Flynumber--\>Voipstunt--\>PBX--\>Acrobits softphone

שלום,

מי יכול לעזור לי? ניסיתי להגדיר את ה־PBX אבל אין לי מושג איך לעשות זאת, גם בגלל שאני לא יכול למלא חלק מהשדות. אולי Flash לא עובד טוב ב־Safari/Firefox על Mac OS X 10.9?

יש לי שני חשבונות, אחד עם Voipstunt ואחד עם SMSdiscount כולל מספר DID, אבל המספר הזה לא מציג זיהוי מתקשר (CallerID) כשאני מבצע שיחה יוצאת. אז ממה שהבנתי, Flynumber יכול לעזור לי על ידי מתן מספר שמציג זיהוי מתקשר.

אני רוצה ליצור את ההגדרה הבאה:

כאשר אנשים מחייגים למספר ה־Flynumber שלי, אני רוצה שהשיחה תועבר לחשבון ה־Voipstunt שלי ו/או לחשבון ה־SMSdiscount שלי, ושאפליקציית ה־Acrobits softphone שלי תצלצל. אם אפשר, כאשר אני לא עונה לשיחה במשך 30 שניות, הייתי רוצה שהשיחה תועבר לתא קולי.

תודה מראש על העזרה.

בברכה,

קאספר

היי קספר

כל עוד ה‑Flash מעודכן הוא אמור לעבוד מצוין, נראה שיש לנו את התוצאות הטובות ביותר עם Chrome

כדי לחייג החוצה עם ה‑Flynumber שלך תשתמש בחשבונות ה‑SIP שלנו וזה יבטל את הצורך ב‑voipstunt או SMSdiscount

אתה יכול ליצור איתם קשר כדי לבדוק אם הם יכולים לגרום לכך שה‑Flynumber שלך יופיע כזיהוי המתקשר (caller ID) כשאתה מבצע שיחה יוצאת, אבל זה לא בשליטתנו מאחר שאתה משתמש בתשתית שלהם כדי לבצע את השיחה

אתה יכול לקבל שיחות ב‑Acrobits שלך מה‑FlyNumber בחינם, שיחות יוצאות מחויבות בתעריף לדקה

לא משנה איזו תצורה מוגדרת ב‑PBX, אתה יכול להוסיף מודול תא קולי ולכוון שהשיחה תעבור לתא הקולי

אם אתה צריך עזרה בהגדרת ה‑SIP אל תהסס לשלוח לנו הודעה פרטית ואנחנו נוכל לעשות זאת מהצד שלנו

שלום איש צוות,

הצלחתי להגדיר זיהוי מתקשר (CallerID) עם Voipstunt. עכשיו… אני רוצה להעביר את Flynumber ל‑Voipstunt, ואם השיחה לא נענית בתוך 30 שניות – להעביר לתא קולי. אני לא אשתמש ב‑Flynumber לשיחות יוצאות. האם הגדרה כזו אפשרית?

כאשר ניסיתי להגדיר את המודולים בלוח ה‑PBX של Flynumber (ב‑Chrome, כפי שהמלצתם), גררתי את המודול “Phone Number” לרשת ולחצתי על סמל ההגדרות. קיבלתי את ההודעה הבאה: “You have no available numbers. Please order more numbers to continue”.

אני מאמין שהמודולים צריכים להיות מוגדרים כך:
Phone number–>Person–>Voicemail

בעת בחירת מודול “Person” ואז הגדרות → Enter Name → Voip → ITSP SIP Forward, לא ניתן לערוך את השדות “Username” ו-“Choose ITSP”.

בהחלט, אפשר לעשות זאת ישירות מתוך My Account > My FlyNumbers או להשתמש ב‑PBX

קודם צריך לשנות את ההפניית המספר ל‑PBX / Virtual Phone System. נכנסתי לחשבון שלך ועשיתי זאת עבורך – עכשיו הוא מופיע כמו שצריך

כן, אתה צודק, המשכתי והגדרתי זאת עבורך על הגריד של ה‑PBX שלך, העלינו הודעת תא קולי כללית, כך שלא בטוח אם תרצה לשנות אותה

למרות שאין סמן מהבהב, בחלק מהמקרים עדיין אפשר להקליד, אפשר גם לבחור Custom ולהזין את כתובת ה‑SIP (SIP URI) שלך – כבר הזנו את פרטי ה‑SMSdiscount שלך במודול ה‑Person.

פתח את ה‑PBX שלך ותוכל לראות את השינויים.

אנא הודע לנו אם נוכל לסייע בעוד משהו.

תודה רבה. לצערי, אני זקוק/ה לעזרה נוספת.

העליתי רשימת השמעה חדשה, אבל כשהיא משויכת לבלוק המתקשר שומע רק רעש חזק. הקלטתי גם הודעת תא קולי מותאמת אישית, הופיע חלון קופץ שביקש גישה למיקרופון, אישרתי, הקלטתי את ההודעה וכשסיימה להיטען והשמעתי אותה שוב – לא היה שום צליל. המתקשר לא שומע את ההודעה מתנגנת, רק את הצפצוף.

