העבר את ה-Flynumber למספר נייד שאינו מקומי

היי,
הייתי רוצה לדעת אם התעריפים המופיעים באתר עבור ניתוב לשיחת נייד הם עבור כל טלפון נייד, בלי קשר אם הטלפון הנייד הוא מקומי או לא.
רק כדי להבהיר: יש לי טלפון נייד מהמדינה שלי, מדינה A, ועכשיו אני נמצא במדינה B.
יש לי Flynumber במדינה A שמנותב לטלפון הנייד שלי (ששייך למדינה A) שנמצא עכשיו במדינה B.

האם התעריפים עבור השיחות הנכנסות יהיו כפי שמופיעים עבור מדינה B, למרות שלטלפון הנייד שלי אין מספר של מדינה B (מספר מקומי)?

תודה,
ישראל

היי

כדי להקל, נשתמש בתרחיש הבא:

A - ישראל
B - ארה״ב

אם אתה בארה״ב ויש לך את הטלפון הנייד הישראלי שלך, תקבל שיחות מה־FlyNumber שלך בתעריף של ‎0.07‎ לדקה (תעריף לטלפון נייד בישראל). אין לך שום קשר לתעריפים בארה״ב, משום שאתה מפנה את ה־FlyNumber לטלפון נייד ישראלי, וזה כל מה שמעניין אותנו.

לא משנה איפה הטלפון שלך נמצא או מי מתקשר ל־FlyNumber. אנחנו פשוט לוקחים את ה־FlyNumber הישראלי ומפנים את השיחות למספר טלפון רגיל לפי תעריף לדקה.

הדרך היחידה שבה תעריף לדקה משתנה היא אם אתה נכנס לחשבון ה־FlyNumber שלך ומשנה בפועל לאן להפנות את השיחות.

תגיד לי אם זה לא עזר להבהיר את הדברים.

התשובה ברורה!

עכשיו לסגור את כל שאר הפערים שיש לי:

1. אני רוצה להשתמש בכתובות ה‑SIP הפנימיות שלכם כדי לקבל שיחות נכנסות חינמיות ללא הגבלה.
    רשמתי את השלבים כדי להגיע למטרה הזו כפי שאני מבין אותם. האם תוכלו לבדוק זאת, לאשר ולענות על כמה שאלות?

שלב 1 – לפתוח חשבון Flynumber

שלב 2 – לקבל את חשבון ה‑SIP מ‑PBX / Virtual Phone System ב‑Flynumber על‑ידי התחברות אל PBX Grid וגרירה של מודול “Persons” אל הגריד, הזנת שם ולאחר מכן בחירה ב‑VOIP > Device.

שלב 3 – אני אקבל חלון שמציג את פרטי ההתחברות של חשבון ה‑SIP.
כאן יש לי כמה שאלות:

אני מניח ששם המשתמש, הסיסמה ופורט השרת יופיעו אוטומטית.

מה לגבי הפרמטרים האחרים: Caller ID name, Internal caller (מה זה?), Caller ID,
CLID auto match (מה זה?) האם אני צריך להזין את הפרמטרים האלה?

שלב 4 – להוריד לקוח SIP (Bria, Acrobits) לטלפון האנדרואיד שלי

שלב 5 – להזין את פרטי כתובת ה‑SIP בלקוח ה‑SIP

שלב 6 – לבצע הפניית שיחות של ה‑Flynumber – מה אני צריך להזין כאן?

תודה,
ישראל

כן, המידע נוצר אוטומטית

Caller ID name הוא רק שם פנימי, אפשר להזין כל דבר שרירותי

Auto CLI מיועד למקרה שיש לך כמה Flynumbers, למשל אם יש לך Flynumber בישראל וב־UK. אתה יכול לגרום לכך שחשבון SIP אחד יציג אחד משני ה־Caller ID בהתאם לאיזו מדינה אתה מתקשר

אתה מתקשר למספר ב־UK וה־UK Flynumber שלך מופיע כ־Caller ID. תתקשר לנייד ישראלי מאותו חשבון SIP וה־Israeli Flynumber יופיע כ־Caller ID אצל מי שמקבל את השיחה

מכאן זה די תלוי ב־SIP client או בטלפון ה־VOIP שלך. כל עוד המכשיר או התוכנה שלך רשומים כמו שצריך, לא תהיה לנו שום בעיה לבצע ולקבל שיחות

תיידע אותנו אם יש לך עוד שאלות בכלל

היי,
תודה. ממש התרשמתי מהמהירות.
עדיין יש לי עוד כמה הבהרות:

1. האם הנוהל שלב 1–שלב 6 במייל הקודם שלי היה נכון?

2. מהו ה־“internal caller parameter” בפרטי ה־SIP? האם הוא נוצר אוטומטית או מוזן על־ידי?

3. העברת ה־Flynumber ל־PBX SIP – האם זה מתבצע על־ידי הזנת פרטי ה־SIP ללקוח ה־SIP (Bria, Acrobits) באנדרואיד שלי?

4. יש המלצות: Bria, Acrobits, אחרים?

5. יש לי שני טלפונים ניידים. כשאני נוסע לחו"ל אחד נשאר בישראל ואת השני אני לוקח איתי. אני רוצה לעשות Follow Me לנייד שנשאר בישראל אל ה־Flynumber הישראלי שלי, שיפנה את השיחה לנייד השני שנמצא איתי בחו"ל. האם זה אפשרי?

תודה שוב,
ישראל

בטח

כן, זה היה נכון. ברגע שאתה מסיים ליצור התקן SIP חדש ב־PBX המידע הזה פעיל וזמין מיד.

זה אופציונלי, זה אם אתה רוצה להקצות לחשבון ה־SIP שלך שלוחה, כך שחשבונות SIP אחרים ברשת ה־PBX שלך יוכלו לחייג אליה או להעביר אליה שיחות.

כן, זה נכון.

אנחנו אוהבים את Acrobits, היא יכולה לקבל שיחות גם כשהיא לא רצה ברקע, חיסכון גדול בסוללה.

כן – הרבה משתמשים עושים בדיוק את זה, רק תוודא שאתה מגדיר העברת שיחות מהטלפון הסלולרי הישראלי שלך ל־Flynumber הישראלי שלך לפני שאתה יוצא. אחר כך תוכל לשלוח את השיחות לכל מקום שתרצה..

תודה. אני עדיין מעבד את המידע וחושב אם יהיו לי שאלות נוספות.

נשמע טוב, אם תחשוב על משהו אל תהסס לפרסם אותו כאן או ליצור נושא חדש

[United Kingdom]