החזרת שיחות עם מספר ה-Fly שלי (כלומר לא מצליח לבצע שיחות יוצאות)

הצלחתי להגדיר clip-no-screen ל־myflynumber בצד ספק ה־SIP ולהוציא שיחות יוצאות על ידי צירופו ל־SIP trunk. שיחות יוצאות מצליחות ומציגות את my fly number, אבל בכל פעם שאני מתקשר חזרה ישירות כשה־fly number מופיע בטלפון שלי, אני שומע שלושה צפצופים כשאני מחייג. אז הבנתי שאני צריך להגדיר סוג של הפניית שיחות בלוח הבקרה של my fly number. איך אפשר לבצע זאת? האם זה אפשרי דרך לוח הבקרה של PBXww? ממתין לתשובתכם.

לאן תרצה שנעביר את השיחות?

אנא שלח בהודעה פרטית את כתובת ה‑SIP שלך (SIP URI) או הודע לנו, ונוכל לעזור עם פרטי ה‑SIP הפנימיים שלנו.

תודה

כמקרה בדיקה נשלח מהמספר של Fly (+33486801258) → אל (+492219621333).
איזו כתובת SIP (SIP URI) אתה צריך במדויק? את ה-URI עבור מספר היעד (+492219621333)
או של הספק? ממתין למשוב שלך.

יש התפתחות חדשה

הבקשה למעלה עובדת עכשיו, אבל רק כשאני בגרמניה, ולהפך, כשאני משתמש בפונקציית Forwarding details to number בלוח הבקרה כדי להחזיר את השיחה, אבל זה לא עובד כשהמשתמש נמצא בצרפת.
אם המשתמש נמצא בצרפת, המספר הגרמני מופיע שוב במקום מספר ה-fly. מה אני עושה לא נכון?

היי

יש לך אפשרויות, אבל האם אתה מנסה לשלוח את השיחות ל־SIP URI או למספר טלפון?

אם זה SIP URI, כלומר הכתובת שאליה נשלחות השיחות אצל ספק ה־VOIP שלך, אז הם יטפלו בשיחות היוצאות ותצטרך ליצור איתם קשר.

או שאתה יכול לשלוח את השיחות ל־PBX / מערכת הטלפון ואנחנו נטפל בקבלת השיחות ובשיחות היוצאות על ידי אספקת פרטי SIP.

תודה על המשוב. הצלחתי להבין את זה. נשארו לי רק כמה בעיות בצד הספק.