היי

נראה שיש בעיה מקומית, ייתכן שמדובר במיקרופון שלך או בהגדרת אבטחה שצריך לאפשר כדי שהמיקרופון יקלוט קול בדפדפן.

אתה יכול גם להעלות קובץ משלך (גם mp3). כרגע הגדרתי עבורך הודעת דואר קולי כללית. אם תלחץ על כפתור ההפעלה תוכל לשמוע את ההודעה.

כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה עבור ברכת הדואר הקולי שהעלית, נשמעת רק דממה. זה גורם לי להאמין שמדובר בבעיה בהגדרות אצלך, מכיוון שהסאונד מעולם לא הגיע לשרתים שלנו.

אנא עדכן אותנו אם נוכל לסייע בעוד משהו.

מה לגבי רשימת ההשמעה? כשהחשבון הוגדר לראשונה על ידי התמיכה, המתקשר היה שומע שיר קודם לפני שהועבר לתא הקולי. חשבתי שזו הייתה תכונה ממש נחמדה. עכשיו המתקשר פשוט מועבר ישר לתא הקולי בלבד.

זה בגלל שיש בעיה אצלך בצד ביעד ההפניה, ולכן השיחה נכנסת ישירות לתא הקולי של FlyNumber

אתה שולח את השיחות ל־חשבון ה‑SMSdiscount שלך ואנחנו מקבלים תגובת “Busy Here” כשאנחנו מנסים לשלוח לשם את השיחות. תוכל לראות זאת גם בהיסטוריית השיחות שלך.

עדכן אותנו אם אתה נתקל בבעיות נוספות

זה נאמר על ידי אחד מאנשי הצוות לפני 4 ימים בזמן הכתיבה. אני לא שיניתי את ההגדרות. הדברים היחידים שהשתנו הם העלאה ומחיקה של קבצים.

העליתי קובץ משלי וזה עובד, תודה

כשאני לוחץ על ניגון בפלייליסט שלי, אני שומע צליל והוא משויך לבלוק.

בבקשה עזרו. זה עבד קודם.

אני מבין, הבעיה היא שאנחנו שולחים את השיחות ליעד שלך, ומכאן זה תלוי במכשיר/תוכנה או בספק שלך כיצד לעבד את השיחות. ה‑FlyNumber שלך הוא אחד מהאמינים ביותר שיש לנו – נכנסתי גם ל‑PBX שלך, שיניתי את ההפניית השיחות לחשבון ה‑SIP צד שלישי שלי והשיחות נכנסו כראוי.

אני רואה שיש שיחות תקינות שבוצעו לאחרונה, אז נקווה שעכשיו הכול בסדר.

בדקתי גם את זה והצלחתי לשמוע את המוזיקה הקלאסית, אבל שיניתי את השיר; ייתכן שהשיר היה “תפוח רקוב”.

אתה יכול גם להעלות קובץ MP3 משלך, ואם תסיר את רשימת ההשמעה זה פשוט יצלצל כרגיל.

עדכן אותנו אם אתה נתקל במשהו נוסף.

אלו רשימות ההשמעה הקודמות שהעליתי שמפריעות לרשימת ההשמעה הנוכחית (test2, עם השיר הקלאסי). מחקתי את כל רשימות ההשמעה הקודמות, כולל רשימת ההשמעה הראשונה שיצרתי (test, עם השיר של איימי ויינהאוס).
הקציתי את השיר הקלאסי לבלוק ושמעתי את איימי ויינהאוס כשחייגתי למספר שלי.

אנא מחקו את כל רשימות ההשמעה מהמערכת שלכם (לא ב‑PBX, כי גם אם מוחקים, השיר עדיין שם), ואז אגדיר רשימת השמעה חדשה ב‑PBX וזה אמור לעבוד כמו שעבד קודם. תודה.

אנא עיין גם ביומן השיחות החל מהשעה 19:54:08, ביקשתי שיחת אימות חוזרת ממערכת הקול של SMSdiscount. כשעניתי לשיחה, שמעתי כמה צפצופים והקו התנתק. זה קרה שלוש פעמים ברצף. כאשר השיחה התנתקה, המערכת הקולית הועברה לתא הקולי, שם הושאר קוד אימות.
לכן המספר של Flynumber אומת, אבל זה לא נורמלי שהשיחה מתנתקת. אני יודע זאת משום שגם מספרים אחרים אומתו דרך SMSdiscount.

ועוד… ניסיתי לעדכן את אזור הזמן שלי בפרטי החשבון. מופיע שהרשומה החדשה נשמרה, ואז כשמרעננים את הדף, שוב מופיע ניו יורק.

אנא מחק את המודולים שלך וצור חדשים, נראה שנוצר קונפליקט. בדקנו מהחשבון שלך וזה עובד כראוי מהצד שלנו.

האם יש מהם לוג? ברגע שאנחנו שולחים את השיחה אין לנו שליטה על מה ש‑SMSdiscount עושים איתה.

זה רק להגדרות החשבון הבסיסיות, לא להיסטוריית השיחות – כרגע היסטוריית השיחות מוצגת רק לפי GMT. אנחנו מקווים לתת למשתמשים אפשרות לשנות זאת בעתיד.