Balso paštas, SMS gavimas, įeinančių skambučių žurnalas – klausimai

Mano numeris vis dar laukia aktyvavimo, ką tik jį nusipirkau, todėl dar nematau, ką galiu daryti… todėl turiu kelis klausimus.

Balso paštas ir įeinančių skambučių žurnalas:

1. Kad galėčiau priimti skambučius į balso paštą, turiu susikurti trečiosios šalies VOIP paslaugą. Tai suprantu. Bet jeigu neturiu susikūręs VOIP paslaugos, ar yra būdas gauti balso paštą į el. paštą + matyti įeinančių skambučių žurnalą (kas skambino) Flynumber sistemoje, neužsisakant Flynumber PBX paslaugos už 14,95 USD… Teisingai?

2. Man nerūpi skambučių valdymas, tiesiog noriu, kad jie būtų priimami į balso paštą. Ieškau nemokamos balso pašto į el. paštą paslaugos. Kol kas žiūrėjau CallCentric ir nemokamą PBXes. PBXes neleidžia įkelti savo įrašo pasveikinimui, nebent moku už premium planą (leidžia įrašyti pasveikinimą tik paskambinus jų numeriu). Ar kas nors žino kitą paslaugą, kuri tiesiog leistų nemokamai priimti skambučius į balso paštą?

SMS

1. Jei nusiperku numerį, ar galiu gauti SMS į el. paštą, teisingai?

2. Kai susikursiu trečiosios šalies VOIP, ar tai kaip nors paveiks mano SMS gavimą į el. paštą, kitaip tariant, ar ir toliau gausiu SMS į el. paštą pagal nustatymus Flynumber?

3. Jei SMS persiuntimas jau yra prieinamas (nesu tikras), ar galiu persiųsti žinutes, gautas iš tarptautinio numerio, čia Flynumber įsigyto, į Kanados mobiliojo ryšio numerį?

Ačiū.

1 patinka

Sveiki, @itoldusoandso, ačiū, kad parašėte.

Dėkojame už jūsų užsakymą, vertiname, kad naudojatės mūsų paslaugomis. Numeriui, kurį užsakėte, mums reikia adreso tame mieste, kad galėtume jį užregistruoti. Jūsų paskyroje buvo atnaujinta informacija su bilietu (taip pat turėjo būti išsiųstas el. laiško pranešimas).

Taip, galite. Nemokamas tiekėjas, kuris taip pat turi žurnalus ir balso paštą, yra sip2sip.info

Jei reikės pagalbos tai nustatant, galime padėti iš čia.

sip2sip turėtų tikti, yra ir kitų nemokamų SIP tiekėjų, greita paieška „Google“ pateiks jums pasirinkimų.

Teisingai, Čekijos Respublikos numeriai turi įeinančių SMS galimybę, kurie persiunčiami į jūsų el. paštą.

Ne, SMS funkcionalumas yra visiškai atskiras. Už tai taip pat nėra jokio mokesčio.

Šiuo metu yra tik „persiųsti į el. paštą“ – išsiunčiami SMS apskritai yra tai, ką norėtume įdiegti artimiausioje ateityje.

Mums malonu padėti, ir esame pasirengę, jei ko nors prireiktų (taip pat laukiame iš jūsų registracijos informacijos).

1 patinka

Puikus šios sip2sip paslaugos darbas. Švari sąsaja ir lengva suprasti. Skirtingai nei ta džiunglė, su kuria buvau pasitiktas pirmą kartą užsiregistravęs Pbxes ar Twilio.

Ir taip, atrodo, kad sip2sip turi viską: el. laiškus apie praleistus skambučius ir balso pašto siuntimą į el. paštą.
Galvoju, negali būti, per gerai, kad būtų tiesa. Tikiuosi, kad tai veiks gerai. Man to visiškai pakanka. :grinning:

Tačiau žiūrint į jų išvykstančių skambučių tarifus, jie gana dideli – skambinant į mobiliuosius kainuoja 3 kartus daugiau nei su Voipcheap/VoipBuster ir net su LocalPhone paslauga.

1 patinka

Būtent taip ir mąstėme, jie taip pat veikia jau gerokai daugiau nei dešimtmetį.

