שליחת SMS יוצאים - תוצאות בדיקה
Betamax:
שליחת SMS כמעט שלא עובדת בכלל עבור המספרים הבינלאומיים והאמריקאיים שבדקתי. יש לי טלפונים סלולריים רגילים עם כרטיסי SIM ולא הצלחתי לקבל הודעות SMS שנשלחו לא מהאתר של Betamax ולא מהאפליקציה הסלולרית שלהם. פעם זה עבד, אבל נראה לי שהם כבר לא מפתחים את זה, זה רק במצב תחזוקה. גם השליחה דרך URL לא עבדה בכלל.
ההצלחה היחידה שהייתה לי היא שליחת SMS למספר VOIP בקנדה. זה התקבל, אבל נחשו מה – זה התקבל כשיחה והטקסט הוקרא לי באמצעות Text to speech (המרה מטקסט לדיבור). אז ההשערה שלי היא שזו הייתה פונקציה שהייתה להם: אם SMS נשלח לקו נייח, הוא היה מומר ומוקרא בקול.
אז בסך הכול, Betamax היא כישלון מוחלט כיום בכל מה שקשור ל‑SMS. פעם זה עבד, פעם אחת.
(אגב, אותו דבר אצל Dingtone – גם הם משתמשים ב‑Text to speech לקו נייח בשפה הנכונה, כך שאם זה מספר גרמני, מנוע ה‑Text to speech יהפוך את ה‑SMS לדיבור כששולחים לקו נייח גרמני. זה מעניין, אבל זה הדבר היחיד המעניין ב‑Dingtone, עוד עליהם בהמשך.)
תעריפי השיחות של Betamax בלתי ניתנים להשוואה, הם אפילו נמוכים יותר מתעריפי Flynumber, באזורים מסוימים הם זולים בטירוף גם לנייד, ובנוסף יש להם שיחות חינם לקווים נייחים.
LocalPhone
שליחת SMS עובדת! זה באמת עובד בצורה אמינה, לפעמים עם עיכוב, אבל זה כן עובד!
הבעיה היא שברוב המקרים זיהוי המתקשר (Caller ID) עבור הודעות שנשלחות לא עובד. הצלחתי להציג Caller ID רק כששלחתי ממספר קנדי (מספר נייד) לאחד המספרים הבינלאומיים (מספר נייד), אחרת זה מציג מספרים אקראיים או טקסט כמו InfoSMS או Verify וכו’. חבל, כי הם כן מאפשרים להגדיר Caller ID. האפליקציה הסלולרית ב‑iOS וב‑Android לא מאפשרת לשלוח SMS, בשביל זה אני חייב להיכנס לאתר של LocalPhone. לא טוב.
Dingtone:
הם למעשה עובדים בהכול – שליחה וקבלה של הודעות טקסט עובדות עם המספר שלהם ומכסות את רוב המדינות בעולם, אבל הם יקרים: הם גובים 10 דולר לחודש עבור מספר טלפון, המחירים מוסתרים בתוך האפליקציה, ומה שמוצג באתר הוא קרדיטים בלי לציין את העלות בפועל. שיחה יכולה לעלות בערך 0.20 דולר; בשבילי זה פי 2 מהתעריפים של Flynumber או Sonetel, ושליחת SMS גם כן בערך 0.19 דולר. הם גם גובים על קבלת שיחה בערך 0.09 דולר וגם גובים על קבלת SMS בערך 0.16 דולר. הם גם גובים על תא קולי (Voicemail) דמי מנוי שנתיים של כ‑3.50 דולר. Dingtone זו גניבה. האפליקציה שלהם עדיין מציגה פרסומות, למרות שאתה לקוח משלם ומנוי למספר הטלפון שלהם; הם עדיין מצפים שתשלם מנוי נוסף בנוסף לזה כדי להסיר פרסומות. איזה דרך דפוקה לעשות עסקים. יש גם דמי חיבור לשיחה של 0.07 דולר.
Sonetel – שליחת SMS לא עובדת כרגע עבור שום מספר. Sonetel דומה ל‑Flynumber, חוץ מזה שהם מציעים את מערכת הטלפוניה ללא תשלום, אבל היא קצת מבלבלת להגדרה, ועדיין יש להם בעיות במסירה של הודעות קוליות, אבל יש להם גם תמלול (Transcription) כלול במערכת הטלפוניה שלהם (באנגלית).