הפניית שיחות מ-Flynumber למערכת PBX אחרת או ל-VOIP

שלום

אנחנו צריכים עזרה. אנחנו משתמשים בשירותי Flynumber כבר זמן רב, הייתה לנו התקנת PBX על שרת מקומי עם כתובת IP אמיתית/ציבורית ספציפית. ומכיוון שהעברנו שיחות מ‑Flynumber לכתובת ה‑IP הזו ומכיוון שה‑trunk של Flynumber הוגדר נכון בשרת המקומי – הכול עבד כשורה.

אבל לאחרונה העברנו את ה‑PBX משרת מקומי לא instancia בענן (Hosted Cloud) של אותו ספק PBX, שהוא PASCOM. ל‑instance הזה אין כתובת IP ציבורית ספציפית שאליה נוכל להעביר שיחות מ‑Flynumber, יש רק את הדומיין שהוא pascom Status, אז מה אפשר לעשות במקרה הזה? אנחנו רוצים להמשיך להשתמש במספרי ה‑DID של FlyNumber אבל איננו יודעים איך להעביר אותם ל‑PBX החדש בענן. מה עלינו להשתמש בשדה “Forwarding Details”? אני מניח שעלינו לבחור באפשרות VoIP ואז בפרוטוקול “SIP”, אבל מה עלינו לכתוב בשדה “Enter Host” ובשדה “Enter Details”?

דבר נוסף, איך אני יכול לקבל את פרטי ה‑SIP שלנו ומידע חשוב אחר שנדרש להגדרת SIP מ‑FlyNumber?

נ.ב.:
כתבנו לתמיכת PASCOM לגבי הבעיה הזו, ושאלנו אותם מה לעשות, וזה מה שהם הציעו:
"מבחינה טכנית תשתית pascom.cloud מאפשרת רק ספקים שעובדים עם Registration, כך שה‑PBX הוא זה שמקים את החיבור ואין צורך ב‑forwarding.

במקרה שהספק צריך להכניס לרשימת ה‑whitelist את כתובת ה‑IP של ה‑PBX, נוכל לאתר את ה‑proxy האחראי שישמש לחיבור הזה, אבל העברת SIP לכתובת IP זו ללא חיבור מבוסס (מה‑PBX) לא תעבוד."

אנחנו מעריכים את הפעילות שלכם אצלנו ושמחים מאוד לעזור

נראה שהפתרון כאן יהיה להשתמש ב‑SIP שלנו ושאתם תזינו את המידע הזה במערכת Pascom שלכם. תקבלו את פרטי ה‑SIP על‑ידי הפניית המספר תחילה אל ה‑PBX / Phone System מתוך

My account > my flynumbers

לאחר מכן פותחים את ה‑PBX / Phone system ( My account > PBX panel ) ומגדירים משם ( מדריך מלא למערכת הטלפונים כאן )

אנא הודיעו לנו בהודעה פרטית מה שם המשתמש שלכם ב‑flynumber ואנחנו נוכל להגדיר את ה‑SIP מכאן ולשלוח לכם את המידע

זה במידה מסוימת מאשר שהם בעצם לא מאפשרים תעבורה חיצונית ל‑IP‑ים שלהם. ייתכן שאם הם נותנים לכל קו או מספר SIP URI ספציפי, נוכל לשלוח את התעבורה לשם (כל עוד הם מאפשרים זאת) – לדוגמה משהו כמו [email protected]

לגבי ה‑SIP מאיתנו – הוא אמור לעבוד היטב על המערכת שלהם

אנא הודיעו לנו אם יש לכם שאלות או חששות נוספים

שלום ותודה על העזרה שלך.

למה אתה מתכוון ב‑PM, איך אני יכול לשלוח אליך PM? פתחתי 2–3 טיקטים (פניות) בחלק של החשבון שלי בנושא הזה, לאחרונה הוספתי טיקט חדש היום, אני מקווה לקבל שם תשובה. לרישומך, תשתית הענן של Pascom מאפשרת רק ספקים שעובדים עם Registration, כך שאנחנו צריכים רק שם משתמש וסיסמה מצדכם ואני חושב שנוכל לגרום לזה לעבוד.

לכל מי שעוקב אחרי השרשור הזה:

המשתמש הזה הפנה שיחות לכתובת ה‑IP של ספק השירות שלו, שלחנו לשם שיחות והכול עבד כשורה.

הספק שלהם כבר לא מאפשר תעבורה דרך IP ישיר, הם ביקשו פרטי SIP לצורך רישום, שאותם אנחנו יכולים לספק ואכן סיפקנו במקרה הזה.