שאלות על VoiceMail, קבלת SMS ורישום שיחות נכנסות

המספר שלי עדיין ממתין, קניתי אותו עכשיו אז אני עדיין לא יכול לראות מה אני יכול לעשות… אז יש לי כמה שאלות.

דואר קולי ולוג שיחות נכנסות:

1. כדי לקבל שיחה שנכנסת לדואר הקולי אני צריך להגדיר שירות VoIP צד שלישי. אני מבין את זה. אבל אם אין לי שירות VoIP מוגדר, האם יש דרך לקבל הודעות דואר קולי למייל + לראות את לוג השיחות הנכנסות (מי התקשר) ב‑Flynumber בלי להירשם לשירות ה‑PBX של Flynumber ב‑$14.95… נכון?

2. לא אכפת לי לטפל בשיחות, אני רק רוצה לקבל אותן לדואר קולי. אני מחפש שירות חינמי של דואר קולי למייל. עד עכשיו הסתכלתי על CallCentric ועל PBXes החינמי. PBXes לא מאפשרים להעלות הקלטה משל עצמי לברכת הפתיחה אלא אם אני משלם על תוכנית פרימיום (מאפשרים רק להקליט ברכה דרך שיחה למספר שלהם). מישהו מכיר שירות אחר שמאפשר פשוט לקבל שיחות לדואר קולי בחינם?

SMS

1. אם אני קונה את המספר, אני יכול לקבל את ה‑SMS למייל, נכון?

2. ברגע שאגדיר שירות VoIP צד שלישי, האם קבלת ה‑SMS למייל תושפע באיזושהי צורה? במילים אחרות, האם אמשיך לקבל את ה‑SMS למייל לפי ההגדרות ב‑Flynumber?

3. במקרה שעקיבת (forwarding) SMS כבר זמינה (אני לא בטוח), האם אני יכול להעביר את ההודעות שמתקבלות ממספר בינלאומי שנרכש כאן ב‑Flynumber למספר נייד קנדי?

תודה.

היי @itoldusoandso, תודה על הפוסט.

תודה על ההזמנה, אנחנו מעריכים את העסק שלך כאן. המספר שהזמנת דורש כתובת בעיר הזו כדי שנוכל לרשום אותו על שמה. החשבון שלך עודכן עם פנייה (אמור היה להישלח גם מייל התראה).

כן, אתה יכול. ספק חינמי שיש לו גם לוגים וגם תא קולי הוא sip2sip.info

אם תצטרך עזרה בהגדרה, נוכל לעזור מכאן.

sip2sip אמור לעבוד, ישנם ספקי SIP חינמיים נוספים, חיפוש מהיר בגוגל ייתן לך אפשרויות.

נכון, למספרים בצ’כיה יש יכולת קבלת SMS נכנס, המועבר למייל שלך.

לא, פונקציית ה‑SMS נפרדת לחלוטין. גם אין על כך חיוב.

כרגע זה רק “forward to email” – שליחת SMS יוצא באופן כללי היא משהו שהיינו רוצים ליישם בעתיד הקרוב.

בשמחה, ואנחנו זמינים אם תצטרך משהו (וגם ממתינים ממך לפרטי הרישום).

שירות נחמד ה־sip2sip הזה. ממשק נקי וקל להבנה. לא כמו הג’ונגל שקיבל את פניי כשנרשמתי לראשונה ל־Pbxes או Twilio.

וכן, נראה של־sip2sip יש הכול: אימייל על שיחות שלא נענו ושליחת הודעות קוליות לאימייל.
זה לא יכול להיות אמיתי, חשבתי לעצמי, טוב מדי כדי להיות אמיתי. אז אני מקווה שזה יעבוד כמו שצריך. זה כל מה שאני צריך. :grinning:

אבל כשמסתכלים על תעריפי השיחות היוצאות שלהם, הם די גבוהים; שיחות לניידים עולות פי 3 ממה שעולה עם Voipcheap/VoipBuster ואפילו עם השירות של LocalPhone.

בדיוק כך חשבנו גם אנחנו, והם גם קיימים כבר יותר מעשור.

מבין, תצטרך לקחת את זה בחשבון אבל גם לזכור שמספר הזיהוי של המתקשר היוצא יהיה בשליטתם – אולי תוכל ליצור איתם קשר ישירות בעניין הזה.

