אז, בשביל שיחות אל/מפרו כל מה שאני צריך זה (א) Acrobits, (ב) מספר טלפון בפרו ב־4.95$ לחודש, (ג) לשלם 0.0515 לדקה לשיחות יוצאות לקווי בזק או 0.1415 לדקה לשיחות יוצאות לניידים, להגדיר Push Notifications, ומבחינת חוויית משתמש הטלפון הסלולרי שלי יתפקד כמעט באופן זהה לנייד מקומי בפרו בלי קשר למקום שבו אני נמצא בעולם, נכון?
בהמשך אני ארצה לקבל גם מספר בארה״ב. הרעיון הוא להפוך את עצמי לנייד ב־100%, עם מספרים מקומיים בשני המקומות (בלי קשר למיקום הפיזי שלי) ולבצע שיחות מקומיות יוצאות לשתי המדינות. אני יודע שעם Acrobits אני יכול להצביע על שני ספקים, לקבל שיחות משניהם, ולבצע שיחות יוצאות על־ידי בחירה באחד מהם – כך שהשיחה תהיה מקומית. אבל החיוב יהיה פשוט יותר אם אקבל את שני הקווים מכם… אם אעשה זאת, האם עדיין אוכל לבחור את המספר שממנו תצא השיחה?
ביצעתי את ההזמנה (10$ = 4.95 לחודש הראשון ו־5.05 לשיחות יוצאות) ואני רואה שהיא אושרה והוקצה מספר מקומי.
התחלתי לעקוב אחרי הוראות ההגדרה של Acrobits. פתחתי את PBX Grid, נכנסתי למודול Person, והגעתי ל־VOIP/Device.
כאן הזנתי שם זיהוי מתקשר (Caller ID) (השדות שמעל היו מלאים), אבל המערכת לא מאפשרת לי לסמן את תיבות הסימון ולא להזין מספר זיהוי מתקשר (Caller ID number).
האם אני מפספס משהו? או שיש איזשהו שלב הגדרה שאתם צריכים לבצע ועדיין ממתינים לו?
בנושא שני, אני רואה שלמרות שרק היום, 20/11, שילמתי על המספר, החיוב האוטומטי הבא מוגדר ל־27/11. זה לא אמור להיות ב־20/12? בנוסף, האם החידוש הוא ידני או אוטומטי? אם הוא אוטומטי, האם אני צריך להטעין יתרה ב־Google Wallet (שיצרתי עכשיו) או שהחיוב יתבצע מכרטיס האשראי שלי?
עריכה: לא ראיתי תשובה במשך כמה שעות, ואז שמתי לב שגלשתי מאזור של טרום־מכירה לנושאי PBX ותשלומים. אז יצרתי פוסטים חדשים בשתי הקטגוריות האלה. אני מקווה לקבל תשובות בקרוב.
אנא ודא שמודול מספר הטלפון קיים וש־FlyNumber שלך מופיע קודם ב־PBX
יש לך עד ה־27 לפני שהמספר עובר לסטטוס מבוטל (terminated) (אפשר עדיין לשחזר אותו בשלב הזה)
אני רואה שאתה מוגדר לתשלומים חוזרים שייגבו ב־20 לחודש עבור המחיר החודשי של המספר, המספר אמור להתחדש מעצמו ללא בעיות
עבור שיחות יוצאות והפניית שיחות למספר טלפון רגיל צריך שתהיה יתרה חיובית בחשבון שלך, אתה יכול להוסיף כספים ידנית לצורך זה, אבל בקרוב אמורים להיות לנו תשלומי כרטיס אשראי ישירים. תוכל לשמור אצלנו את כרטיס האשראי שלך ולתת לחיובים להיגבות אוטומטית לצורך זה
נרשמתי עכשיו לשירות. אתמול שילמתי על המספר לחודש, אבל כמו שאתה אומר, הוא מוגדר להסתיים ב־27… רק 7 ימים אחרי. משהו כאן מאוד לא תקין וצריך לתקן את זה.
אני מבין שאני צריך להכניס יתרה לחשבון שלי בשביל השיחות היוצאות. אין לי בעיה עם זה, ואני פשוט צריך לעקוב אחרי היתרה שלי כדי לוודא שיש לי מספיק. מה שבעצם שאלתי עליו זה החידוש האוטומטי כל חודש… מכיוון שאתם משתמשים ב־GoogleWallet ולא בכרטיס אשראי, האם אני צריך להחזיק יתרה בתוך GoogleWallet עצמו, או ש־GoogleWallet יחייב את כרטיס האשראי שלי עבור החידוש כאשר תחייבו את התשלום החודשי?
אני לא בטוח מה אתה רואה, אני רואה שהמספר שלך פג תוקף בדיוק ב־2013-12-20 18:39:34
Google Checkout יחייב את כרטיס האשראי שלך אוטומטית, זה די חסר טעם בשלב זה כי Google Checkout יוצא משימוש. יש לנו שיטת תשלום חלופית שנמצאת בהטמעה בימים הקרובים. תוכל ליצור מנוי חדש עבור המספר ברגע שזה יופעל על־ידי לחיצה על המספר שלך מתוך My account > my flynumbers
כל עוד Google Checkout מחייב את כרטיס האשראי שלי בחידוש החודשי, זה מצוין… אין סיכוי לפספס את זה.
ואני חושב שאני מבין מה ראיתי. קניתי ושילמתי על החודש הראשון ב־20/11. אני חושב שההזמנה הזו הופיעה כ״לתשלום״ ב־27/11 (למרות שכבר שילמתי). עכשיו היא מופיעה במצב ״שולם 20/11״. כשראיתי חשבונית לתשלום ב־27/11 חשבתי (בטעות) שזו החשבונית הבאה, למרות שלא הייתה. הכול היה בסדר עם החיוב, זה פשוט נראה מוזר.
היי, הגדרתי את אפליקציית ה‑SIP של Acrobits באייפון 6+ שלי. השיחות הנכנסות עובדות מצוין, אבל אני מקבל/ת “שגיאה” בכל ניסיון לבצע שיחה יוצאת. האם יש לך המלצה כיצד לפתור את הבעיה?