Sveiki. Turiu problemų skambindamas į JAV numerius naudodamas savo JAV FlyNumber. Kaskart, kai bandau skambinti su JAV kodu (+1), pasirodo klaida „Problem (796)“.
Tai nutinka tik tada, kai skambinu į JAV ir Kanados numerius (+1), tačiau kai bandau kitas zonas, pavyzdžiui, JK (+44) ir Australiją (+61), išeinantys skambučiai veikia puikiai.
Taigi noriu sužinoti, ar yra būdas, kaip galėčiau skambinti į JAV numerius. Rinkimas 001-xxxx sukelia tą pačią problemą, o 1xxxx tiesiog skambina mano gyvenamojoje šalyje.
Sveiki, @happysoda,
Nenaudokite + simbolio skambinant.
Naudokite E.164 formatą be jokių prefiksų (be 011, 00 ar + simbolio):
- JAV/Kanados numeriams: šalies kodas (1) + miesto kodas + numeris. Pavyzdys: 19176282411
- JK numeriams: šalies kodas (44) + numeris. Pavyzdys: 442036031157
Ar galite tai plačiau paaiškinti?
Supratau. Dar kartą surinkau numerį be šalies kodo ir, panašu, dabar matau, kad telefonas skamba. Nežinojau, kad tai taip paprasta. Surinkau 1123456789 vietoj +1123456789 arba 001123456789.
Ar galite tai paaiškinti plačiau?
Pasirodo, rinkau neteisingą numerį, ir kai taip nutinka, mano šalyje paleidžiamas automatinis pranešimas „Surinktas telefono numeris yra neteisingas.“
Mano vienintelis rūpestis yra tas, kodėl telefonas skamba, bet niekas neatsiliepia. Pavyzdžiui, kai bandau MCI Call Connection Test (+1 800 444 4444), telefonas tik skamba, o automatinė sistema nepriima mano skambučio. Tas pats nutinka, kai skambinu kitais nemokamais numeriais ir klientų aptarnavimo linijomis, pavyzdžiui, „Apple“ ir „Amazon“.
Prašome rinkti numerį be + …
iš mūsų DUK
Kokį rinkimo formatą turėčiau naudoti išeinantiems skambučiams?
Naudokite E.164 formatą be jokių priešdėlių (be 011, 00 ar + simbolio):
- JAV/Kanados numeriams: šalies kodas (1) + srities kodas + numeris Pavyzdys: 19176282411
- JK numeriams: šalies kodas (44) + numeris Pavyzdys: 442036031157
Ką tik išbandžiau skambutį aukščiau nurodytu numeriu naudodamas telefono sistemos programėlę ir jis prisijungė.
Tikrai? Tuomet, spėju, problema gali būti „MobileVoip“ programėlėje arba „CheapVoipCom“, nes telefonas tiesiog skamba be galo ir visiškai nepriima skambučio. Taip nutinka, kai renku 18004444444 ir laikau(si) E.164 standarto.
Vėliau atnaujinsiu informaciją, kai išbandysiu su tikrais JAV numeriais, o ne su nemokamais numeriais ar automatiniais pranešimais.
O, supratau. Maniau, kad naudojatės mūsų telefono sistema. Tokiu atveju turėtumėte pasitikrinti su „MobileVoip“ ir (arba) „CheapVoIP“, nes, panašu, būtent jie tvarko jūsų išeinančius skambučius.
Praneškite mums, jei kils kokių nors nesklandumų.
Atnaujinimas: Gavau atsakymą iš VoipCheap palaikymo, ir štai ką jie pasakė:
Dėl JAV/Kanados reglamentų vietinis srautas negali būti nukreipiamas per tarptautinius vartus.
Bandymas siųsti tokį srautą laikomas netinkamu mūsų paslaugų naudojimu ir gali lemti paslaugos sustabdymą arba prieigos praradimą.
Tai reiškia, kad skambučiai, kurių numerio rodymo (caller ID) šaltinis yra JAV ar Kanados numeris, negali būti sujungti su JAV ar Kanados telefono numeriais naudojant mūsų paslaugas, nors tarptautiniai skambučiai vis dar gali veikti.
Nors mes nekontroliuojame šių reglamentų, privalome jų laikytis.
Trumpai tariant, man neleidžiama skambinti į JAV telefono numerius naudojant VoipCheap ir MobileVoip.
Nors tai paaiškina, kodėl JAV kodų numeriai neveikia, tampa aišku, kad MobileVoip/CheapVoip nėra tinkamas sprendimas man.
Viskas, ko ieškau, – tai būdas įsigyti JAV numerį būnant už šalies ribų, kuris leistų man priimti ir skambinti į JAV už prieinamą kainą.
Ačiū už atsiliepimą.
Su mumis galėsite skambinti į išorę iš bet kur, naudodami bet kokį įrenginį ar programinę įrangą, todėl dėl to galite būti ramūs.
Supratau. Tuo tarpu tiesiog ieškosiu kitų paslaugų, kurios leistų man skambinti naudojant Flynumber numerį. Blogiausiu atveju galbūt išbandysiu jūsų Phone System sprendimą.
Beje, į savo išankstinio apmokėjimo paskyrą pridėjau 2,95 $, todėl įdomu, kodėl ji vis dar yra laukiančios būsenos.
Tai buvo sutvarkyta.