מעריך את המשוב שלך כאן. :folded_hands:

מעולה.
האם אתם יכולים להפעיל את המספר או שזה ייקח זמן? הגשתי את השני לפני כמה ימים, בבקשה בדקו. פתחתי טיקט שם ואני מחכה לתשובה… לא רוצה לציין כאן את שם המשתמש שלי מטעמי פרטיות, אז תצטרכו לאתר אותי שם.

אני יכול להשתמש ב‑Flynumber גם לשיחות יוצאות :heart_eyes:. מה אתה חושב?

אני קצת מודאג שאבזבז הרבה זמן על הגדרה של Bria, ‏Acrobits, ‏Zoiper, ‏Mizudroid וכו’, כי בזמנו השקעה לא מעט זמן בזה לפני כ‑10–20 שנה בערך, כשהתחלתי להשתמש ב‑VOIP בפעם הראשונה בגלל שהתעריפים הבינלאומיים הרגילים היו כל כך גבוהים. באותה תקופה זה לא היה פשוט בכלל – האפליקציה הייתה מרוקנת את הסוללה בטירוף, מפספסת שיחות, נכנסת למצב שינה, והיו אינסוף אפשרויות הגדרה. וזה יכול להיות די מבלבל להגדיר עם אינסוף אפשרויות, אבל אני בטוח שהדברים השתפרו מאז, ואתה נראה כמו צוות עוזר ובקיא לפי מה שאני קורא בפורום.

ל‑Betamax ול‑Localphone יש אפליקציות מוגדרות מראש, אבל נראה שמספר הזיהוי (Caller ID) לא עובד טוב (עדיין, ואף פעם לא עבד). Betamax לא עקביים עם Caller ID ונראה שזה עובד רק מהאפליקציה הסלולרית שלהם. Localphone לא מאפשרים מצב של “תביא‑את‑המספר‑שלך”, עבור Caller ID יוצא חייבים לרכוש מהם DID.

אבל עדיין אצטרך או Betamax (VoipCheap, ‏VoipBuster וכו’) או LocalPhone בגלל שירות ה‑SMS היוצא שלהם. אתם לא מציעים את זה כרגע.

נראה ש‑LocalPhone מאפשרים שליחת SMS ולקבל תשובה על המספר, ואולי לרשום את Flynumber כמספר לתשובה??

נראה שגם Betamax מציעים את זה אבל לא בטוח עד כמה זה אמין:

לכל שירותי Betamax יש אותם מחירי SMS חוץ מאחד, VoipJumper הוא הזול ביותר, זה תמיד היה המצב וגם היו לו התעריפים הנמוכים ביותר מכל שירותי Betamax לכמה אזורים, במיוחד ליעדים באירופה.

מעניין יהיה לדעת איך Betamax יתייחסו ל‑Flynumber. האם הוא ייחשב כמספר אירופאי (EU)? או שהשיחה עדיין תיחשב כשיחה מחוץ לאיחוד האירופי?

הסיבה שאני שואל היא של‑Betamax יש 2 תעריפים, ולחלק ממדינות האיחוד האירופי ההבדל משמעותי!! זה או 10 סנט לשיחה או כמעט שיחה בחינם, כמו במקרה הזה:

אז אני תוהה אם Flynumber יהיה אוטומטית Caller ID ממדינת חברה באיחוד האירופי…

ל‑Betamax יש גם פיצ’ר נחמד מאוד – אפשרות לבצע שיחות באמצעות HTML URL, שאני מוצא מאוד שימושי ומעניין. אז בעצם אני יכול ליצור קישור ב‑Airtable ולשלוח הודעת טקסט. זה כל כך מגניב. אם זה יעבוד, זה יאפשר לי לדלג על כל הבלגן של Twilio או Zapier.

ממשיך את הפוסט הקודם שלי. הייתי מוגבל ל־URL אחד בפוסט שלי.

אפשר לשלוח הודעות טקסט דרך הלקוח שלנו, האתר או באמצעות קישור HTML. ניתן גם לתזמן את הודעות הטקסט שלך או לשלוח SMS למספר נמענים.

