Moje objednávka stále není aktivní

Dobrý den,

před pár dny jsem zaplatil za čínské telefonní číslo a stále není aktivní. Zkoušel jsem volat na všechna telefonní čísla, která máte na svých webových stránkách (různé země, s ohledem na časová pásma), ale nikdo mi telefon nezvedl.

Po odeslání tiketu jsem obdržel e‑mail s žádostí o poskytnutí dokladů totožnosti a potvrzení adresy. Odeslal jsem všechny informace o své společnosti, ale potřebuji vědět, kdy bude číslo připravené.

Opravdu, zpětná vazba je příliš pomalá a já naléhavě potřebuji v pondělí, v čínském čase, požádat o povolení. Musím toto číslo uvést.

Ocením vaši rychlou odpověď.

Děkuji

Ahoj

Váš ticket byl v této záležitosti aktualizován, protože potřebujeme dokumenty a informace pro našeho místního operátora ohledně čísel v Číně

Děkujeme a těšíme se na vaši odpověď

Děkuji za vaši zpětnou vazbu, nicméně nemohu najít způsob, jak přesměrovat hovory z mého „China Flynumber“ na mé čínské mobilní číslo. Hlavním důvodem, proč jsem si službu pořídil, je, aby se ke mně zákazníci vždy dovolali, protože neustále navštěvuji dodavatele. Používám PBXww.

Provedl jsem test přesměrování hovorů na hongkongské číslo a tam to funguje dobře.

Prosím poraďte, jak přesměrovat hovory na mé mobilní číslo v pevninské Číně.

Děkuji.

Jistě, přesměrování tam by neměl být problém, zkoušel jste to bez PBX, jen zvolit přesměrování telefonního čísla přímo?

Nejprve jděte na

My account > my flynumbers

Klikněte na details u China FlyNumber, změňte forwarding na Phone number, zadejte čínské mobilní číslo

Děkujeme a dejte nám vědět, pokud na něco narazíte

Děkuji za vaši zpětnou vazbu. Právě jsem to zkusil změnou přesměrování na „běžný telefon“, ale problém je stále stejný, hovor se nepřesměrovává na můj čínský mobilní telefon. Tak jsem to změnil zpět na PBX, kde mohu prozatím používat číslo mého přítele v Hongkongu. Prosím, prověřte tento problém.

Děkuji.

Dnes jsem to otestoval a nyní to funguje, mohu přesměrovat hovory na čínské mobilní číslo, jen trvá déle, než se hovor doručí, ve srovnání s číslem v Hongkongu.

Díky

Rád to slyším

To může být způsobeno jedním z operátorů v řetězci. Pokud nám můžete poslat telefonní číslo operátora, který byl použit k volání na flynumber, a čas hovoru se špatnou kvalitou v GMT, můžeme to možná zúžit. V nejhorším případě můžeme také změnit trasu a zjistit, zda to pomůže.

Díky a jsme tu, pokud budete cokoli potřebovat