Suprantu, tai reikės įvertinti, bet taip pat turėkite omenyje, kad išeinančio skambintojo ID būtų valdomas jų – galbūt galite tiesiogiai su jais susisiekti šiuo klausimu.

Vertinu jūsų atsiliepimą čia. :folded_hands:

Puiku.
Ar galite aktyvuoti numerį, ar tam prireiks šiek tiek laiko? Kitą numerį pateikiau prieš kelias dienas, prašau patikrinti. Ten pateikiau užklausą (ticket) ir laukiu atsakymo… Nenoriu minėti savo naudotojo vardo čia dėl privatumo, tad turėsite jį surasti ten.

Aš galiu naudoti Flynumber ir išeinantiems skambučiams :heart_eyes:. Kaip manote?

Šiek tiek neramu, kad sugaišiu daug laiko nustatydamas Bria, Acrobits, Zoiper, Mizudroid ir pan., nes prieš kokius 10–20 metų, kai pirmą kartą pradėjau naudoti VOIP (nes standartiniai tarptautiniai tarifai buvo labai dideli), tam sugaišau nemažai laiko. Tuo metu tai nebuvo taip paprasta – programėlė beprotiškai eikvodavo bateriją, praleisdavo skambučius, užmigdavo ir turėdavo milijoną konfigūravimo parinkčių. Ir dabar nustatymai su milijonu parinkčių gali būti gana painūs, bet esu tikras, kad nuo to laiko viskas patobulėjo, o jūs, sprendžiant iš forumo, atrodote paslaugūs ir išmanantys darbuotojai.

Betamax ir Localphone turi iš anksto sukonfigūruotas programėles, bet skambintojo ID, atrodo, neveikia gerai (vis dar ir niekada neveikė). Betamax nėra nuoseklus su Caller ID ir, atrodo, veikia tik iš jų pačių mobiliosios programėlės. Localphone neleidžia „atsinešti savo numerio“ – išeinančiam Call-ID būtina pirkti jų DID.

Tačiau man vis tiek reikėtų arba Betamax (VoipCheap, VoipBuster ir kt.), arba LocalPhone dėl jų išeinančių SMS. Jūs to šiuo metu nesiūlote.

Atrodo, kad LocalPhone leidžia siųsti SMS ir gauti atsakymą į numerį ir galbūt užregistruoti Flynumber kaip atsakymo numerį??

Panašu, kad Betamax tai taip pat siūlo, bet nežinau, kiek tai patikima:

Visos Betamax paslaugos turi vienodas SMS kainas, išskyrus vieną – VoipJumper yra mažiausia, taip buvo visada ir jis taip pat turėjo mažiausius tarifus iš visų Betamax paslaugų kai kuriems regionams, ypač Europos kryptims.

Būtų įdomu sužinoti, kaip Betamax traktuos Flynumber. Ar jis laikomas ES numeriu? Ar vis tiek tai skambutis iš už ES ribų?

Klausiu todėl, kad Betamax turi 2 tarifus ir kai kurioms ES šalims skirtumas yra didelis!! Tai arba 10 centų už skambutį, arba beveik nemokamas skambutis, kaip šiame pavyzdyje:

Taigi įdomu, ar Flynumber automatiškai bus skambintojo ID iš ES valstybės narės…

Betamax turi ir labai puikią funkciją – galimybę skambinti per HTML URL, kas man atrodo tikrai naudinga ir įdomu. Iš esmės galiu sukurti nuorodą Airtable ir išsiųsti tekstinę žinutę. Tai taip kieta. Jei tai veikia, tai leidžia man praleisti visą Twilio ar Zapier „schemozzle“ (painų reikalą).

1 patinka

Tęsiu savo ankstesnį įrašą. Buvau apribotas iki 1 URL savo įraše.

Tekstines žinutes galite siųsti per mūsų klientą, svetainę arba naudodami HTML nuorodą. Taip pat galima suplanuoti tekstinių žinučių siuntimą arba išsiųsti SMS keliems gavėjams.

