‏PBX לא נפתח

היי, אני משתמש ב-Flynumber כבר שנים רבות. אפילו במהלך שלוש שנות הקורונה לא הפסקתי את השירות והמשכתי לשלם באופן סדיר. היתרה כרגע היא 36 דולר ארה״ב.
עכשיו, כשאני רוצה להשתמש בו, הוא לא עובד לא משנה מה אני עושה, כולל:
שינוי הרשאות ב-URL
שימוש בדפדפנים שונים
מחיקת היסטוריה וקובצי Cookie
שימוש בשני מחשבים ניידים שונים

אני זקוק לזה בדחיפות כעת משום שאני נוסע בקרוב.
אני משתמש ב-Windows 10 במחשב הנייד.
אנא תייעצו בדחיפות!!
בברכה,
ישראל

היי @kimmron

אנחנו באמת מעריכים את העסק שלך כאן, וכסימן לכך, החשבון שלך (יחד עם חשבונות ותיקים אחרים) קיבל מעמד “grandfathered” ויהיה חינמי לכל החיים

כן, מערכת ה-PBX הישנה יוצאת משימוש והיא בעצם לא תעבוד באף דפדפן (Flash מושבת בכל מקום)

…אבל אתה באמת תאהב את המערכת החדשה – היא עובדת על כל המכשירים והדפדפנים (גם בנייד)

היינו צריכים להפעיל אותה ידנית בחשבון שלך – שלחנו לך הודעה קצרה בחשבון ה-FlyNumber.

תודה על התגובה המהירה שלך. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי שום הערה ממך. באיזו קטגוריה בחשבון שלי עליי לחפש הערה?
תודה

זה היה בכרטיסים בחשבון שלך (המערכת הייתה אמורה גם לשלוח לך את הכרטיס במייל).

אשלח אותו שוב דרך מערכת ההודעות הפרטיות בפורום.

תודה, ואני זמין אם תצטרך משהו.

אנחנו מנסים ליצור איתכם קשר כבר שבועות, אבל אתם לא עונים למיילים או לשיחות שלנו. האם אתם עדיין פעילים או בפשיטת רגל?

1/ אין לנו גישה ל‑PBX בגלל Flash, ובכל זאת הקישור עדיין מופיע בלוח הבקרה ואף פעם לא שלחתם שום מידע שמסביר איך להמשיך ולגשת להגדרות שלנו. למה זה כך? איך אתם יכולים להציע שירות לקוחות נורא כזה?

2/ אנחנו גם לקוחות כבר שנים ואף פעם לא הצעתם לנו שירות חינמי.

3/ המספר שלנו כבר לא מנותב לפי ההגדרות, ולכן יש לנו סיבה לחשוב שהמערכת נפרצה, ואנחנו צריכים גישה דחופה.

4/ אנחנו בוחנים אפשרויות אחרות להחליף את FlyNumber כי הלקוחות שלנו לא יכולים להתקשר אלינו כרגע.
אם לא תפתרו את הבעיה, אנחנו עוזבים.

שם משתמש: legendvoip

אנחנו בהחלט פעילים ואף צומחים. לאיזה מספר טלפון התקשרת?

… אני כן רואה שנפתח טיקט היום (ענינו כמה שעות לאחר מכן)

אנחנו צריכים להפעיל זאת ידנית כי החשבון שלך “סבא” (grandfathered) למערכת ה־phone system החדשה (חינם לכל החיים).

יש לך את ה־phone system בחינם לכל החיים על החשבון שלך =)

היינו צריכים מספר פעיל בחשבון כדי להפעיל את ה־PBX, הייתה בעיית חיוב שכעת תוקנה.

לא נפרצתם והחזרנו את המספר הישן לחשבון שלך.

שלחנו לך הוראות כיצד להגדיר את ה־PBX, אם אתה צריך עזרה פשוט תיידע אותנו.

אתה גם יכול להסתכל בפוסט הזה

תודה, ואנחנו זמינים אם תצטרך משהו בכלל.