דבר אחד שכדאי לקחת בחשבון בעת שליחת SMS הוא התווים שאינם GSM-7. האם הם מפצלים את ההודעות של 70 תווים עם תווים שאינם GSM-7 לשתי הודעות? זה יכול להיות יקר יותר למדי. הרבה אפליקציות טקסטינג רגילות בטלפון מאפשרות להחליף תווים שאינם GSM-7 בתווים לטיניים סטנדרטיים.

בואו נראה.

אני בודק מה עובד בשבילי. אבל בוודאות אני צריך את Flynumber לפחות כמינימום לקבלת SMS נכנסים. זה מדהים ש-Flynumber מציעים את זה. לא יכול לחכות להתחיל להשתמש בזה.

SMS:

אפשרות 1:
אפליקציית מובייל/אתר/URL של Betamax (VoipJumper) >… (זיהוי שיחה Flynumber) >… נמען (יראה את ה-Flynumber) > … הנמען יענה ל-Flynumber שלי >… אקבל את הודעת הטקסט באימייל

אפשרות 2:
נראה שאותו דבר אפשרי עם LocalPhone (אבל התעריפים קצת גבוהים יותר עבור SMS)

שיחה:

אפשרות 1:
Flynumber (באפליקציית Voip) >… (זיהוי שיחה Flynumber) >… נמען (יראה את Flynumber) >… הנמען יתקשר חזרה ל-Flynumber שלי >… או שישאיר הודעה (אקבל באימייל) ב-sip2sip.info או שאקבל את השיחה באפליקציית Voip

אפשרות 2:
אפליקציית מובייל של Betamax / אפליקציית VOIP מובייל >… (זיהוי שיחה Flynumber, נראה שעובד רק עם אפליקציית המובייל של Betamax) >… הנמען יתקשר חזרה ל-Flynumber שלי >… או שישאיר הודעה (אקבל באימייל) ב-sip2sip.info או שאקבל את השיחה באפליקציית Voip

הבעיה עם Betamax היא תכונת זיהוי השיחה, שנראה שאינה עובדת באופן אמין.

LocalPhone אינה אפשרות טובה לביצוע שיחות, התעריפים שלהם לא הרבה יותר גבוהים, אבל הם לא מאפשרים להשתמש ב-Flynumber כזיהוי שיחה, חייב להיות ה-DID שלהם. לכן זו לא אופציה לשיחות.

מתנצל על העיכוב, המספר הוקצה, והוא אמור להיות פעיל ממש בקרוב.

לשם כך תצטרך להשתמש במערכת הטלפוניה שלנו – אני יכול להגדיר לך אותה לחודש ניסיון בחינם כדי שתבדוק אם זה מתאים לך.

הימים הטובים ההם, אנחנו זוכרים אותם היטב. הדברים השתנו משמעותית, ואני חושב שתופתע לטובה. יש כיום הרבה כלים ל"הגנה" על תעבורת ה‑VOIP, והכול נעשה אמין יותר באופן כללי – הקוד, הכלים וכו’.

למרבה הצער זה נכון, אבל זה משהו שאנחנו שואפים לשנות במהירות.

מאוד מעניין, והם היו לפני זמנם. לגרום למערכת שלנו לעבוד טוב עם שירותים כמו zaiper ו‑make.com גם נמצא במפת הדרכים שלנו.

מעניין, תודה על כך.

כאן כדאי לך לקבל הבהרה מספק ה‑betamax. לאורך השנים מצאתי שהם מגיבים ומסתגלים לצרכים של המשתמשים. הייתי יוצר קשר למשל עם voipdiscount ומבקש הבהרה לגבי ה‑Caller ID וגם לגבי התעריפים בתוך האיחוד האירופי. אנחנו, למשל, היינו מתייחסים לשיחה שלך למספר בספרד כשיחה מ‑EU ל‑EU.

עוד מידע כאן

בוא נפעיל את ה‑FlyNumber שלך, אני מניח שזה יקל על ההגדרה של הכול.

רק להתייחס לנקודה הזו – אפליקציה כמו Groundwire עובדת מצוין בלי לרוקן את הסוללה. אני מדבר מתוך יותר מ‑10 שנות ניסיון אישי עם האפליקציה. זו רכישה חד‑פעמית, אבל שווה את זה.