Vienas dalykas, į kurį reikia atsižvelgti siunčiant SMS, yra ne GSM-7 simboliai. Ar jie dalija 70 simbolių žinutes su ne GSM-7 simboliais į 2 žinutes? Tai gali būti gerokai brangiau. Daugelės įprastų telefono SMS programėlių leidžia pakeisti ne GSM-7 simbolius standartiniais lotyniškais simboliais.

Pažiūrėkime.

Aš testuoju, kas man tinka. Bet tikrai man reikia Flynumber bent jau minimaliai įeinančių SMS priėmimui. Nuostabu, kad Flynumber tai siūlo. Negaliu sulaukti, kada pradėsiu tuo naudotis.

SMS:

1 variantas:
Betamax (VoipJumper) mobilioji programėlė / svetainė / URL >… (Call ID Flynumber) >… Gavėjas (matys Flynumber) > … Gavėjas atsakys į mano Flynumber >… Gausiu tekstinę žinutę el. paštu

2 variantas:
Atrodo, tas pats įmanoma su LocalPhone (bet SMS tarifai šiek tiek didesni)

Skambutis:

1 variantas:
Flynumber (VoIP programėlėje) >… (Call ID Flynumber) >… Gavėjas (matys Flynumber) >… Gavėjas atskambins į mano Flynumber >… arba paliks žinutę (gausiu el. paštu) į sip2sip.info, arba gausiu skambutį VoIP programėlėje

2 variantas:
Betamax mobilioji programėlė / VOIP mobilioji programėlė >… (Call ID Flynumber, atrodo, veikia tik su Betamax mobiliaja programėle) >… Gavėjas atskambins į mano Flynumber >… arba paliks žinutę (gausiu el. paštu) į sip2sip.info, arba gausiu skambutį VoIP programėlėje

Problema su Betamax yra Call ID funkcija, kuri, atrodo, neveikia patikimai.

LocalPhone nėra geras pasirinkimas skambučiams, jų tarifai nėra daug didesni, bet jie neleidžia naudoti Flynumber kaip Call ID, turi būti jų pačių DID. Taigi tai nėra pasirinkimas skambinimui.

1 patinka

Atsiprašome už vėlavimą, numeris jau priskirtas, jis turėtų būti labai greitai suaktyvintas.

Tam jums reikės naudoti mūsų telefono sistemą – galiu jums ją įjungti mėnesiui nemokamai, kad išbandytumėte, jei tai jums tinka.

Geri seni laikai, puikiai juos prisimename. Nuo tada daug kas pasikeitė ir, manau, maloniai nustebsite. Taip pat atsirado daug įrankių VOIP srautui „apsaugoti“, o apskritai viskas tapo patikimiau – kodas, įrankiai ir t. t.

Deja, taip, bet tai yra dalykas, kurį stengiamės kuo greičiau pakeisti.

Labai įdomu, jie buvo pralenkę savo laiką. Mūsų sistemos suderinamumas su tokiais sprendimais kaip zaiper ir make.com taip pat yra mūsų planuose.

Įdomu, ačiū už tai.

Čia jums reikėtų pasiaiškinti su pačiu betamax tiekėju, per daugelį metų jie man pasirodė gana reaguojantys ir prisitaikantys prie vartotojų poreikių. Aš, pavyzdžiui, susisiekčiau su voipdiscount ir paprašyčiau paaiškinti Caller ID, taip pat ES tarifus. Mes, pavyzdžiui, jūsų skambutį į Ispanijos numerį laikytume ES į ES skambučiu.

Daugiau informacijos čia

Pabandykime kuo greičiau paleisti jūsų FlyNumber, nes įsivaizduoju, kad tai palengvins visą konfigūravimą.

Tik trumpai apie tai – tokia programėlė kaip Groundwire puikiai veikia neišsiurbdama baterijos – kalbu iš daugiau nei 10 metų asmeninės patirties su šia programėle. Tai vienkartinis mokėjimas, bet tikrai vertas kainos.

SMS siuntimas – testų rezultatai

Betamax:

SMS siuntimas beveik visiškai neveikia tarptautiniams ir JAV numeriams, kuriuos testavau. Turiu įprastus mobiliuosius telefonus su SIM kortelėmis ir nepavyko gauti SMS žinučių, siųstų nei iš Betamax svetainės, nei iš jų mobiliosios programėlės. Anksčiau tai veikė, bet manau, kad jie jos daugiau nebekuria, tik palaiko esamą būseną. Taip pat visiškai neveikė SMS siuntimas per URL.

