labas
Noriu paklausti, ar galiu priimti visus skambučius į JK numerį, kurį gausiu? Ar aš iš tikrųjų galėsiu kalbėti su skambinančiuoju?
Dėl SMS – ar galėsiu matyti visus telefono numerius?
Ar galiu jį naudoti registruodamasis „WhatsApp“?
Ar „FlyNumber“ man tinka? Jei taip, kokias parinktis turėčiau pasirinkti?
ačiū!
1 patinka
Sveiki ir ačiū, kad mus svarstote, @geeekgeeeko
Taip, žinoma, JK yra vienas iš mūsų geriausiai aprūpintų telefono numerių, todėl skambučiai turėtų būti itin aiškūs.
Ar turite omenyje matyti telefono numerį, iš kurio siunčiamas SMS? Jei taip, tuomet taip – el. laiške, kurį siunčiame su SMS, kuris buvo išsiųstas į jūsų JK FlyNumber, mes įtraukiame skambinančiojo ID (jei taikoma).
Negalime to garantuoti, tačiau esame matę sėkmingų atvejų su tam tikrais numeriais. Siūlyčiau JK mobilųjį numerį, nes bent jau jam įjungti SMS.
Galite pasirinkti VoIP, kad išbandytumėte, arba, galbūt, telefono numerį ir tiesiog peradresuoti skambučius į įprastą telefono numerį.
Šis tinklaraščio įrašas gali padėti tai nustatyti (arba praneškite mums ir mes galime padėti iš čia)
ačiū už jūsų atsakymą!
Dėl SMS dalies turėjau omenyje, ar galiu gauti SMS žinutes, nes tas 07 numerio formatas man neaiškus. Ar taip pat galėčiau į jas atsakyti?
Kokia būtų VOIP ir (arba) peradresavimo parinkties kaina?
dar kartą ačiū!
1 patinka
Galėsite gauti SMS žinutes, tačiau šiuo metu mes neturime išsiunčiamų SMS, bet tikrai norime tai pridėti artimiausioje ateityje ir tai yra mūsų „roadmap“ (roadmap).
Jei pasirenkate VoIP, tai tik 2,95 USD už numerį ir SMS yra įtrauktos.
Ačiū ir kreipkitės, jei ko nors prireiktų.
Ačiū už jūsų atsakymą.
Tiesiog noriu pasitikslinti, numeris yra 07 numeris, o ne fiksuoto ryšio, tiesa?
Ir kai pasirinku VoIP, jis prašo įvesti serverį (host) ir kitą informaciją – kokia tai tiksliai informacija?
Ir ar yra kitų mokesčių, be 2,95? T. y. ar man bus taikomas mokestis už minutę skambučio ar pan.?
Ačiū!
Susikurkite nemokamą paskyrą svetainėje sip2sip.info
Tada galite įvesti sip2sip.info kaip serverį (host) ir vartotojo vardą, kurį ten naudojote
(šiuos nustatymus bet kada galite pakeisti per savo skydelį, jei ką nors įvesite neteisingai)
Teisingai, tai priskiriama „mobiliojo“ telefono numerio tipui – tai vienintelis JK numeris, kuris taip pat gali priimti SMS.
Ne, jei atsiliepsite per VoIP; jei peradresuosite JK mobilųjį FlyNumber į įprastą telefono numerį, bus taikomas papildomas mokestis už minutę.