. Mým ideálním cílem je mít co nejjednodušší způsob, jak úspěšně uskutečňovat a přijímat hovory na mém iPhonu pomocí těchto dvou čísel.
Dlouhodobá spolupráce a sleva: Protože toto řešení plánuji využívat dlouhodobě pro více obchodních linek, velmi bych ocenil, pokud byste mi mohli nabídnout nějaké slevy na předplatné nebo zvýhodněné balíčky pro tuto kombinovanou službu.
K nastavení mobilní aplikace:
V současné době mám nainstalovanou aplikaci Zoiper (dříve nakonfigurovanou pro SIP2SIP). Protože přecházím na váš Cloud Phone System (PBX), prosím o upřesnění následujícího:
Požadavek na aplikaci: Musím mít aplikaci Zoiper na svém iPhonu i nadále, abych mohl přijímat hovory přes váš PBX, nebo doporučujete jinou aplikaci pro lepší stabilitu?
Instrukce k nastavení: Bez ohledu na použitou aplikaci mi prosím poskytněte podrobné krokové instrukce a potřebné SIP přihlašovací údaje (Domain, Username, Password a Proxy), abych mohl úspěšně propojit svůj iPhone s FlyNumber PBX.
Mnohokrát vám děkuji za váš čas a za vynikající služby, které poskytujete. Těším se na vaši brzkou odpověď.**