Vienintelė sėkmė buvo išsiųsti SMS į VOIP numerį Kanadoje. Žinutė buvo gauta, bet, spėkite, ji buvo gauta kaip skambutis ir man perskaityta naudojant tekstą į kalbą (Text to speech). Manau, kad tai buvo jų funkcija: jei SMS išsiunčiama į fiksuoto ryšio (laidinį) numerį, ji būdavo konvertuojama ir perskaitoma balsu.

Taigi apskritai Betamax dabar yra visiškas fiasko, kai kalbama apie SMS. Kadaise veikė, bet tik kartą.

(Beje, tą patį daro ir Dingtone – jie taip pat naudoja tekstą į kalbą (Text to speech) skambinant į fiksuoto ryšio numerius atitinkama kalba, taigi, jei tai vokiškas numeris, tekstas į kalbą konvertuos SMS į kalbą siunčiant į vokišką fiksuoto ryšio numerį. Tai įdomu, bet tai vienintelis įdomus dalykas apie Dingtone, daugiau apie juos – žemiau.)

Betamax skambučių tarifai yra nepralenkiami, jie netgi mažesni nei Flynumber tarifai, kai kuriuose regionuose mobiliesiems jie juokingai maži, be to, jie siūlo nemokamus skambučius į fiksuoto ryšio numerius.

LocalPhone

SMS siuntimas veikia! Iš tikrųjų veikia pakankamai patikimai, kartais su vėlavimu, bet vis tiek veikia!
Tačiau problema ta, kad siunčiamų žinučių Caller ID dažniausiai neveikia. Man pavyko parodyti Caller ID tik tada, kai siųsdavau iš Kanados numerio (mobiliojo) į vieną iš tarptautinių numerių (mobilųjį), kitu atveju rodo atsitiktinius numerius arba kažkokį tekstą, pvz., InfoSMS ar Verify ir pan. Gaila, nes jie leidžia konfigūruoti Caller ID. Mobilioji programėlė iOS ir Android nenumato galimybės siųsti SMS, todėl turiu eiti į LocalPhone svetainę. Blogai.

Dingtone:

Jie iš tikrųjų veikia viskam – siuntimas ir gavimas su jų numeriu veikia ir apima daugumą pasaulio šalių, tačiau yra brangūs: jie ima 10 JAV dolerių per mėnesį už telefono numerį, kainos paslėptos programėlėje, svetainėje rodo tik kreditus, bet nepasako realios kainos. Skambučiai gali kainuoti apie 0,20 USD, man tai yra 2 kartus brangiau nei Flynumber ar Sonetel tarifai, SMS taip pat apie 0,19 USD. Jie taip pat ima mokestį už įeinančius skambučius – apie 0,09 USD, ir už įeinančias SMS – apie 0,16 USD. Taip pat ima metinį mokestį už balso paštą – apie 3,50 USD. Dingtone yra apiplėšimas. Jų programėlė vis dar rodo reklamą, net jei esi mokantis klientas ir esi užsiprenumeravęs jų telefono numerį – jie vis tiek tikisi, kad mokėsi dar vieną prenumeratą papildomai, kad pašalintum reklamą. Koks šlykštus verslo darymo būdas. Taip pat taiko 0,07 USD sujungimo mokestį už skambučius.

Sonetel – SMS siuntimas šiuo metu neveikia į jokius numerius. Sonetel yra panašus į Flynumber, tik jie siūlo telefono sistemą nemokamai, bet ją šiek tiek painu susikonfigūruoti ir jie vis dar turi problemų su balso pašto pristatymu, tačiau savo telefono sistemoje jie taip pat turi įtrauktą transkripciją (anglų kalba).

1 patinka

Gaunamų SMS siuntimas – testų rezultatai

Sonetel siūlo gaunamus SMS… hm, … nežinojau. Jų svetainė paini. Todėl turėjau ateiti į Flynumber ir vaikščioti ratais, kad tai išsiaiškinčiau. Jie aiškūs kaip purvas.

Tačiau gavimas neveikia. SMS negaunamas el. paštu. Nesvarbu, iš kokio numerio SMS siunčiamas.