שליחת SMS יוצאים - תוצאות בדיקה

Betamax:

שליחת SMS כמעט שלא עובדת בכלל עבור המספרים הבינלאומיים והאמריקאיים שבדקתי. יש לי טלפונים סלולריים רגילים עם כרטיסי SIM ולא הצלחתי לקבל הודעות SMS שנשלחו לא מהאתר של Betamax ולא מהאפליקציה הסלולרית שלהם. פעם זה עבד, אבל נראה לי שהם כבר לא מפתחים את זה, זה רק במצב תחזוקה. גם השליחה דרך URL לא עבדה בכלל.

ההצלחה היחידה שהייתה לי היא שליחת SMS למספר VOIP בקנדה. זה התקבל, אבל נחשו מה – זה התקבל כשיחה והטקסט הוקרא לי באמצעות Text to speech (המרה מטקסט לדיבור). אז ההשערה שלי היא שזו הייתה פונקציה שהייתה להם: אם SMS נשלח לקו נייח, הוא היה מומר ומוקרא בקול.

אז בסך הכול, Betamax היא כישלון מוחלט כיום בכל מה שקשור ל‑SMS. פעם זה עבד, פעם אחת.

(אגב, אותו דבר אצל Dingtone – גם הם משתמשים ב‑Text to speech לקו נייח בשפה הנכונה, כך שאם זה מספר גרמני, מנוע ה‑Text to speech יהפוך את ה‑SMS לדיבור כששולחים לקו נייח גרמני. זה מעניין, אבל זה הדבר היחיד המעניין ב‑Dingtone, עוד עליהם בהמשך.)

תעריפי השיחות של Betamax בלתי ניתנים להשוואה, הם אפילו נמוכים יותר מתעריפי Flynumber, באזורים מסוימים הם זולים בטירוף גם לנייד, ובנוסף יש להם שיחות חינם לקווים נייחים.

LocalPhone

שליחת SMS עובדת! זה באמת עובד בצורה אמינה, לפעמים עם עיכוב, אבל זה כן עובד!
הבעיה היא שברוב המקרים זיהוי המתקשר (Caller ID) עבור הודעות שנשלחות לא עובד. הצלחתי להציג Caller ID רק כששלחתי ממספר קנדי (מספר נייד) לאחד המספרים הבינלאומיים (מספר נייד), אחרת זה מציג מספרים אקראיים או טקסט כמו InfoSMS או Verify וכו’. חבל, כי הם כן מאפשרים להגדיר Caller ID. האפליקציה הסלולרית ב‑iOS וב‑Android לא מאפשרת לשלוח SMS, בשביל זה אני חייב להיכנס לאתר של LocalPhone. לא טוב.

Dingtone:

הם למעשה עובדים בהכול – שליחה וקבלה של הודעות טקסט עובדות עם המספר שלהם ומכסות את רוב המדינות בעולם, אבל הם יקרים: הם גובים 10 דולר לחודש עבור מספר טלפון, המחירים מוסתרים בתוך האפליקציה, ומה שמוצג באתר הוא קרדיטים בלי לציין את העלות בפועל. שיחה יכולה לעלות בערך 0.20 דולר; בשבילי זה פי 2 מהתעריפים של Flynumber או Sonetel, ושליחת SMS גם כן בערך 0.19 דולר. הם גם גובים על קבלת שיחה בערך 0.09 דולר וגם גובים על קבלת SMS בערך 0.16 דולר. הם גם גובים על תא קולי (Voicemail) דמי מנוי שנתיים של כ‑3.50 דולר. Dingtone זו גניבה. האפליקציה שלהם עדיין מציגה פרסומות, למרות שאתה לקוח משלם ומנוי למספר הטלפון שלהם; הם עדיין מצפים שתשלם מנוי נוסף בנוסף לזה כדי להסיר פרסומות. איזה דרך דפוקה לעשות עסקים. יש גם דמי חיבור לשיחה של 0.07 דולר.

Sonetel – שליחת SMS לא עובדת כרגע עבור שום מספר. Sonetel דומה ל‑Flynumber, חוץ מזה שהם מציעים את מערכת הטלפוניה ללא תשלום, אבל היא קצת מבלבלת להגדרה, ועדיין יש להם בעיות במסירה של הודעות קוליות, אבל יש להם גם תמלול (Transcription) כלול במערכת הטלפוניה שלהם (באנגלית).

שליחת SMS נכנסים - תוצאות בדיקה

Sonetel מציעים SMS נכנסים… הממ, לא ידעתי. האתר שלהם מבלבל. אז יצא שהגעתי ל‑Flynumber והסתובבתי במעגלים כדי לגלות את זה. הם ברורים כמו בוץ.

