העברת קו טלפון קווי ל-Flynumber

היי–

אני כבר מתנסה ב-Flynumber כמספר לא-אישי לפעילות/מועדון שאני עובד איתו. עכשיו אני בוחן את Flynumber כאפשרות לבטל את קו הטלפון הקווי שלי. אני נמצא במדינת וושינגטון, ארה״ב. אני רואה שמספר הקו הקווי שלי (206-362-xxxx) זמין לניידות. אני רוצה לוודא שאני מבין את שאר התהליך.

אני יודע ששירות הטלפון שיתקבל יסתמך על חיבור האינטרנט בפס רחב שלי. אין עם זה בעיה.

אני חושב שאני מבין שאצטרך להוסיף קופסה לרשת הביתית שלי – משהו כמו Cisco SPA112. אנא אשרו.

לאחר שהקופסה תהיה מותקנת, אצטרך לחבר אותה לחוטי הטלפון בבית שלי. אני מסתכל על (ומעריך את הבהירות של) המאמר ב- http://www.voipmyhouse.com/ – הפעולות המתוארות שם בהחלט במסגרת היכולות שלי.

כאן אני כבר פחות בטוח ואשמח להבהרה. אם אנייד (אעביר) את מספר הקו הקווי הקיים שלי ל-Flynumber כדי שיהיה DID נכנס, האם אני גם צריך להירשם לספק VOIP? או שאמור להיות אפשרי להגדיר את הקופסה כמתקן SIP שאוכל להגדיר תחת מודול „Person” בלוח PBXww?

אני מבין שאם אני לא עובר דרך ספק VOIP, אין אפשרויות לשירותי E911.

תודה מראש על העצה.

היי דיוויד,

שמח לשמוע שאתה שוקל אותנו, אנחנו מצפים לעזור לך להגדיר את זה

אתה יכול, אבל זה לא חובה, אתה יכול להשתמש בתוכנה על ה־PC / Mac שלך או אפליקציה לסמארטפון כדי לענות לשיחות שלך גם כן. שימוש ב־Cisco SPA יעבוד מצוין עם השירותים שלנו.

לא תצטרך להתחבר לשום חוטי “טלפון” בבית. ה־Cisco SPA ישתמש באינטרנט כדי להתחבר לעולם החיצון.

קח בחשבון שאתה עדיין יכול לענות לשיחות עם טלפון רגיל (אין צורך באינטרנט), יש תעריף נמוך לדקה כאשר אתה מפנה את ה־FlyNumber (מספר 206 בארה"ב) למספר טלפון רגיל

אנחנו נטפל בזה בשבילך, תקבל מאיתנו פרטי SIP, ותזין את המידע הזה למתאם של Cisco. אנחנו לא מספקים שירות 911 ולכן נמליץ להשתמש בספק צד שלישי יחד עם FlyNumber.

אם תבחר ללכת עם ספק צד שלישי, פשוט ננתב לשם את השיחות והשיחות יגיעו לאותו ספק. תיקח את פרטי ה־SIP שהם סיפקו ותזין אותם ל־Cisco שלך אם זה הכיוון שבו תרצה לבחור.

תודה ותיידע אותנו אם יש לך שאלות נוספות