Dabar pabandžiau su Flynumber ir turiu tą pačią problemą. SMS taip pat negaunamas. Bandžiau siųsti iš skirtingų fizinių telefonų su JAV numeriu ir taip pat iš tarptautinio mobiliojo telefono su įprasta SIM kortele – nei vienu atveju SMS negaunamas el. paštu.

1 patinka

Sonetel SMS dabar veikia, galiu gauti SMS el. paštu, todėl dabar dvejoju. Labiau norėčiau naudoti Flynumber, jei jis leistų man naudoti skambintojo ID (Caller ID) išeinantiems skambučiams, nes Sonetel to neįtraukia į savo pagrindinį paketą. Turiu kuo greičiau priimti sprendimą, nes reikia paskelbti telefono numerį, todėl negaliu gaišti laiko vėliau jį vėl keisdamas.

Iš jūsų vis dar jokio atsakymo, SMS negaunami. Bandžiau siųsti SMS iš daugelio skirtingų linijų ir telefonų SIM kortelių, niekas neveikia.

Balso paštas / skambučiai taip pat neveikia, man prisijungia, bet žinau, kad tai tik sip2sip nustatymo klausimas.

Tačiau įeinančius SMS į el. paštą tvarko Flynumber, spėju, kad tai neveikia tarptautiniams numeriams.

1 patinka

Atsiprašome už šio klausimo sprendimo vėlavimą, panašu, kad mūsų partneriai šalyje, kurioje užsisakėte numerį, (turbūt per klaidą) paprašė dokumentų, susijusių su adresu.

Deja, sekmadienis nėra pati geriausia diena sulaukti jų atsakymo, tačiau mes siekiame gauti papildomą paaiškinimą.

Tai naudojant URL metodą, teisingai? Galvoju, kad sena technologija gali neveikti taip, kaip žadėta, jei Betamax jos neatnaujino.

Įdomu, ir ačiū už atsiliepimą, įsivaizduoju, kad tai daugiausia susiję su operatoriais ir dalyvaujančiomis šalimis. Pavyzdžiui, JAV numeriui rašant SMS į JAV numerį viskas turėtų būti paprasta.

Taip pat dėkojame už šį atsiliepimą, tikrai labai įdomu perskaityti.

Jų modelis skiriasi nuo mūsiškio, bet turime ir bendrų aspektų; padori įmonė, tačiau nesu tikras, ar jie orientuojasi į labiau pažengusius naudotojus.

Numeris dar nėra aktyvus, bet tikiuosi, kad pavyks tai sutvarkyti per mažiau nei 24 valandas. Paprastai tai užtrunka 24 valandas ar mažiau, tačiau šįkart susidūrėme su kliūtimi, o tada atėjo sekmadienis. Atsiprašome už tai ir būtinai pridėsime nemokamą mėnesio kreditą į paskyrą kaip kompensaciją už nepatogumus.

Jokių problemų, suprantu, kad jiems reikia adreso patvirtinimo. Neturiu daug adreso įrodymų, nes ten fiziškai negyvenu, turiu tik mobiliojo telefono sąskaitą su vietiniu adresu ir mano ID turi adresą. Taigi, jei jiems reikia kažko daugiau, aš to neturiu.

Sonetel prašo tik mano dabartinio adreso (skiriasi nuo DID šalies) ir vairuotojo pažymėjimo numerio, kad gaučiau DID.

Būtent tam, kad išvykstamajame skambutyje būtų rodomas Call ID, man reikėtų pateikti adreso įrodymą ir ID fotokopiją Sonetel.

Taigi darau prielaidą, kad išvykstamasis skambutis rodys Call ID? Ar dėl to jie prašo papildomų dokumentų?

Vis tiek norėčiau naudotis Flynumber, jei galite man padėti sukonfigūruoti, bet šį mėnesį turiu naudoti Sonetel, nes turėjau šiandien pradėti dirbti su tuo, ko man reikia.

Sonetel savo „nemokamame“ plane suteikia ribotą telefono sistemos versiją, kuri man patinka, nes ją lengva nustatyti, be jokių rūpesčių.

