הפניית מספר SMS

ניסיתי להעביר את המספר החדש הזה לקו הנייח שלי (VoIP) וזה אמר בקשה לא חוקית.

אני צריך להתקשר לבנק שלי ואף אחד לא הגיב על זה בדיון האחר שלי. תוכלו בבקשה להגיב?

תודה

היי @OurFreeSociety

עודכן.

כן, בהתחלה כשהגדרתי את זה עקבתי אחרי ההוראות שלך, אבל אז, בגלל שאני צריכה לתת את זה לבנק שלי והם מאפשרים רק מספר אחד, ולא את קו הטלפון הקווי שלי, אני אצטרך להעביר שיחות לקו הטלפון הקווי, אז חשבתי שעשיתי את זה.

אתה אומר שאני לא יכולה עכשיו לשנות את זה כך שיעביר שיחות לקו הטלפון הקווי שלי?

את בהחלט יכולה לשנות את ההפניה לקו הביתי שלך.

הוספנו גם זיכוי מנומס לחשבון, מכיוון שאת צריכה שיהיו כספים ביתרת הקדם־תשלום שלך כאשר מפנים שיחות למספר טלפון רגיל.

אוקיי, לא התייחסת ללמה קיבלתי את השגיאה הזו.

הבנתי שזה בטח היה בגלל שלא היו כספים, אבל ההודעה שלכם הייתה צריכה לומר את זה ואתם הייתם צריכים.

בזבזתי יומיים בגלל זה.

אם זו לא הסיבה לשגיאה, אז יש לכם בעיה, כי עשיתי מה שאמרתם לעשות בפעם הקודמת.

אין לי טלפון אחר לבדוק ממנו, אז ניסיתי מהקו שלי (שאליו זה מועבר) וזה עדיין היה אמור לעבור כי יש לי שיחה ממתינה, וזה לא עבד.

אנסה למצוא מישהו אחר, אבל אני לא יודע כמה מהר אצליח למצוא מישהו.

אז בדקתי את זה וזה עובד, אבל עדיין, למה זה לא צלצל אצלי גם כשהייתי בשיחה ויש לי שיחה ממתינה בצד שלי?

וגם, איך אני נפטר מהשם שמוצמד למספר?

והאם זה עולה לי כסף אם אני לא עונה לשיחה?

תודה

תודה על העדכון.

היסטוריית השיחות הייתה אמורה להראות לך “אין מספיק כספים.”

מה קרה כשחייגת והיית בטלפון? האם זה עבר לתא הקולי של הטלפון? אם כן, זה אומר שהטלפון שאליו אתה מפנה את השיחות הוא זה שלא מטפל בשיחה כראוי. ודא גם שאתה בודק ממפעיל אחר מזה של הטלפון שאליו אתה מפנה את השיחות.

איפה אתה רואה את השם הזה? כנראה שזה לא משהו שאנחנו יכולים לשלוט בו, אבל ייתכן שנוכל לבדוק זאת בהתאם למקום שבו אתה רואה את ה"שם".

לא, אבל אם התא הקולי מתחבר ועונה לשיחה, אז שם יתחילו להצטבר חיובים.

לא, אני מתכוון שכשניסיתי להעביר את זה ביום האחר, קיבלתי שגיאה שנתתי לך. אם זו לא הייתה הסיבה לשגיאה, אז אני לא יודע למה קיבלתי אותה.

לא, אף פעם לא נתתי לזה לעבור לתא הקולי כי אני יודע שאז אחויב.

בסופו של דבר בדקתי ממספר טלפון אחר, אבל זה עדיין לא צלצל כשחייגתי אליו מהקו שאליו זה מנותב.

בזיהוי השיחה שלי.

תודה

תודה על העדכון.

זה עלול לגרום ללולאה. באופן כללי, תמיד כדאי להתקשר למספר FlyNumber מטלפון שונה מזה שאליו השיחות מנותבות.

ייתכן שהמספר שמור באנשי הקשר שלך בצורה מסוימת. זה לא משהו שאנחנו באמת יכולים לשלוט בו מכאן.

חח, הרגע קיבלתי את המספר. לא שמרתי שום דבר בשום מקום. נו באמת.

אולי זו האפליקציה TrueCaller או אפליקציה אחרת שמציגה מידע?