אבל קבלה לא עובדת. ה‑SMS לא מתקבל באימייל. לא משנה מאיזה מספר נשלח ה‑SMS.

ניסיתי עכשיו עם Flynumber ויש לי את אותה הבעיה. גם כאן ה‑SMS לא מתקבל. ניסיתי לשלוח מטלפונים פיזיים שונים עם מספר אמריקאי וגם מכרטיס SIM רגיל של טלפון סלולרי בינלאומי, ובשני המקרים ה‑SMS לא מתקבל באימייל.

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏Sonetel SMS עובד עכשיו, אפשר לקבל SMS בדוא״ל, אז אני מתלבט עכשיו. הייתי מעדיף להשתמש ב‑Flynumber אם הוא מאפשר לי להשתמש ב‑Caller ID בשיחה היוצאת, כי Sonetel לא כולל את זה בחבילה הבסיסית שלהם. צריך לקבל החלטה על זה כמה שיותר מהר כי צריך לפרסם את מספר הטלפון, ואני לא יכול לבזבז זמן על להחליף אותו שוב אחר כך.

עדיין אין תגובה מכם, SMS לא התקבל. ניסיתי לשלוח SMS מהרבה קווים שונים וכרטיסי SIM של טלפונים, שום דבר לא עובד.

תא קולי/שיחות לא עובדים גם כן, זה התחבר בשבילי אבל אני יודע שזה רק עניין של הגדרת sip2sip.

אבל ה‑SMS הנכנס לדוא״ל מטופל ב‑Flynumber, הניחוש שלי הוא שזה לא עובד למספרים בינלאומיים.

מתנצלים על העיכוב בעניין זה, נראה כי השותפים שלנו במדינה שבה הזמנת מספר (אנחנו מניחים) בטעות ביקשו מסמכים הקשורים לכתובת.

למרבה הצער, יום ראשון אינו היום הטוב ביותר לקבל מהם תגובה, אך אנחנו מבקשים הבהרה נוספת.

זה באמצעות שיטת ה-URL, נכון? אני חושב שהטכנולוגיה הישנה אולי לא עובדת כפי שהובטח אם היא לא מעודכנת על ידי betamax.

מעניין, ותודה על המשוב. אני מניח שיש לזה הרבה קשר למפעילים ולמדינות המעורבות. מספר אמריקאי ששולח הודעה למספר אמריקאי, למשל, אמור להיות פשוט.

גם על המשוב הזה אנו מודים, קריאה מעניינת מאוד.

המודל שלהם שונה משלנו, אך יש בינינו נקודות דמיון. חברה לא רעה, אבל לא בטוח שהם יתאימו למשתמש המתקדם יותר.

המספר עדיין לא פעיל, אבל אני מקווה שנוכל לסיים זאת בפחות מ-24 שעות. בדרך כלל זה לוקח 24 שעות או פחות, אבל נתקלנו במכשול כאן, ואז הגיע יום ראשון. מתנצלים על כך ונדאג להוסיף זיכוי של חודש חינם לחשבון כפיצוי על אי הנוחות.

אין בעיה, אני מבין שהם רוצים אישור כתובת. אין לי ממש הוכחת כתובת כי אני לא גר שם פיזית בכל מקרה, יש לי רק חשבון טלפון סלולרי עם הכתובת המקומית והתעודה המזהה שלי עם כתובת. אז אם הם רוצים משהו מעבר לזה, אין לי.

Sonetel מבקשים רק את הכתובת הנוכחית שלי (שונה ממדינת ה‑DID) ואת מספר רישיון הנהיגה כדי לקבל את ה‑DID.

כדי שה‑Caller ID שיוצג בשיחה יוצאת יעבוד, שם אני צריך לספק הוכחת כתובת פלוס צילום תעודה מזהה ל‑Sonetel.

אז אני מניח שבשיחה יוצאת יוצג ה‑Caller ID? האם זו הסיבה שהם מבקשים את התיעוד הנוסף?

אני עדיין רוצה להשתמש ב‑Flynumber, אם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה, אבל אני חייב להשתמש ב‑Sonetel לחודש הזה כי הייתי חייב להתחיל לעבוד היום על מה שאני צריך.