Manau, jums taip pat būtų prasminga apsvarstyti galimybę siūlyti paprastą, supaprastintą savo telefono sistemos versiją kartu su numerio prenumerata, nes tai apsaugotų jus nuo daugybės elementarių klausimų šiame pagalbos forume iš žmonių, kurie nežino šio ar ano, kai kalbama apie nustatymą su trečiųjų šalių nemokamais tiekėjais.

Kas man nepatinka Sonetel tarife, tai jų išvykstamųjų skambučių į mobiliuosius numerius kainos labai svyruoja… skambutis į mobilųjį numerį gali kainuoti 8 centus, bet taip pat ir 42 centus USD. Tai milžiniškas skirtumas. Kaip man žinoti, ar man bus taikomas vienas, ar kitas tarifas, jei skambinu į kitą šalį. Todėl man patinka, kad Flynumber turi vieną fiksuotą tarifą visiems skambučiams į mobiliuosius numerius šalyje, į kurią skambinu. Tai suteikia man užtikrintumo, kad negaliausiai negausiu didelės sąskaitos.

1 patinka

Ar žinote kokią nors kitą paslaugą, teikiančią išsiunčiamas SMS žinutes tarptautiniu mastu?

1 patinka

Tai gali būti problema, nes jie prašo adreso įrodymo šalyje, kurioje norite numerio. Išsiunčiau asmeninę žinutę.

Labai vertinu visus atsiliepimus dar kartą, @itoldusoandso

Svarbiau yra apskritai suaktyvinti numerį, o tai, kaip jį naudosite, iš esmės nėra svarbu (technine prasme)

Galbūt „Twilio“, kaip užsiminėte anksčiau, bet nesu tikras, ar tai jums tinka. Tikėkimės, kad netrukus pavyks paleisti mūsų siunčiamas SMS žinutes.

Turėjau paprašyti palaikymo įjungti SMS mano numeriui – kai jie tai padarė, žinutės pradėjo rodytis skambučių žurnale. Taip pat pastebėjau, kad ten atsiranda ir praleisti skambučiai.

Gaila tai girdėti, @Meguanz. Tačiau mes pagal numatytuosius nustatymus SMS neįjungiame ir neišjungiame. Gali būti, kad el. laiškas (šiuo metu SMS jums persiunčiami el. paštu) atėjo pavėluotai – tiek iš mūsų serverių, tiek iš jūsų. Mums reikėtų daugiau informacijos, kad galėtume tai ištirti.

Ar matote kokių nors klaidų šiuose „praleistų“ skambučių įrašuose? Gali būti nustatymų ar patvirtinimo problema.

Ačiū, laukiame žinių, jei jums ko nors prireiktų.

Turėjau panašią konfigūraciją ir pastebėjau, kad tiesioginis numerio peradresavimas per mano SIP kamieno (sip trunk) paslaugų teikėją suteikė geresnį gaunamų skambučių žurnalų ir balso pašto tvarkymą. FlyNumber žurnalas kartais praleidžia duomenis, jei skambutis pirmiausia pereina per kelias programėles, tačiau nukreipus tiesiai iš SIP kamieno paslaugų teikėjo [telxi] į mano įrenginį ar softphone, viskas išliko tvarkingiau ir lengviau sekama. Tai taip pat padėjo sumažinti atsitiktinius skambučių atsijungimus.

1 patinka

Ačiū už paaiškinimą!

Dabar suprantu, kad ta dokumentacija skirta numerio aktyvavimui, o ne pačiam Call ID. Tiesiog šiek tiek susipainiojau, nes maniau, kad tai susiję su išeinančiais skambučiais.

Man vis dar patinka FlyNumber idėja dėl fiksuotų tarifų – ramu, kai nereikia jaudintis dėl netikėtai didelių mokesčių. Kol kas paleisiu Sonetel numerį, bet tikrai norėčiau pereiti prie FlyNumber, kai viskas bus sutvarkyta ir galėsiu pateikti tai, ko jiems reikia.

Be to, „lite“ / be papildomų funkcijų pasirinkimas skamba puikiai – tai labai palengvintų gyvenimą žmonėms, kurie tiesiog nori numerio, nesiveldami į papildomus nustatymų klausimus.

1 patinka