Neperduoda SMS iš mano FlyNumber į mano mobilųjį, prašau patarti.
Atsiprašome, mūsų sistema SMS žinučių neperadresuoja
Ar tai kada nors bus palaikoma? Atrodo, neturėtų būti jokių techninių kliūčių tai įgyvendinti, turint omenyje, kad balso skambučius galima peradresuoti, o tekstinė žinutė sudaro tik nedidelę dalį balso skambučio duomenų.
Technologija, reikalinga SMS įdiegti, nėra sudėtinga, tačiau mums reikia ją integruoti su PBX, kad naudotojai galėtų visapusiškai pasinaudoti galimybėmis. Būtinai atnaujinsime šią temą, kai turėsime daugiau informacijos.
ar yra naujienų dėl to, daug žmonių laukia šios funkcijos
Šiuo metu tai yra planuose, bet tikslios numatomos datos dar nėra, atsiprašau.
Taip pat noriu gauti SMS žinutes į savo nurodytą mobiliojo telefono numerį. Ar yra kokių nors naujienų dėl to? Be šios funkcijos jūsų paslauga man yra beveik bevertė.
Prašome atidaryti pagalbos užklausą, ir mes galėsime rankiniu būdu pridėti šią funkciją prie jūsų paskyros, jei tai leidžiama jūsų šalyje
Ačiū
Atsiprašau, bet nesuprantu, kas yra „ticket“. Atidariau „ticket“ langą ir spustelėjau savo virtualų telefono numerį, bet neturiu jokio supratimo, ką turėčiau rašyti į laukelį. Ar aš tiesiog turėčiau parašyti, kad noriu SMS paslaugos savo telefonui (Italijos mobiliajam telefonui)?
Taip, jūs teisus, tačiau šiuo metu SMS į Italijos numerius nesiunčiami.
Ačiū
Sveiki,\nAr yra kokia nors SMS funkcija Japonijos regionui?\n\nAčiū.
Atsiprašome, šiuo metu ne.
Dabar, kai dirbate per PBX, ar įmanoma naudoti 647 „fly“ numerį SMS žinutėms? Darant prielaidą, kad numeris, į kurį persiunčiame, leidžia siųsti ir gauti SMS žinutes?
Taip, būtent tai ir planuojame: kad Kanados numeriai veiktų su SMS, ir pateiksime atnaujinimą.
Bet ar tai šiuo metu įmanoma padaryti?
Atsiprašau, šiuo metu ne.
Praėjo beveik metai, ir vis dar nieko? Mane ypač domina SMS gavimas į Australijos virtualų mobiliojo ryšio numerį.
Sveiki
Taip, kilo tam tikrų nenumatytų kliūčių, tačiau tai turėtų būti aktyvuota labai greitai, kartu su daugeliu kitų funkcijų.
Ar SMS palaikomas Norvegijoje? Tapčiau klientu, kai tik SMS bus palaikomas, nes to reikia mano numatytam naudojimui.
Deja, Norvegija nebus įgalinta SMS funkcijai, kai tai bus išleista. Tai gali pasikeisti, tačiau tikslios numatomos datos dar nėra.