כאן המקום להזין את פרטי הגישה של SIP מה-PBX / מערכת הטלפון שלנו בסדרת תמונות
היי!
נרשמתי אתמול ל‑flynumber ואני חייב בדחיפות שזה יעבוד לפחות לשיחות נכנסות בחינם. הורדתי את Zoiper וחיפשתי מידע ומצאתי את הקישור הזה, אבל אני לא בטוח אילו פרטים אני צריך להזין בדף ההרשמה להגדרות ב‑Zoiper. אני בטוח שאני גם אמור להגדיר את זה דרך PBXww גם כן?
תעדכן אותי בהקדם! תודה!
בעצם גם שלחתי טיקט במערכת החשבון של flynumber אבל הם לא ענו כבר 10 שעות, ואני ממש בלחץ, אז אני מגיש את הבקשה שלי בכל מקום אחר שאני יכול למצוא.
מצער לשמוע, אנא שלח לנו את שם המשתמש שלך או את כתובת האימייל הרשומה אצלנו (זו שבה אתה משתמש בפורום אינה מופיעה באתר שלנו).
אם לפנייה (ticket) עדיין לא ניתנה תשובה, אנא הודע לי גם כן.
שלום. אתמול קיבלתי שם משתמש, סיסמה ודומיין כדי להירשם ל‑Zoiper, אבל ההוראות נעצרות שם.
נראה שההרשמה באפליקציית Zoiper הצליחה, כי אין שגיאה אחרי האימות.
אז ניסיתי להתקשר למספר של FlyNumber כדי לבדוק, ואני שומע/ת את צליל הצלצול.
אבל אפליקציית Zoiper עצמה, שאמורה לקבל את השיחה, נשארת שקטה. שאלתי על זה בתמיכה דרך הטיקט אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.
אם תוכלו לעזור, שם המשתמש שלי הוא cathrinelau.
היי, לא קיבלתי תגובה לפנייה ששלחתי כבר כמעט 24 שעות. תוכלו לעזור לי?
מצטערים לשמוע, ועדכנו את הכרטיס.
אנא בדוק גם שאין בעיות חומת אש ברשת.
נסה גם את הקודק g711 ulaw באפליקציה ויידע אותנו אם הבעיה נמשכת.
איפה החלק שבו אני “משתמש” בקודק G711?
וכן, הרגע בדקתי שיחה יוצאת וזה עבד. פשוט לא נכנסות.
מצער לשמוע על כך ואנחנו איתך עד שהנושא ייפתר
זה יהיה בהגדרות לקוח ה‑SIP, האפליקציה שבה אתה משתמש (zoiper, groundwire וכו’)
יש גם לוג שהאפליקציה מייצרת; אם תוכל לנסות שיחה נכנסת ואז לשלוח לנו את הלוג זה יכול ממש לעזור
מצפים לשמוע ממך
האם תוכל להדריך אותי כפתור אחר כפתור כדי למצוא את הלוג?
וכן את דף ההגדרות כדי למצוא את הקודק G711, ניסיתי לחפש ואני לא מצליח למצוא את הקודק G711 בכפתורים של אפליקציית Zoiper.
ב־iOS זה הגדרות > מתקדם > הפעל לוג
אתה אמור למצוא את זה כשאתה נכנס להגדרות > חשבונות > לחץ על החשבון שלך
מצפה לתשובתך
היי, אחרי שאני מפעיל את הלוג, הלוג לא מופיע. זה רק מתג כדי להדליק אותו.
ובדף החשבונות לחצתי על הכול, מהפיצ’רים ועד לשכתוב מספרים, ועדיין לא הצלחתי למצוא את הקודק G711 (G711 codec).
קבלת הלוג הזה יכולה להיות מעט יותר מסובכת, כאן יש קישור מ‑zoiper לגבי צפייה בלוג
האם תוכל לנסות גם את x-lite (ב‑PC / Mac) או לקוח SIP אחר?
הנה צילום מסך ממכשיר iOS עם zoiper, לחצנו על החשבון וזה נותן לך אפשרות “audio codecs” – זה אמור להיות שם
תודה, ונשמח לעדכון ממך
היי, אם באמת ניסית לגשת לקודק האודיו תראה ש‑g711 לא מופיע.
בנוסף, עקבתי אחרי הקישור באתר Zoiper כדי לנסות לאסוף את קובצי הלוג אבל… זה לא מסתדר. נתקעתי בשלב של חיפוש קובצי הלוג; גללתי וגללתי בדף האנליטיקה בהגדרות ה‑iOS שלי ולא הצלחתי למצוא שום קובצי לוג של Zoiper. הרשימה היא לפי סדר אלפביתי, ולא היה שם שום דבר שמתחיל ב‑Z.
לגבי ההערה שלך על x-lite, אני לא יכול להשתמש בזה במחשב; אני חייב להשתמש בזה באייפון שלי. האם יש לך אלטרנטיבה חינמית אחרת ל‑Zoiper?
עדכן אותי בקרוב, תודה.
היי, אתה שם? בבקשה תעזור.
היי,
זה מסומן כ‑ULAW (סליחה על זה)
בוא ננסה את זה עוד פעם אחת אם אפשר, בבקשה הסר את חשבון ה‑SIP במכשיר Zoiper והשתמש במידע החדש שזה עתה שלחנו לך. ודא שהוא “registered” ונסה לבצע את השיחה שוב.
שלום, פתחתי קריאה כי ההפניה לא עובדת, ונאמר לי להשתמש במקום זאת ב־VoIP. עם זאת, אין הוראות ברורות איך להגדיר את זה. אחרי שעשיתי קצת מחקר, מצאתי את Zoiper, אבל אני לא מאוד מבין בטכנולוגיה, ולכן אני לא יודע מה להזין בשדות של הדומיין, שם המשתמש והסיסמה. האם תוכלו בבקשה לספק הוראות מפורטות יותר?
היי @Jordi_Cuadrado,
בלי להשתמש במערכת הטלפוניה בענן, הדרך הטובה ביותר היא להשתמש ב‑SIP2SIP כדי לקבל שיחות. הפוסט בבלוג הזה מסביר את כל התהליך:
תגיד לי אם אתה נתקל במשהו.
היי @Jordi_Cuadrado,
עבור שיחות יוצאות עם Zoiper, תצטרך להשתמש במערכת הטלפוניה שלנו. עם Sip2Sip אתה משתמש בהם עבור שיחות יוצאות.