האם תוכל להבהיר איפה אתה רואה את השם? אתה מפנה את ה-FlyNumber למספר טלפון רגיל, נכון?

האם השם מופיע בטלפון שאליו השיחות מנותבות? זה היה אומר שזה השם של האדם שמתקשר ל-FlyNumber.

ההתנצלות שלי, אתה צודק. זה היה המספר האחר שהופיע בזיהוי השיחה שלי כי התקשרתי ל-FlyNumber וזה צלצל אצלי בקו.

אני לא רגיל למספרים שמועברים בשיחה. חחח, לא עשיתי את זה ב-30 השנים האחרונות.

תודה

אין שום בעיה, זה קורה לטובים ביותר.

העברת שיחות יכולה להיות מבלבלת לפעמים, במיוחד כשמעבירים לשיחות למספרי טלפון רגילים.

אם תצטרך עוד משהו, אנא הודע לנו.

היי,

אני צריכה להיות מסוגלת לשלוח הודעות טקסט מהמספר שלי ואני לא רואה את ההוראות איך לעשות את זה.

אני אקבל התראה במייל כשהם יענו לי בהודעה, נכון? הגדרתי את זה ככה.

תגיד לי בבקשה.

תודה

היי @OurFreeSociety

מקווה שהכול טוב.

כרגע אין אפשרות לשלוח הודעות SMS יוצאות, אך נמצא בפיתוח פאנל חדש שיאפשר לשלוח הודעות SMS ממספרים שתומכים ב‑SMS, והוא אמור להיות זמין בקרוב.

הפאנל החדש יכלול ממשק שבו תוכל לראות הודעות SMS נכנסות ויוצאות על אותו מסך.

נכון לעכשיו כל הודעת טקסט שנשלחת למספר ה‑Flynumber שלך תועבר ישירות לאימייל שלך.

אה, לא ידעתי את זה.

האם זה אומר שאני צריך לשלם את ה־9.95 דולר לחודש בכל פעם שאני רוצה לשלוח למישהו הודעת טקסט? אני מקווה שלא.

בהתחלה זה היה אמור להיות רק עבור הודעות נכנסות, אבל ביום האחר רציתי לשלוח למישהו הודעת טקסט.

ממש לא, אבל על SMS יוצא תהיה עלות לכל הודעה (לשליחת הודעות טקסט למספרים בארה״ב העלות תהיה מאוד נמוכה, אנחנו מעריכים איפשהו בטווח של ‎0.01–0.03).

הגיוני לגמרי. זו אחת מהפיצ׳רים המבוקשים ביותר שלנו. אנחנו נרגשים להשיק את זה, ומקווים שזה יקרה מוקדם ולא מאוחר.

שלום,

כתבתי לכתובת האימייל שקיבלתי לפני כמה ימים לגבי חיוב של 8 סנט.

לא שלחתי הודעות טקסט לאף אחד, אז אני לא יודע/ת על מה החיובים האלה.

האם תוכלו לענות למייל שלי, בבקשה?

בנוסף, האם יש לכם דרך שבאמצעותה אוכל לבצע שיחת טלפון אחת מהמחשב שלי?

תודה

היי @OurFreeSociety

היית אמור/ה לקבל על כך אימייל, אבל למספרים אמריקאיים (US) יש חיוב על SMS נכנסים.

עוד מידע כאן:

אנחנו ממש קרובים להשקת הפאנל החדש, זה עניין של ימים. שם תוכלי/תוכל לבצע שיחות יוצאות בתעריף לדקה – בלי צורך במערכת הטלפוניה (כמו שנדרש כרגע).

היי,

למה בכל פעם שאני משתמש/ת באימייל, אפילו אם זה בשביל השרשור הזה, אתם אף פעם לא עונים?

מה הכוונה שלא נצטרך את המערכת? אנחנו חייבים שיהיה לנו טלפון כדי להשתמש בזה?

אין לי טלפון נוסף. אני צריך/ה להשתמש במחשב כדי לבצע שיחות יוצאות.

מתי זה מושק?

אני צריך/ה את זה לשיחה קצרה.

אני רק רוצה להיות מסוגל/ת להשתמש בזה כשאני צריך/ה מספר נוסף.

האם זה גם להודעות טקסט יוצאות וגם לשיחות, או רק לשיחות?

בבקשה תתקנו את האימייל.

תודה