Sonetel מספקים גרסה מוגבלת של מערכת הטלפון עם התוכנית ה"בחינם" שלהם, שאני אוהב כי זה ללא כאב ראש בהגדרה.

נראה לי הגיוני שגם אתם תשקלו לספק גרסה בסיסית ופשוטה של מערכת הטלפון שלכם יחד עם המנוי למספר, כי זה היה מונע מכם הצורך לענות על הרבה שאלות בסיסיות כאן בפורום התמיכה מאנשים שלא יודעים את זה או את ההוא כשזה מגיע להגדרה עם ספקים חינמיים צד שלישי.

מה שפחות מוצא חן בעיניי אצל Sonetel זה שתעריפי השיחות היוצאות שלהם למספרים סלולריים משתנים בטווח רחב… שיחה למספר סלולרי יכולה לעלות 8 סנט אבל גם 42 סנט דולר. זה טווח עצום. איך אני אמור לדעת אם יחייבו אותי לפי זה או לפי זה כשאני מתקשר למדינה אחרת. לכן אני אוהב את העובדה של‑Flynumber יש תעריף אחיד אחד לכל השיחות למספרים סלולריים במדינה שאני מתקשר אליה. זה נותן לי ביטחון שאני לא אסיים עם חשבון גדול.

האם אתה מכיר שירות נוסף המספק הודעות SMS יוצאות בינלאומיות?

זה עלול להיות בעייתי כי הם מבקשים הוכחת כתובת במדינה שבה אתה רוצה את המספר. שלחתי הודעה פרטית.

ממש מעריך שוב את כל המשוב @itoldusoandso

זה יותר קשור להפעלה של המספר באופן כללי, איך תשתמש בו לא באמת משנה (במובן הטכני של הדברים)

אולי Twilio, כפי שרמזת קודם, אבל לא בטוח שזה מתאים עבורך. נקווה שנצליח להרים את ה־SMS היוצא שלנו בקרוב.

הייתי צריך לבקש מהתמיכה להפעיל SMS עבור המספר שלי — ברגע שהם עשו זאת, הודעות התחילו להופיע ביומן השיחות. שמתי לב שגם שיחות שלא נענו מופיעות שם.

מצטערים לשמוע, @Meguanz. עם זאת, אנחנו לא מפעילים או משביתים SMS כברירת מחדל. ייתכן שהאימייל (ה‑SMSים מועברים אליך כרגע דרך אימייל) הגיע באיחור, או מהשרתים שלנו או מהשרתים שלך. נצטרך עוד פרטים כדי לבדוק את העניין.

האם יש שגיאות שאתה רואה ברשומות השיחות ה״שלא נענו״ האלה? ייתכן שמדובר בבעיה של הגדרה/אישור.

תודה, ואנחנו זמינים אם תצטרך משהו.

הייתה לי הגדרה דומה, ושמתי לב שהפניית המספר שלי ישירות דרך ספק ה־SIP trunk נתנה לי טיפול טוב יותר ביומני שיחות נכנסות ובדואר קולי. הלוג של FlyNumber לפעמים מדלג על נתונים אם השיחה עוברת קודם דרך כמה אפליקציות, אבל כשזה הלך ישירות מספק ה־SIP trunk ‏[telxi] אל המכשיר או התוכנת טלפון (softphone) שלי, הכול נשאר נקי יותר וקל יותר למעקב. זה גם עזר להפחית ניתוקים אקראיים של שיחות.

תודה על ההבהרה!

זה הגיוני שהמסמכים מתייחסים להפעלת המספר ולא ל־Call ID עצמו. כנראה פשוט התבלבלתי כי הנחתי שזה קשור לשיחות יוצאות.

אני עדיין אוהב את הרעיון של שימוש ב־FlyNumber בגלל התעריפים הקבועים שלהם—זה מרגיע לא לדאוג מחיובים גבוהים בלתי צפויים. אני אעלה את המספר של Sonetel לפעולה בינתיים, אבל אני בהחלט מעוניין לעבור ל־FlyNumber ברגע שהכול יוגדר ואוכל לספק להם את מה שהם צריכים.

בנוסף, אפשרות לייט/ללא תוספות נשמעת מושלם—זה היה מקל מאוד על אנשים שרק רוצים מספר בלי להתמודד עם שאלות הגדרה נוספות.